Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Of of offf icim daraldi okurken, canim cok gecmis olsun. ins dogru kodlamissindir cnm, bukadar stresten sikintidan sonra Allah emeklerini bosa cikarmasin. Bi doktora gorun bence, kasinmak cok kotu gercekten, ins cabucak gecer

aycan müjdemi isterim
3. kürden sonra saçlarım ciddi anlamda yumuşadı
o güçzüs kopan yerler kopmuyo artık

yıldızlama işini en son yapcam sana
ama dünkü bakımın bugünkü notu 5 yıldızlı pekiyi

off canım ya şansızlığın da bu kadarı
çok üzüldüm ama belki de hepsini doğru geçirmişsindir
geçecek kadar iyi not almana yarar
inşallah öyle umuyorum yani

:89: Canım çok geçmişolsun......hayırlısı olsun canım...unutma her şerde bir hayır vardır....ama umarım yinede iyi geçmiştir sınavın.......:44:......

Cevabım bütün sayfayı kaplamasın diye alıntı yapmadan yazıyorum.
Kıyamam ki sana
Hayırlısı buymuş demekten başka ne gelir ki elimizden?
Bu kadar zamandır sınavlara girip nasıl hala o kadar stres yapıyorsun eminim ki çalışıyorsundur da tabi bizden vakit bulabildiğin kadar...
Kaşıntıyı tahmin edebiliyorum bana da olmuştu o kaşıntı annem krem karışımı yapmıştı ondan sürmüştüm dayanılacak hale gelmişti kaşıntılar tamamen geçmese de ama hangi kremlerdi hatırlamıyor ne yazık ki öğrenmeye çalışırım belki yazmışızdır bir yere.
Ne olduysa oldu artık zaten kurtarabildiğini kurtarmışsındır en azından, geçmiş olsun canım.

arkadaşlar çok sağolun
kaşıntı için hap yutuyorum ama nafile borrocum;tuzlu su yapıp sürdük biraz,bakalım..
osmanlıca çok ağır bir ders,ondan bu kadar stre yaptım heralde..
amonracım çok sevindim sonuçlarına canım.demek ki doğru yoldayım :)

Kapsüller bir şeye yaramıyor alerjik şeylerde en azından bende geçeceğine kendimi inandıramıyorum sanırım kaşınan yere kendim sürüp sürüştürmeden.

canım beniimmm... başına neler gelmiş.. inşallah bize burdan güzel haberler verirsin de sınavından iyi bir not alırsın...
biz sana dua etmiştik eminim duacın coktu, inş Rabbim kabul etmiştir..

osmanlıca demişsin ya merak ettim hangi bölümdü seninki :78: meraklı paytak nolcak

canım
kaşıntı,alerji,uçuk hatta ağız içi iltihaplarında bile gargaradan çok elma sirkesi yaramıştır işime, çünkü mikrop öldürücü etkisi var.bence banyodan sonra suyla karıştırıp sirkeyi kaşınan yerlerine dök.bana iyi geliyor umarım seninde işine yarar

Biri anneme saçlarımın tutam tutam dökülmesinin sürdüğüm kremler olmadığını açıklasın lütfen, saçlarımın elimde kalması yetmiyor gibi bir de annem sürekli hep o sürdüklerin etti sür sen daha sür onları deyip duruyor
Aycangül düzeldiğinde vaktin olursa saç dökülmeme el atar mısın, banyodan sonra saçlarımı kurulurken farkettim çok azalmış saçlarım :95:

kan testti derim başka bişey demem... tabi aycangül de bi el atsa ii olabilir, onun işine karışmoorum yani ...

Anlamadım ben şimdi sağlık ocağına gidip saç dökülmesi için kan testi istiyorum mu demem lazım?
Sağlık ocağına güvenmiyorum ben niyeyse :44:

o zaman cildiyeye git canım, saçım çok dökülüyo kan testi yaptırmak istiyorum de.
yani sağlık ocağı derken ordakiler bile yapıorlar demek istemiştim ben...

Maya maskesi icin uygun gunlerdeymisiz. Yaw arkadaslar aranizda hic sac icin maya maskesi nasil yapilir bilen yokmu? Daha oncede sordum ama kimse cevap vermemis

aycangül kaşıntı problemin geçmediyse hametan krem tavsiye edebilirim iyi geleceğini sanıyorum
geçmiş olsun canım :94:

inşallah canım.cevapların açıklanmasını bekliyorum ama doğru bir şekilde düzeltebildiğimden de emin olamıyorum.3-4 hafta sonra belli olacak ben not ortalaması hesabı yaparken kalma ihtimalim var,gelde canını sıkma.
dualarınıza güveniyorum tatlım inan. o şok esnasında bile farkedebildiysem durumu sayenizde canım.

bölümüm edebiyat.

duştan sonra deneyeyim canım,çok sağol..

tatlım hemen kan testi yaptır.sağlık ocağına da önyargıyla bakma.zamanında dev.hastanelerinde erkeğe gebe sonucu veriyorlardı unutma.yoğun hasta bakan yerlerde daha çok hata oluyor.

hemen sarmısaklı şampuan yada sarmısak yağı uygulamaya başla.
dur ben sana özelden mesaj atayım en iyisi. el attım bile :)

Maya maskesi icin uygun gunlerdeymisiz. Yaw arkadaslar aranizda hic sac icin maya maskesi nasil yapilir bilen yokmu? Daha oncede sordum ama kimse cevap vermemis

tatlım özel bir tarifi yok.kuru mayayı ılık suyla kabart.şampuan kıvamına getir.saç diplerine sür ve streçle sar.yarım saat sonra yıka.ama çok iyi durula yoksa sertleşir saçın.

aycangül kaşıntı problemin geçmediyse hametan krem tavsiye edebilirim iyi geleceğini sanıyorum
geçmiş olsun canım :94:

evde yok ama alırım gerekirse, çok teşekkür ederim canım..
yarın sağlık ocağına gideceğim zaten,kaşıntı krizleri dayanılmaz !

Son düzenleme:
Canim ins su kasinti probleminden en kisa zamanda kurtulursun, cok fena gercekten. Demek saci sertlestiriyor, zaten kazik gibi saclarim var ben yapmayayim en iyisi. Yag gunlerini dikkate alip onu uygulayayim sadece. Cevap icin ayrica tesekkurler

kesinlikle doğru yoldasın
ben de peşindeyim

kuzum yanlış anlama sakın ama
tesettürlü olduğunu biliyorum acaba saç köklerin havasız kaldığından olabilir mi
bi çok arkadaşım var tesettürlü hepsinin ortak sorunu bu
cansız ve dökülen saçlar
daha ince dokulu daha hafif bişeyler kullansan eşarpta evdeyken de mümkün olduğunca
hava almasını sağlasan farkeder mi acaba:26:

Canim ins su kasinti probleminden en kisa zamanda kurtulursun, cok fena gercekten. Demek saci sertlestiriyor, zaten kazik gibi saclarim var ben yapmayayim en iyisi. Yag gunlerini dikkate alip onu uygulayayim sadece. Cevap icin ayrica tesekkurler

tatlım uygularkende göreceksin,kururken sertleşen bir maske.iyi durulamazsansaçtaki kalıntıları sertlik oluşturur.
yoksa maya maskesi saçı yumuşacık yapar.
yine de hep derim saç bakımı kişiye özel bir konu.benimkini yumuşatan bi bakım sende aynı etkiyi yaratmayabilir.
ya da tam tersi olabilir.
bir kez denemeden bilemezsin.bence dene yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…