• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

aycangül,
çok soru sorup seni yormamak için hep başa dönüp okuyorum yorumları ama birşey aklıma takıldı,soramadan duramam :44: 8-9-10 eylül ay kova burcunda büyüyormuş ya,ben kova burcuyum.bu avantajmıdır benim için?

yıllardır uzun saçlarım olsun istiyorum ama hiç dayanıp uzatabildiğim olmadı :50: şimdi omuzumdan 5-6 parmak aşağıdalar ama malesef yarısı röfle-boya işlem gördüğü için yıpranmış şekilde:( üst kısımları neredeyse omuzuma kadar sağlıklı gür ve kalın telli.bu sinameki,bemix ve badem yağını kullandım ilk defa ve hayatımda yaptığım ilk bakım saçıma.işte seni takip etmeye başladım,çok faydalı bilgiler veriyorsun canım,inşallah işime yarar.uygun gün geldiğinde saçlarımın boyalı kısmına kadar kestiricem çokkkk üzülerek.

Aycangül

kefir tohumundan bahsetmişiniz de kefir canlı bir organizma değilmi? sütte bekletiyorsun ve hergün sütü değiştirmek zorundasın metal süzgeç kullanmaman lazım ölüyor çünkü.Tohum diye bahsedince ŞAŞIRDIM ben.sütün içinde kendi kendine çoğalıyor ve elden elle dolaşıyor aktarlarda olmuyor.HATTA arkadaş çok olunca yarısını no frost ta atmış 3-4 ay sonra çıkarıp tekrar kullanıyorlar yada izne giderken buzluga atıp gidiyolar...

aynı mesajda reyhan tohumundan bahsetmiştik :)))
e o da tohum sayılır aslında :)
ama bulursak tarifi senden alacağız demek ki::)

aycangül,
çok soru sorup seni yormamak için hep başa dönüp okuyorum yorumları ama birşey aklıma takıldı,soramadan duramam :44: 8-9-10 eylül ay kova burcunda büyüyormuş ya,ben kova burcuyum.bu avantajmıdır benim için?

yıllardır uzun saçlarım olsun istiyorum ama hiç dayanıp uzatabildiğim olmadı :50: şimdi omuzumdan 5-6 parmak aşağıdalar ama malesef yarısı röfle-boya işlem gördüğü için yıpranmış şekilde:( üst kısımları neredeyse omuzuma kadar sağlıklı gür ve kalın telli.bu sinameki,bemix ve badem yağını kullandım ilk defa ve hayatımda yaptığım ilk bakım saçıma.işte seni takip etmeye başladım,çok faydalı bilgiler veriyorsun canım,inşallah işime yarar.uygun gün geldiğinde saçlarımın boyalı kısmına kadar kestiricem çokkkk üzülerek.

tabi ki avantaj tatlım ama kafalar karışmasın,böyle bir koşul yok.

işe yarar tabi tatlım,maya içeriği çok dolu ve güçlü bir besin.

saç uzaması için destekleyici günler var ama bunu pazartesi yada salı gibi bir standarta bağlayamayız.
saçlarını hem boyatıp hem kestirdin mi? ve bahsettiğin pazartesi 29 ağustos mu canım ?

evet 29 unda kestirdim boyattım, 4 ü pazar akşamıda keratin bakım yaptırdım. bu akşam da bakım yapayım mı diye sormuştum? fazla mı gelir acaba?
bu arada doğum tarihimi yazmıstım. ben burayı biraz zor takip ediyorum maalesef. bana özelden yazabilirsen sevinirim canım.
şimdi benim içinde bir bakım kürü söyleyecekmisin? saçlarımın uçları keçe gibi olduğu için elimle açmaya çalışırken dipten kökle çıkıyor saçlar :(
çok üzülüyorum. ailede kadınlarda kellik var napıcam bilmem :( nolur bana yardım et...

evet 29 unda kestirdim boyattım, 4 ü pazar akşamıda keratin bakım yaptırdım. bu akşam da bakım yapayım mı diye sormuştum? fazla mı gelir acaba?
bu arada doğum tarihimi yazmıstım. ben burayı biraz zor takip ediyorum maalesef. bana özelden yazabilirsen sevinirim canım.
şimdi benim içinde bir bakım kürü söyleyecekmisin? saçlarımın uçları keçe gibi olduğu için elimle açmaya çalışırken dipten kökle çıkıyor saçlar :(
çok üzülüyorum. ailede kadınlarda kellik var napıcam bilmem :( nolur bana yardım et...

şu an uçlar için uygun zaman değil zaten.bizde sonuç alamadık.
saçını tam yeni ay günü kestirmişsin.
ben daha önce yeniayda saç kesilmediğini okumuştum o yüzden de hiç denemedim.ama neden olmasın.denenebilir.
pazar günü sınavım var benim.o nedenle özel bi çalışma yapamam.zahmetli ve zaman alan bir çalışma.
pazardan sonra bana hatırlatrsan iyi olur.

Aycangül

kefir tohumundan bahsetmişiniz de kefir canlı bir organizma değilmi? sütte bekletiyorsun ve hergün sütü değiştirmek zorundasın metal süzgeç kullanmaman lazım ölüyor çünkü.Tohum diye bahsedince ŞAŞIRDIM ben.sütün içinde kendi kendine çoğalıyor ve elden elle dolaşıyor aktarlarda olmuyor.HATTA arkadaş çok olunca yarısını no frost ta atmış 3-4 ay sonra çıkarıp tekrar kullanıyorlar yada izne giderken buzluga atıp gidiyolar...

Kefir daneni diye yazmıştım diye hatırlıyorum ama belki karıştırmış olabilirim pek sanmasam da karıştırdığımı.
Kefir olan bir tanıdık buldum bu arada ama kendisi yeminli tarifçilerin atalarından olurmuş bakalım şirinlikle kandırırım belki :1:
Kudret narı için de birini buldum sanırım hatta teyzeme vermiş çoğaltması için ama olmamış nedense.
Bahçemiz olsa keşke :75:

aycan selam
saçlarımda yumuşama olmadı demiştim ya
dün saçımı yıkadım ve bu sabah farkettim ki saçlarım direnç kazanmış
o yıpranmış lastik gibi uzayan yerler var ya
artık daha sağlam
kopmuyo yani
notlarına eklemek istersin diye söyliyim dedim canım
bugün 2. kürü de yapcam
sonuna kadar devam yani

benim saçlarım çok dökülüyor yeni yeni bakım yapmaya başladım dün de sinemakilli kürümü uyguladım tam zamanıymış :D bir de 9 eylül ü falan ne zaman ekleyeksiniz acaba :) bakım tarihlerine uygun olarak yaparsam daha çabuk fayda göreceğimi umuyorum :D

aycangül merhaba... konuyu baştan sona okuyamadım çok fazla sayfa var... o yzden senden yardım istiyorum... 4 şubat doğumluyum ve saçlarım boyadan mı dır nedir bilmem çok yıprandı her ay düzenli kestiriyorum ama havuz suyunda iice yıprandı... baya cok kestirdim ancak hiç mi hiç uzamıyo ne yapmam gerekiyo:(

aycan selam
saçlarımda yumuşama olmadı demiştim ya
dün saçımı yıkadım ve bu sabah farkettim ki saçlarım direnç kazanmış
o yıpranmış lastik gibi uzayan yerler var ya
artık daha sağlam
kopmuyo yani
notlarına eklemek istersin diye söyliyim dedim canım
bugün 2. kürü de yapcam
sonuna kadar devam yani

çok sevindim :)
uçlara kadar uygulamaya devam.ayın konumu 2,5 günde bir değişiyor biliyorsun.öncekinden farklı olacaktır diye düşünüyorum uçlar için.
artık kıyaslayarak gideceksin.çok dikkatli gözlemle saçlarını :)

benim saçlarım çok dökülüyor yeni yeni bakım yapmaya başladım dün de sinemakilli kürümü uyguladım tam zamanıymış :D bir de 9 eylül ü falan ne zaman ekleyeksiniz acaba :) bakım tarihlerine uygun olarak yaparsam daha çabuk fayda göreceğimi umuyorum :D

ekledim canım birkaç günü daha :)

aycangül merhaba... konuyu baştan sona okuyamadım çok fazla sayfa var... o yzden senden yardım istiyorum... 4 şubat doğumluyum ve saçlarım boyadan mı dır nedir bilmem çok yıprandı her ay düzenli kestiriyorum ama havuz suyunda iice yıprandı... baya cok kestirdim ancak hiç mi hiç uzamıyo ne yapmam gerekiyo:(

ilk sayfada verdiğim bakım günlerini kaçırmamaya çalış canım :)

sınava iki günüm kaldı..
beni sürekli takip eden arkadaşlarım sorulara beni adıma cevap verirlerse çok mutlu olurum..nasılsa birçok konuda bilgi sahibisiniz artık..
dualarınızıda eksik etmeyin lütfen :(

sınava iki günüm kaldı..
beni sürekli takip eden arkadaşlarım sorulara beni adıma cevap verirlerse çok mutlu olurum..nasılsa birçok konuda bilgi sahibisiniz artık..
dualarınızıda eksik etmeyin lütfen :(

canım cevaplayabildiğimiz kadar bakarız sen dert etme hadi sen sınavına bak
hadi bakiiim pazar sınavdan sonraya kadar görmiim seni :4::4:
şımarıklığa bakar mısınız :36::36::33:
sen bitanesin, gözün arkada kalmasın diye dedim :54:

çok sevindim :)
uçlara kadar uygulamaya devam.ayın konumu 2,5 günde bir değişiyor biliyorsun.öncekinden farklı olacaktır diye düşünüyorum uçlar için.
artık kıyaslayarak gideceksin.çok dikkatli gözlemle saçlarını :)

allah allah ya ben sana cevap yazmıştım hemen bu mesaja
ama yollamamışım iyi mi:1:
diğer kürleri de tamamlıcam muhakkak
saçların dirençli güçlü olmaması ve kopmaması
da harika bi sonuç
inanıyorum devam ettikçe görüntü de güzelleşecek

vallahiinanmıyordum ne yalan söyleyeyim ama hem istenmeyen tüylerle ilgili başlığındaki tavsiyelerinle hem de buradaki tavsiyelerinle ihya oldum ya:D 6 yıl kızıl olan saçlarımı boyattım ve çoook güzel küllü kumral tuttu kuaför olmaz bi kaç kere boyamamk lazım dedim ama ilk boyada muhteşem oldu sana ne diyeyim ben arkadaşım!!!!!iyi ki varsın:))))

Back