Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

sağol filemecim..
sonuçlar açıklanınca rahatlıcam inşallah..

ben yeni yeni takibe basladim da ondan besin gunlerini goremedim sanirsam teskkur ederim canimm

kesinlikle öylesin canım :)
ilk fırsatta,hele şu köşe yazımı bi halledeyim,bildiririm sana:)

teşekkür ederim canım bekliyo olucam
saçımı boyadım bugün
artık daha sağlıklı görünüyo
akmış saç uçları da koyulaşınca daha iyi durdu
ama bitkisel diye aldığım boyaya bi baktım içinde perhidrol var
sağlam bi küfür bastım o an.
oksidasyon kremlerinden daha zararlı perhidrol
neyse dedim boyayı hazırlamış bulundun boya bari
pek de memnun kalmadım boyadan içinden çıkan sıvı yetersizdi
böyle macun gibi bişeyi saçıma sürcem diye cebelleştim
evdeki oksidasyon kreminden kattım biraz
güya bitkisel olacaktı pehh
daha da bulaşmam bitkisel boyaya falan

bana bak!!! izin vermem artık o saçlara eziyet etmene
onlar benim de saçlarım sayılır artık:)))
doğuran mı iyileştiren mi sorarım size
amonracım bir de çok pahalı oluyor bitkisel boyalar. evet bitkisel ama doğal değiller.o nedenle piyasadaki güvenilir markaların boyaları daha iyi bence.diğerlerine göre pahalı olsalar da bitkisellerden ucuz !
dürüstler en azından :))

benim saçım senin saçın senin saçın yine senin saçın kuzu
ben de bakımlarım boşa gitmsesin diye bitkisel şeyettiriyim dedim ama
hikaye bitkisel falan
yine dediğin gibi piyasada belli markaların amonyaksız saç boyları var
daha az yıpratıcı diğerlerine oranla
onları kullancam bundan sonra

Ben dedim bitkisel falan hiç de güzel değiller diye, denemiş oldun en azından geçmiş olsun

değil mi yani en azından inkar etmiyorlar zararlı olduklarını bitkisellerde uydurup dursunlar anca

hadi bakalım birazda kendi söküğümü dikeyim :)
biraz geç kalsamda bakımımı yaptım,oturuyorum.şifa olaun bana :)))

aycangül ben hep takipçindim ama buraya yazmamıştım daha önce ama bu defa yazmak istedim sen zaten artık biliyorsun ve heres de biliyorlar senin verdiğin tarihlerin ne kadar olumu sonuçlar verdiğini ama ben de paylaşmaktan geri kalmayayım dedim hani bugünler yani 20'sine kadar yağ günleriymiş ya, ben her zaman saçlarıma yağ bakımı yaparım, bazen olumlu sonuçlar alırdım bazen de almazdım Allah Allah nerde yanlış yaptım bu defa niye güzel olmadı diye içimden söylendiğim olurdu demek ki doğru zamanlarda yapmıyormuşum dün gece saçlarıma mectefendinin yağ karışımından sürüp yattım bu sabah daha dğrusu öğleden sonra yıkadım ve kuruttuktan sonra saçlarım yumuşacık oldu her zaman düzenli olarak yaparım dediğim gibi yağ bakımlarını vs. bakımları ama her birinde değişik sonuçlar alırdım ben tuttum bu ay takvimini sana da çoook teşekkürlerimi sunuyorum...takipçinim her zaman biryerlere gitme olur mu hep burda kal ya da nereye gideceksen bizlere haber ver biz de bulabilelim seni...

rica ederim:)
iyi ki paylaştın canım:)
bunları okumak yeni gelen arkadaşlarımız için çok önemli.
güzel sonuçlarının devamını diliyorum
olur :))

biim baammm booommm çok şükür dostlar artık benimdeee protekiimm varr :101: artık protein günlerimm boş geçmiceekk

ammino keratin candır

barrocum senin bahsettiğin kılıçbalığının konusunda geçen ürün bu değil mi minnakhatunun aldığı?
saç kremi gibi mi kullanıyorsunuz yoksam akşam sürüp sabah yıkama olarak mı?
hayırlı olsun minnağım bu arada, ben de mi sipariş versem ne yapsam acebööö:44:
saç kırılmalarına, uzadıkça yıpranmalarına engel olur sanırım

belki birkaç yıl sonra seminer verecek düzeye gelirim.
güzel ülkemde öyle saçma konularda eğitimler ve seminerler var ki ! benimki de ilgi görür herhalde :)
ne güzel fikir :)

canıııııım ne güzel fikirrr... koşa koşa geliriz, hem seninle de canlı kanlı görüşme imkanı bulmuş oluruz..
bize önlerden yer ayırtmayı unutma

canım ben ne istiyorum biliyomusun
saçlarım parlasınnnn kırık kırık durmasııınnnn
çookk güzel ve çoookkk çabuukk uzasınnn
bir bakan bir daha baksın

kızlar takvime göre sinameki kürünün 4. sünü dün yaptım , brezilya fönü diye saçlarımı yakan izmirin ünlü kuaförü ibrehim&ibrahim in etkilerinden kurtulmaya çalışıyorum ...
sinameki bemiks bepanten ve mecit efendinin saç için karışık yağından bi miktar koyuyorum
saçımın ucu falan değil komple yanık
zaten açmada yapılmıştı üstüne brezilya fönüyle son noktayı koydum
şimdi toparlamaya çalışıyorum işim gücüm bakım oldu

evet o kuşiitoomm inanılmaz güzel kokuluuu bişiii saçlarımın uçları boyalı olan kısım yanii tiftiklenmeye başlamıştıı bu protekiim herşeyiim olduu miss gibi kokusuylla geldiii kahraman gibi kurtardı beni o görüntüdennn:101: minik bukleciklerim var artık aynı eskisi gibiiiii vazgeçilmezlerim arasındada yerini aldıı ben krem olarak kullanıyorum bebeğiiimm

canım ben ne istiyorum biliyomusun
saçlarım parlasınnnn kırık kırık durmasııınnnn
çookk güzel ve çoookkk çabuukk uzasınnn
bir bakan bir daha baksın

tatlım bu mucizeyi hepimiz bekliyoruz aslında.sen benim yapabileceğim kadarına razıysan bi 5 kürlük bakım yapalım sana.

ececim son olarakta sana yapalım 5 kür ve kişiye özel bakım konusunu sonlandıralım :) özel mesaj atıcam size.

yehoooo süper saçlı rapunzelim minnaksultaaanıımm
ya benim de canım çekti şu protekinizden, bi sipariş mi versem ne yapsam internetten mi aldın bal kaymağım ?

canımm valla çok teşekkür ederim biel atta şu saçları yumuşatalım
gece yatarken saçlarım batıyo diye uyuyamıyorum yaa varmı böle bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…