• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

aycangülcüm he soracağım unutuyorum. bu saç uazama güzlerinde kırmızı yazdığın yerde ben şu anlamı çıkarıyorum 'saç uzatma bakımları ya da yağ bakımları 'gibi.

sanki saç uzatma bakımları illa yağ bakımı olmak zorunda değilmiş gibi.
o tarihlerde saç uzamaya elverişli oluyor,aynı zamanda da yağ günleri.
bu şekilde bir anlam hissediyorum ama sana sorayım dedim.

tatlım bazı burçlar daha ağır/yavaş özellikteler.bazıları ise daha coşkulu ve hızlı özellikler taşıyor ve bu etkiyi o günlere taşıyor.
doğal olarak uzama konusunda ağır burçların bize çok yararı olmuyor.diğerleri ise bize daha büyük kolaylık sağlıyor.
bahsettiğim bu burçlar da yağ ve protein günleri.
ancak köklere uygulanan bakım o anda saç boylarına etki etmesede güçlenen kökler uzamaya elverişli olan ilk fırsatta uzama sağlıyor.yani aralarında bir ekip çalışması var diyebiliriz :)
bu konuda başka bir örnekte küçülen ay fazındaki bakımlar.küçülen ay fazı boyunca yapacağımız bakımlar kökleri beslemeye yönelik ve uzama sağlamıyor o dönemde.ama yeni aydan itibaben yaptığımız o bakımlar uzama yönünde harekete geçiriyor saçları.hele birde amonradaki gibi kişiye özel bir uygulama olduğunda onun da yazdığı gibi en kısa zamanda uzamayı görebiliriz.tabi altında bir sağlık sorunu yoksa !

işte bu amonracım :13:
ikimizde aynı hızla sonuç aldığımıza göre bu iş tamamdır :)
ben 3 kür uygulamıştım ve 2 yıldır yaptığım onca bakımdan daha iyisini elde etmiştim.
demek ki o kadar pahalı ürünlere,zamana ve emeğe gerek yokmuş :)
kıtır kıtır saçlar kestirmeden de yumuşayıp kullanılabiliyormuş :)
düzelmez denen yanık ve lastikleşmiş saçlar da düzelebiliyormuş :)
ve sadece bunu yaparak yanında birde uzama sağlanabiliyormuş :)

tabi bende yapsaydım daha iyi olurdu :1:

güle güle kullan tatlım sağlıklı saçlarını :nazar:

Son düzenleme:
ben 3 kür uygulamıştım ve 2 yıldır yaptığım onca bakımdan daha iyisini elde etmiştim.

ahh aycangül ahhh bu konuda bize ders versen keşke,biz de kişiye özel takvimlerimizi yapabilsek.:52::52::52::52:

işte çılgın proje diye buna denirdi:27::27::27:

ahh aycangül ahhh bu konuda bize ders versen keşke,biz de kişiye özel takvimlerimizi yapabilsek.:52::52::52::52:

işte çılgın proje diye buna denirdi:27::27::27:

belki birkaç yıl sonra seminer verecek düzeye gelirim.
güzel ülkemde öyle saçma konularda eğitimler ve seminerler var ki ! benimki de ilgi görür herhalde :)
ne güzel fikir :)

Son düzenleme:
güzel ülkemde öyle saçma konularda eğitimler ve seminerler var ki ! benimki de ilgi görür herhalde :)
iyi fikirmiş tatlım :)

Bir sürü bakımlarımızı yapmış uzun güzel saçlı, güzel ciltli bayanlar olarak seni dinlemeye geliriz biz de :16:

canım benim yaptığım bakım
hint yağı seyreltmek için çok az badem yağı
bephanten evgen bemiks
bunları karıştırıp saçıma sürüp 1 gece bekletiyorum

deney bitti
dün akşam son kürü yaptım
sabah yıkadım

kürlere başlamadan önceyle bariz fark var
bi kere katur kutur olan yerler daha yumuşak
yanmış çektikçe uzayan saçlarım vardı
artık o lastiklenme yok
saçlarım kopmuyo daha dirençli kesinlikle
ben faydasını gördüm çok memnunum

Hmm tüm saça yapıyorsun sanırım. Diğeri (sinamekili bemiksli) gibi sadece köklere değil anladığım kadarıyla. Sonuç aldığına sevindim canım

Slm aycangül ben senin sessiz takipçilerinden biriyim :1:
daha yeni yeni bakım günlüklerine uygun olarak bakım yapmaya başladım ve kısa sürede etkisini gördüm :32:
kendi adıma sana çok ama çok teşekkür ediyorum
artık daha fazla sessiz kalıp nankörlük yapmak istemiyorum
sevgilerimle :71:

kesinlikle haklısın kuzu
ufak bütçelerle de başarıyı elde etmek mümkün:34:
tabi senin sayende:71:
ben 5 de 5 yaptım iyi ki de yapmışım
bu ay da varsa özel tarihler kesinlikle devam edebilirim
çok uyumlu bi deneğim ben:1:

Hmm tüm saça yapıyorsun sanırım. Diğeri (sinamekili bemiksli) gibi sadece köklere değil anladığım kadarıyla. Sonuç aldığına sevindim canım

teşekkür ederim tatlım
evet canım tümüne saçlı deri ve komple saça yaptım:34:

Slm aycangül ben senin sessiz takipçilerinden biriyim :1:
daha yeni yeni bakım günlüklerine uygun olarak bakım yapmaya başladım ve kısa sürede etkisini gördüm :32:
kendi adıma sana çok ama çok teşekkür ediyorum
artık daha fazla sessiz kalıp nankörlük yapmak istemiyorum
sevgilerimle :71:

hiç olur mu öyle şey :)
çok memnun oldum canım,güle güle kullan :)

kesinlikle haklısın kuzu
ufak bütçelerle de başarıyı elde etmek mümkün:34:
tabi senin sayende:71:
ben 5 de 5 yaptım iyi ki de yapmışım
bu ay da varsa özel tarihler kesinlikle devam edebilirim
çok uyumlu bi deneğim ben:1:

kesinlikle öylesin canım :)
ilk fırsatta,hele şu köşe yazımı bi halledeyim,bildiririm sana:)

aycangul sen bu kadar yogunken ben senden benim icin de bi sac uzatma ve zayiflama programi istesem cok sey mi istemis olurumm:18::18::18::18:

kekik olabilir diye düşünüyorum canım..
o olur işte seviyorum kekik kokusunu (:

ne güzel fikir :)
hafta sonu seminer adı altında çocuk kitapları pazarlayan bir kadının seminerine katıldım da oraya o kadar insan gidiyorsa senin seminerin için aylar önceden ayarlama yapmamız gerekebilir, artık bizi de görürsün apla unutmazsın di mi oralarda :1:

aycangul sen bu kadar yogunken ben senden benim icin de bi sac uzatma ve zayiflama programi istesem cok sey mi istemis olurumm:18::18::18::18:
oooooo zayıflamaya da el atarsan senden çok dua alacak insan tanımıyorum Aycangül şahsen sabah akşam duacın olurum kesinlikle tabi saçlarım için de dua ediyorum da zayıflama çok daha başka direk sağlığımı etkiliyo ne yazık ki :50:
Senin bu kadar etkili şeylerle ortaya çıkmana da o büyüüüük firmalar ne der bilmiyorum tabi :44:

canım uzatma için herhangi bir formülüm yok zaten benim.
sadece uzamaya etkisi olan dönemleri veriyorum ilk sayfada.hatta aslında bakım için uygun günleri veriyorum.doğru zamanda yapılan bakım zaten otomatik olarak uzamayı da sağlıyor.
asalında dikkat ederseniz bir diyet programıda veriyorum aynı anda.hangi besinlerin hangi günlerde daha etkili olduğunu yazıyorum.hangi dönemde kilo verebiliriz hangi dönemde veremeyiz ama dikkat etmeliyiz hepsini yazıyorum.
buna göre beslenirseniz zaten kilo verirsiniz tatlım.
hatta bu bilgilerle kilo almak isteyenler de çok rahat kilo alabilir.

o olur işte seviyorum kekik kokusunu (:

hafta sonu seminer adı altında çocuk kitapları pazarlayan bir kadının seminerine katıldım da oraya o kadar insan gidiyorsa senin seminerin için aylar önceden ayarlama yapmamız gerekebilir, artık bizi de görürsün apla unutmazsın di mi oralarda :1:

unutmam apla:))

oooooo zayıflamaya da el atarsan senden çok dua alacak insan tanımıyorum Aycangül şahsen sabah akşam duacın olurum kesinlikle tabi saçlarım için de dua ediyorum da zayıflama çok daha başka direk sağlığımı etkiliyo ne yazık ki :50:
Senin bu kadar etkili şeylerle ortaya çıkmana da o büyüüüük firmalar ne der bilmiyorum tabi :44:

attım aslında da farkında değilmişsiniz siz :)
sonraki dönemde daha detaylı yazarım artık.
hakikaten bende bazen o büyük firmaları aklımdan geçiriyorum.beni yok ederler mi dersin ?
kuaförler tedirgin olmaya başladı bile :)))

dur bi kendime geleyim :) (hep bi bahanem oluyor gibi oldu ama )
tatlım ayakların için gliserini suyla inceltip (hem gliserin suda çözünür) topuklarına sık sık sür.sonra sıcak suda beklet biraz ayaklarını ve ponza taşıyla temizle.aynı şeyi tekrarla.bebek poposu gibi olduğunu göreceksin.
ayrıca yarın sabaha kadar ay balık burcunda,daha iyi bir zamanlama olamaz.bu zamanı iyi değerlendir.bir daha ki balık burcu süreci önümüzdeki ay biliyorsun.

tatlım başıma neler gelidi :(
zaten çok stresliydim sınav öncesi.tüm vücudum alerji oldu,deli gibi kaşınıyorum ..
stresliyken dikkat dağılıyor tabi.tahtada sınav bitiş saati 11:00 yazıyor.bi ara gözetmen yanıma geldi:sizin son 5 dakikanız dedi :53:
meğer ben iki dersten girdiğim için sürem azmış.bunu başka zaman olsa düşünürdüm ama o stresle aklıma hiç gelmemişti.
zaten sınav kazık üstü kazık.ben hala osmanlıca tamlamaları çözmeye çalışıyorum süre bitmiş.hala bakmadığım sorular var falan.
ben nasıl panik oldum tarifi edemem.o sırada nasıl oldu bilmiyorum (!!!),o karmaşanın için de bir baktım ki batı edebiyatını osmanlıca alanına kodlamışım,osamanlıcayı batı edebiyatı alanına kodlamaktayım ve kalmış 1 dakikam.
ölücem barro anlatamam sana o anki duygularımı. bi kağıda bakıyorum bi arkama dönüp gözetmene.ağzımdan anlamsız sesler çıkıyor ama bi türlü kelimelere döküp gözetmene söyleyemiyorum..
sonra ben cemilenin osman gibi ğöööö diye bir ağlamaya başladım :))) şimdi gülüyorum ama bi tarfatan da gözlerim doluyor yazarken :)
hızla zarfın üzerine yazmaya başladım cevapları,sonra bi hışım kodladıklarımı silmeye.tabi gözetmenler ağlayışımdan dolayı şoka girdiği için birkaç dakika daha kazandım o arada.
değiştirmeye çalıştım ama gözlerdeki yaş perdesinden görebildiğim kadar doğru kodladım .
allaha emanet çıktım sınavdan.
şimdi durmadan bakıyorum sorular açıklandımı diye.bugün yarın açıklanır.zarfın üstündeki şekliyle bakıcam cevaplara.tabi zarfın üzerindekileri doğru geçirebildiysem cevap kağıdına.
hayatım sınavlarla geçti bu yaşıma kadar.
ilk kez böyle bir dikkatsizlik yaptım.aşırı stresli olmamla ilgili herhalde.
ama o dikkat eksikliğiyle nasıl olduda ters kodlama yaptığımı farkettim inan aklım almıyor.tek açıklaması annemin ve sizin dualarız!
iyi ki varsınız !
sizi seviyorum :54:

bu arada sınav esnasında vücudumda kızarmayan yer kalmamış.dünden beri hem ağlıyorum hem deli gibi kaşınıyorum.kıyafetlerim bile değdikçe deli gibi kaşındırıyor.
kaşımaktan kan oturdu her yerime.
var mı bildiğiniz çok etkili bir ilaç arkadaşlar !!

Hay Allah! neler gelmiş başına :( çok geçmiş olsun diliyorum, umarım geçmiştir herşey: dalgınlık, alerji, stres,...
okuyunca anlayacağım sanırım sonra olanları. çoook ama çok geçmiş olsun. birazcık dinlenmek herşeye değer. Kolay gelsin canım.

Back