Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

tatlım bazı burçlar daha ağır/yavaş özellikteler.bazıları ise daha coşkulu ve hızlı özellikler taşıyor ve bu etkiyi o günlere taşıyor.
doğal olarak uzama konusunda ağır burçların bize çok yararı olmuyor.diğerleri ise bize daha büyük kolaylık sağlıyor.
bahsettiğim bu burçlar da yağ ve protein günleri.
ancak köklere uygulanan bakım o anda saç boylarına etki etmesede güçlenen kökler uzamaya elverişli olan ilk fırsatta uzama sağlıyor.yani aralarında bir ekip çalışması var diyebiliriz :)
bu konuda başka bir örnekte küçülen ay fazındaki bakımlar.küçülen ay fazı boyunca yapacağımız bakımlar kökleri beslemeye yönelik ve uzama sağlamıyor o dönemde.ama yeni aydan itibaben yaptığımız o bakımlar uzama yönünde harekete geçiriyor saçları.hele birde amonradaki gibi kişiye özel bir uygulama olduğunda onun da yazdığı gibi en kısa zamanda uzamayı görebiliriz.tabi altında bir sağlık sorunu yoksa !

işte bu amonracım :13:
ikimizde aynı hızla sonuç aldığımıza göre bu iş tamamdır :)
ben 3 kür uygulamıştım ve 2 yıldır yaptığım onca bakımdan daha iyisini elde etmiştim.
demek ki o kadar pahalı ürünlere,zamana ve emeğe gerek yokmuş :)
kıtır kıtır saçlar kestirmeden de yumuşayıp kullanılabiliyormuş :)
düzelmez denen yanık ve lastikleşmiş saçlar da düzelebiliyormuş :)
ve sadece bunu yaparak yanında birde uzama sağlanabiliyormuş :)

tabi bende yapsaydım daha iyi olurdu

güle güle kullan tatlım sağlıklı saçlarını

Son düzenleme:

ahh aycangül ahhh bu konuda bize ders versen keşke,biz de kişiye özel takvimlerimizi yapabilsek.

işte çılgın proje diye buna denirdi

ahh aycangül ahhh bu konuda bize ders versen keşke,biz de kişiye özel takvimlerimizi yapabilsek.

işte çılgın proje diye buna denirdi

belki birkaç yıl sonra seminer verecek düzeye gelirim.
güzel ülkemde öyle saçma konularda eğitimler ve seminerler var ki ! benimki de ilgi görür herhalde :)
ne güzel fikir :)

Son düzenleme:
güzel ülkemde öyle saçma konularda eğitimler ve seminerler var ki ! benimki de ilgi görür herhalde :)
iyi fikirmiş tatlım :)

Bir sürü bakımlarımızı yapmış uzun güzel saçlı, güzel ciltli bayanlar olarak seni dinlemeye geliriz biz de

Hmm tüm saça yapıyorsun sanırım. Diğeri (sinamekili bemiksli) gibi sadece köklere değil anladığım kadarıyla. Sonuç aldığına sevindim canım

Slm aycangül ben senin sessiz takipçilerinden biriyim
daha yeni yeni bakım günlüklerine uygun olarak bakım yapmaya başladım ve kısa sürede etkisini gördüm
kendi adıma sana çok ama çok teşekkür ediyorum
artık daha fazla sessiz kalıp nankörlük yapmak istemiyorum
sevgilerimle

kesinlikle haklısın kuzu
ufak bütçelerle de başarıyı elde etmek mümkün
tabi senin sayende
ben 5 de 5 yaptım iyi ki de yapmışım
bu ay da varsa özel tarihler kesinlikle devam edebilirim
çok uyumlu bi deneğim ben

Hmm tüm saça yapıyorsun sanırım. Diğeri (sinamekili bemiksli) gibi sadece köklere değil anladığım kadarıyla. Sonuç aldığına sevindim canım

teşekkür ederim tatlım
evet canım tümüne saçlı deri ve komple saça yaptım

hiç olur mu öyle şey :)
çok memnun oldum canım,güle güle kullan :)

kesinlikle öylesin canım :)
ilk fırsatta,hele şu köşe yazımı bi halledeyim,bildiririm sana:)

aycangul sen bu kadar yogunken ben senden benim icin de bi sac uzatma ve zayiflama programi istesem cok sey mi istemis olurumm:18::18::18::18:

kekik olabilir diye düşünüyorum canım..
o olur işte seviyorum kekik kokusunu

ne güzel fikir :)
hafta sonu seminer adı altında çocuk kitapları pazarlayan bir kadının seminerine katıldım da oraya o kadar insan gidiyorsa senin seminerin için aylar önceden ayarlama yapmamız gerekebilir, artık bizi de görürsün apla unutmazsın di mi oralarda

aycangul sen bu kadar yogunken ben senden benim icin de bi sac uzatma ve zayiflama programi istesem cok sey mi istemis olurumm:18::18::18::18:
oooooo zayıflamaya da el atarsan senden çok dua alacak insan tanımıyorum Aycangül şahsen sabah akşam duacın olurum kesinlikle tabi saçlarım için de dua ediyorum da zayıflama çok daha başka direk sağlığımı etkiliyo ne yazık ki
Senin bu kadar etkili şeylerle ortaya çıkmana da o büyüüüük firmalar ne der bilmiyorum tabi :44:

canım uzatma için herhangi bir formülüm yok zaten benim.
sadece uzamaya etkisi olan dönemleri veriyorum ilk sayfada.hatta aslında bakım için uygun günleri veriyorum.doğru zamanda yapılan bakım zaten otomatik olarak uzamayı da sağlıyor.
asalında dikkat ederseniz bir diyet programıda veriyorum aynı anda.hangi besinlerin hangi günlerde daha etkili olduğunu yazıyorum.hangi dönemde kilo verebiliriz hangi dönemde veremeyiz ama dikkat etmeliyiz hepsini yazıyorum.
buna göre beslenirseniz zaten kilo verirsiniz tatlım.
hatta bu bilgilerle kilo almak isteyenler de çok rahat kilo alabilir.

attım aslında da farkında değilmişsiniz siz :)
sonraki dönemde daha detaylı yazarım artık.
hakikaten bende bazen o büyük firmaları aklımdan geçiriyorum.beni yok ederler mi dersin ?
kuaförler tedirgin olmaya başladı bile :)))

Hay Allah! neler gelmiş başına çok geçmiş olsun diliyorum, umarım geçmiştir herşey: dalgınlık, alerji, stres,...
okuyunca anlayacağım sanırım sonra olanları. çoook ama çok geçmiş olsun. birazcık dinlenmek herşeye değer. Kolay gelsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…