• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

27 sinde var tatlım.
senle de konuşmam lazım bir ara ama bugün değil.gene regl oldum..bütün gün yattım.iki hafta bir regl oluyorum bu ara,halsiz düşürdü..

sağol canımcım, bekleyim ben salıyı o zaman :34:
tamam canım sen kendini ne zaman iyi hissedersen konuşalım, sen benle ilgilenmeye başladığında bi konudan daha bahsetmek istiyorum, birbiriyle bağlantılı yani :61:
çok teşekkür ederim canım o halinde bile beni (bizi) düşünüyorsun...
bu arada bu 2 haftada regl olma normal gibi gelmedi bana :26: bi kadın doğum uzmanına görünsen,kist mist olmasın :26:

sağol canımcım, bekleyim ben salıyı o zaman :34:
tamam canım sen kendini ne zaman iyi hissedersen konuşalım, sen benle ilgilenmeye başladığında bi konudan daha bahsetmek istiyorum, birbiriyle bağlantılı yani :61:
çok teşekkür ederim canım o halinde bile beni (bizi) düşünüyorsun...
bu arada bu 2 haftada regl olma normal gibi gelmedi bana :26: bi kadın doğum uzmanına görünsen,kist mist olmasın :26:

tatlım ben sana msn imi vereceğim.özelden 10 ar dakika bekleyerek uğraşmak istemiyorum.yalnış anlama senle değil :)tahammül sınırlarım epey daraldı son günlerde.

ramazandan beri böyleyim ben zaten kansızlığım var,düşün halimi.
kist olduğunu sanmıyorum.tamamen fazla stres ve yükle ilgili diye düşünüyorum.
gerginlikten kas tutulmasıyla başladı ve alerji,regl düzensizliği devam ediyr işte.dün gece de bi üşüme nöbeti,ardından bağıra bağıra ağlama onun ardından da terleme :))))
inşallah bu ağlama krizi ve terle ne varsa çıkıp gitmiştir içimden..
bu arada arı polenine başladım.bedenen ve ruhen faydasını göreceğime inanıyorum.stelik saçlarıma bile faydası olacaktır ;)

tatlım ben sana msn imi vereceğim.özelden 10 ar dakika bekleyerek uğraşmak istemiyorum.yalnış anlama senle değil :)tahammül sınırlarım epey daraldı son günlerde.

gerginlikten kas tutulmasıyla başladı ve alerji,regl düzensizliği devam ediyr işte.dün gece de bi üşüme nöbeti,ardından bağıra bağıra ağlama onun ardından da terleme :))))
bu arada arı polenine başladım.bedenen ve ruhen faydasını göreceğime inanıyorum.stelik saçlarıma bile faydası olacaktır ;)

ah canıııııııııımm kıyamam sanaaaaa :70::70:
kötü hisler gidin aycangülümüzün tepesinden, hastalıklar siz de uzaklaşın çabuk... :4::4:
Allahım yardımcın olsun canım,sen kendini iyi hissettiğinde msnden görüşelim inşallah... elbetteki seni yanlış anlayacak değilm, hele de bu saatten sonra :69::69::71::70:
Allahım şifalar versin inş polen işe yarar bitanecim:16:

canım ya kıyamam
ben seni bi okiyim ufleyim bişiciğin kalmaz:1:
şaka bi yana umarım atarsın en kısa sürede negatif olan herşeyi:70:

ah canıııııııııımm kıyamam sanaaaaa :70::70:
kötü hisler gidin aycangülümüzün tepesinden, hastalıklar siz de uzaklaşın çabuk... :4::4:
Allahım yardımcın olsun canım,sen kendini iyi hissettiğinde msnden görüşelim inşallah... elbetteki seni yanlış anlayacak değilm, hele de bu saatten sonra :69::69::71::70:
Allahım şifalar versin inş polen işe yarar bitanecim:16:

canım ya kıyamam
ben seni bi okiyim ufleyim bişiciğin kalmaz:1:
şaka bi yana umarım atarsın en kısa sürede negatif olan herşeyi:70:

teşekkür ederim kızlar..
en önemlisi sağlık hakikaten.
siz siz olun stresten uzak durun..mümkün olduğunca tabi..

Aycangül'üm sen bize şifalı günler dağıtırken Allah'ta sana şifa versin inşallah. Stresten uzak olman lazım mini bi tatil şansın varsa sağlığını yoluna koyunca git bi kafa dinle. İnsana bazen yanlız kalmak bile şifa oluyo.

Aycangül'üm sen bize şifalı günler dağıtırken Allah'ta sana şifa versin inşallah. Stresten uzak olman lazım mini bi tatil şansın varsa sağlığını yoluna koyunca git bi kafa dinle. İnsana bazen yanlız kalmak bile şifa oluyo.

sağol minnağım,ne güzel olur hakikaten :)

Allah yardımcın olsun takmamaya çalış demiyorum çünkü benim dememle olacak iş değil biliyorum, yaşadıklarımızdan çok daha zor şeyleri yaşayanları görerek her aldığımız nefese şükredecek gözü ve hissiyatı nasip etsin Rabb'im hepimize, ne yaşadığını bilmiyorum ama kısa zamanda düzene girer ve rahatlarsın inşallah.

Polenli saç bakım malzemeleri duymuştum geçenlerde ama ne derece doğrudur bilemiyorum tabi onun da gerçeğini bulabilmek mesele ya neyse.
Bu saatte neden buralardayım çünkü teşekkür etmem lazımdı sana, saçlarımın dökülmesinde çok fazla fark yok yani daha doğrusu epey azaldı ama ben tamamen biteceğinden emin olduğum için tatmin olmadım, doyumsuzluk başa bela işte :1:
Elimi attığımda artık tutam tutam gelmiyor, kan tahlili sonuçlarımı henüz almadım devamlı işim çıkıyor evde pko için tahlile gittiğimde alırım gibi gözüküyor dua edin de bir şey çıkmasın kan değerlerinde, hormonlarda falan.
Çok teşekkür ederim sana Aycangül'üm Allah razı olsun her zaman kibarlığı elden bırakmadan tek tek bizimle ilgilendiğin için, mevsimsel sanırım benim sorunum köklere yönelik bakımlara devam tabi tam gaz :71::69::70:

sağol minnağım,ne güzel olur hakikaten :)

topikçenek aycangülümüzü tatile gönderelim:9:
gerçi sınav zamanı da burada görmicem seni diyerek paytak paytak peşinden koştuğum halde (:1:) bizi ihmal etmedi sağolsun ama sağlık bu herşeyden önce gelir...
kendine, bize gösterdiğin özeni göstererek dikkat et emi balım :16::16:

bu akşam başlıyorum kızlar bana özel bakıma
size gelişmeleri ve yapabilirsem saçlarımın resmini göndericem
aycangül e sonsuz sevgi ve saygılarımla.:16:.....

aycangülllll,
biliyorum canım 2 topiktede benden bıktın çok soru soruyorum ama seni Allah çıkardı karşıma...

saçlarım yaklaşık 2 aydır avuç avuç dökülüyo :((( dün üşenmedim saydım,daha taramadan parmaklarıma takılan tam 267 tane saç vardı:((daha önce hiç bakım yapmışlığım falan yok.gayet sağlıklı ve gür saçlarım vardı.soruma gelince dr.a gitmelimiyim ya da hangi branşa,yoksa bitkisel karışım bakım falan durumu kurtarır mı?

aycangülllll,
biliyorum canım 2 topiktede benden bıktın çok soru soruyorum ama seni Allah çıkardı karşıma...

saçlarım yaklaşık 2 aydır avuç avuç dökülüyo :((( dün üşenmedim saydım,daha taramadan parmaklarıma takılan tam 267 tane saç vardı:((daha önce hiç bakım yapmışlığım falan yok.gayet sağlıklı ve gür saçlarım vardı.soruma gelince dr.a gitmelimiyim ya da hangi branşa,yoksa bitkisel karışım bakım falan durumu kurtarır mı?
benim saçlarım da çok dökülürdü doktora gittim bir şey yok diyip yolladı ama tepem açıldı resmen gencecik yaşımda :D bu forum da gördüğüm "sığır iliği yle kafamdan saç fışkırıyor kızlar" isimli topikteki sığır ilikli olan formülü yaptım daha ilk uygulamada etkisini gösterdi şu an elimi saçıma attığımda 1 2 tane bile gelmiyor :64::64: şimdi 2. defa sürücem saçıma ve buna devam etmekte kararlıyım :) sana da öneririm denemende fayda var

Allah yardımcın olsun takmamaya çalış demiyorum çünkü benim dememle olacak iş değil biliyorum, yaşadıklarımızdan çok daha zor şeyleri yaşayanları görerek her aldığımız nefese şükredecek gözü ve hissiyatı nasip etsin Rabb'im hepimize, ne yaşadığını bilmiyorum ama kısa zamanda düzene girer ve rahatlarsın inşallah.

Polenli saç bakım malzemeleri duymuştum geçenlerde ama ne derece doğrudur bilemiyorum tabi onun da gerçeğini bulabilmek mesele ya neyse.
Bu saatte neden buralardayım çünkü teşekkür etmem lazımdı sana, saçlarımın dökülmesinde çok fazla fark yok yani daha doğrusu epey azaldı ama ben tamamen biteceğinden emin olduğum için tatmin olmadım, doyumsuzluk başa bela işte :1:
Elimi attığımda artık tutam tutam gelmiyor, kan tahlili sonuçlarımı henüz almadım devamlı işim çıkıyor evde pko için tahlile gittiğimde alırım gibi gözüküyor dua edin de bir şey çıkmasın kan değerlerinde, hormonlarda falan.
Çok teşekkür ederim sana Aycangül'üm Allah razı olsun her zaman kibarlığı elden bırakmadan tek tek bizimle ilgilendiğin için, mevsimsel sanırım benim sorunum köklere yönelik bakımlara devam tabi tam gaz :71::69::70:

AMİN,teşekkür ederim..
ben herzaman gittiğim aktardan aldım poleni..zaten 10 tl lik aldım sadece.araştırmaya fırsatım olmadı.ama sahtesinin daha çok olduğunu da dşünmüyorum.
ilkokuldan bir arkadaşım arıcılık yapıyormuş.face te resimlerini görüyorum.çok da gönül vermiş belli fotolardan.bir ara ona soracağım.her arıcılık yapan polen üretmiyor sanırım ama içlerinde olduğu için bilir kimde ne kalitede ürün olduğunu.şimdiden söz vermeryeyim ama çok ihtiyacı olan varsa yazabilir bana.gönderemesem bile en azından irtibat kurmalarına yardımcı olabilirim.
gelelim saç konusuna .dökülmenin tamamen durmasını bu mevsimde beklemek pek doğru değil.sonbahardayız ve bu mevsimin çeşitli dönemlerinde herbirimiz yaşayacağız bunu.
çünkü saçlarımızda tıpkı ağaçların yaprakları gibidir.doğar/yeşerir ve ömrünü tamamlayanlar zamanı geldiğinde dökülür.nasıl ki sonbaharda herhangi bir ilaçla yaprakların yeşil kalmasını sağlayıp, dökülmesini önlememiz mümkün değilse;ömrünü tamamlayan saçlarında dökülmesini önleyemeyiz.bitkilerde ve hayvanlarda olduğu gibi bizlerde de bu olay sürekli değil belli dönemlerde olur.sonbahar genel kabul görmüş bir dönem bu konuda bizler için.

bunu aklında tutmaya çalışarak bakıma devam et..bak arkadaşımız sığır iliğinden bahsetmiş.bence bu kür bittikten sonra onu da dene.zaten temel bir bakım yapmış oldun.üzerine bununla devam edebilirsin.

topikçenek aycangülümüzü tatile gönderelim:9:
gerçi sınav zamanı da burada görmicem seni diyerek paytak paytak peşinden koştuğum halde (:1:) bizi ihmal etmedi sağolsun ama sağlık bu herşeyden önce gelir...
kendine, bize gösterdiğin özeni göstererek dikkat et emi balım :16::16:

işte kilit nokta !!! haklısın tatlım..kendimden başka herşeye herkese öncelik tanıyorum !!!
hep farkındayım da --o meşhur ama buraya yazamayacağım ata sözü-- alışkanlık işte..
evren de bu nedenle ana herşeyi bırakıp kendime öncelik tanımam için hastalık üstüne hastalık verdi bu ara..
ama gördüğün gibi "bana mısın" demiyorum :))))

bu fikrine de bayıldım:1:
hadi bakalım organize et..göreyim seni :))

aycangülllll,

Aycangül gelmişşşşşşşşşşşşşş:80: :21: :16:

:54:

tatlım kesinlikle doktora git. ben dermatoloğa gitmiştim..özel bir bölüm varmı ayrıca bilemiyorum..

benim saçlarım da çok dökülürdü doktora gittim bir şey yok diyip yolladı ama tepem açıldı resmen gencecik yaşımda :D bu forum da gördüğüm "sığır iliği yle kafamdan saç fışkırıyor kızlar" isimli topikteki sığır ilikli olan formülü yaptım daha ilk uygulamada etkisini gösterdi şu an elimi saçıma attığımda 1 2 tane bile gelmiyor :64::64: şimdi 2. defa sürücem saçıma ve buna devam etmekte kararlıyım :) sana da öneririm denemende fayda var

bir sorun olup olmadığından emin olduktan sonra da bunu uygula..

Back