Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

ebett ebettt istiyorum

inşallah yaaa
çok istiyorummm
ama site kullanımında biraz bilgisizim kızlar özelden msj atamıyorum 100 mesaj falan dedi gönderemezmişim ne yapabilirim kii

mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum şu astrolojiye göre özel bakım günleri varmış ben onları bulamıyorum yardımcu olursanız çok sevinirim

mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum şu astrolojiye göre özel bakım günleri varmış ben onları bulamıyorum yardımcu olursanız çok sevinirim

hoşgeldin gizem
ilk sayfaya bak tarihler sürekli güncelleniyor ordan bütün istediğin bilgilere ulaşabilirsinn
burca göre değil herkes için geçerli tarihler

Saç bakımı için uygun olmayan ama göğüs bakımı için ideal olan günleri hiç değerlendirmediğimi farkettim de ben göğüs bakım günlerinde yapabileceğimiz bir şey önermen mümkün mü Aycangül?

göğüs bakımı için de özel ve etkili zamanlar var tabi ki..
bunun için de özel bir çalışma yapmak lazım..

20 Eylül 2011 saat 22:54’ ten 23 Eylül 2011 saat 03:55’ e kadar Ay Yengeç burcunda küçülecek;
saç ve cilt bakımı için etkili günler değil.
göğüs bakımı için ise çok uygun..:

yazıyor ya ilk sayfada aralık belli de bakım olarak ne yapmayı önerirsin demeye çalışmıştım, saç bakımında sinameki, ampuller, maya, yağlar vs yapıyoruz da göğüs bakımında ne yapmak lazım yani?

kızlar ben saçlarıma 2 saat önce falan sinameki kürü yaptım ama bu gece ondan sonra saç bakımı için uygın değilmiş şimdi benim o saate kadar yıkamam mı gerekiyor yani:))) valla bilemedim ben bu işi saçma mı oldu sorum bilmiyorum ama şimdi bu sinamekili badem yağlı bakım faydalı olmayacak mı bana...

evet iyi bir tercih edil ama tek seferle birşey kaybetmezsin canım..bundan sonraki günlerde dikkat et işini şansa bırakma :)

borrocum göğüs büyütme böülümünden aklına yatan herhangi bir yöntemi uygulayabilirsin.
mesela ben bir ara çemenli bir uygulama görmüş ve denemiştim ama zahmetli ve ağır kokulu birşeydi,devam edemedim.(etkisine inanmıştım ama)
dediğim gibi kendine uygun bir yöntem seçebilir ve uygun günlerde uygulayabilirsin.
ben uzun zamandır o bölümdeki kürlere bakmadığım için fikir vermem zor.

büyütmede subliminal ses dosyasından çok fazla memnun olan vardı oraya bir bak istersen ama benim istediğim büyütme değil asla tam tersi toparlayıp sıkılaştıran bir şey istiyorum c cup giyiyorum ve annem dahil her hatun kişi ilerde sarkacaklar diye korkutuyor beni önlemimi almam lazım

evet iyi bir tercih edil ama tek seferle birşey kaybetmezsin canım..bundan sonraki günlerde dikkat et işini şansa bırakma :)

aslında bakmıştım bakım zamanlarına ama unutmuşum saçlarıma kürü sürdükten sonra baktım uygun zaman değilmiş ama bugün fön çektim parlak duruyordu bir sorun yok şimdilik umarım uzamada olur

canımın içi aycanımgülüm
(ne soracak bu kız yine deme içimden geldiği için dedim ama bişey sorcam doğru )
eylülün son haftası yağ bakım günümüz var mı? uzak bi tarihteyse h.sonu olan bakım gününü değerlendireceğim,yakınsa bekleyim sonraki haftayı dedim

27 sinde var tatlım.
senle de konuşmam lazım bir ara ama bugün değil.gene regl oldum..bütün gün yattım.iki hafta bir regl oluyorum bu ara,halsiz düşürdü..

Canim benim icin hazirladigin bakimmgunlerinin bugun ilki, bende saclarima tarif ettigin karisimi surdum ve bekliyorum yalniz soyle bir sorunum var calistigim cin verdigin saatlerde yapamadim gunlere bire bir riayet edecegim ama sabahtan aksama kadar sacimda bekletme gibi bir sansim yok ne yazikki yinede yazdigin tarihlerde mutlaka yapicam bakimlarini ins bu sekildede ise yarar. Tekrar tesekkurler canim yardimlarin icin

tatlım ben sana günlere göre değil saatlere göre hazırladım..yani saatlere uymazsan aynı gün yapman beklediğimiz etkiyi sağlamaz..bana özelden ayrıntılı olarak yazar mısın ne şekilde uguladığını..ve bundan sonrakileri ne şekilde uygulamayı düşündüğünü.

Yazdim canim, buna ragmen saclarim bugun yumusak ve parlak gorunuyor, cok mutlu oldum yalniz bemix cok kotu kokuyor ve yikamama ragmen hala burnuma geliyor buram buram kokusu ve midemi bulandiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…