• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

canım cevaplayabildiğimiz kadar bakarız sen dert etme hadi sen sınavına bak
hadi bakiiim pazar sınavdan sonraya kadar görmiim seni :4::4:
şımarıklığa bakar mısınız :36::36::33:
sen bitanesin, gözün arkada kalmasın diye dedim :54:

şımar bi tanem :)

allah allah ya ben sana cevap yazmıştım hemen bu mesaja
ama yollamamışım iyi mi:1:
diğer kürleri de tamamlıcam muhakkak
saçların dirençli güçlü olmaması ve kopmaması
da harika bi sonuç
inanıyorum devam ettikçe görüntü de güzelleşecek

bir tek ben değilmişim demek ki mesajları yazıp göndermeyi unutan :)

canım başarılar diliyorum
allah yardımcın olsun:34:

amin,inşallah :)

vallahiinanmıyordum ne yalan söyleyeyim ama hem istenmeyen tüylerle ilgili başlığındaki tavsiyelerinle hem de buradaki tavsiyelerinle ihya oldum ya:D 6 yıl kızıl olan saçlarımı boyattım ve çoook güzel küllü kumral tuttu kuaför olmaz bi kaç kere boyamamk lazım dedim ama ilk boyada muhteşem oldu sana ne diyeyim ben arkadaşım!!!!!iyi ki varsın:))))

ne mutlu bana,emeğin karşılığını almak tarifsiz bir duygu :)

Allah yaardımcın olsun, dualarımdasın başarılar

amin canım,inşallah.. bu kadar zor bir sınavdan ancak allahın yardımıyla çıkabilirim zaten..osmanlıca beni bitirdi resmen :(

kızlar bakım yağını saçıma kolay uygulamanın yolunu buldum
bazı yağlar yoğun olduğu için fısfıslı şişeden geçmiyo malum
fırçayla boyar gibi sürmek zaten ölüm
şıp şıp damlıyo
ben de bulaşık süngerinin sert yerini kestim
süngerin ucunu yağa batırıp saçıma uyguladım hem diplere
kadar müthiş nufuz ediyo böyle aklınızda bulunsun bu da pratik bi püf olsun

Son düzenleme:
kızlar bakım yağını saçıma kolay uygulamanın yolunu buldum
bazı yağlar yoğun olduğu için fısfıslı şişeden geçmiyo malum
fırçayla boyar gibi sürmek zaten ölüm
şıp şıp damlıyo
ben de bulaşık süngerinin sert yerini kestim
süngerin ucunu yağa batırıp saçıma uyguladım hem diplere
kadar müthiş nufuz ediyo böyle aklınızda bulunsun bu da pratik bi püf olsun

yeşil kısmıyla mı? :53:
ha bir de napıyoruz? yoğun kıvamlı olan hint yağına su ilave etmiyoruz ki zamk kıvamına gelmesin :)

yeşil kısmıyla mı? :53:
ha bir de napıyoruz? yoğun kıvamlı olan hint yağına su ilave etmiyoruz ki zamk kıvamına gelmesin :)

kuzu yeşil kısmı kesiyorum
bi de cifleyim elim değmişken:1:
sadece sarı sünger kısmını kullanıyorum
2 ye böldüğüm süngerin yarısı yetti valla
hem de pratik oldu ziyan olmadı hiç
evet hint yağına su katınca saçların feleği şaşıyo:1:

bu geceki 2. kürüm de sabaha kadar kafam da olcak

kuzu yeşil kısmı kesiyorum
bi de cifleyim elim değmişken:1:
sadece sarı sünger kısmını kullanıyorum
2 ye böldüğüm süngerin yarısı yetti valla
hem de pratik oldu ziyan olmadı hiç
evet hint yağına su katınca saçların feleği şaşıyo:1:

hadi bakalım,şifa olsun:)
bildiğim en gelişmiş sünger modeli; bildin sarı yumuşak sünger, üzerinde yeşil,"sert",ovucu kısım...
sert kısmı deyince sende o zannettim,ne bileyim :))
bekar olduğum nasıl belli değil mi? evde kalmış mı desem :44:
karşıma "feza mühendisi"çıktı da ben mi evlenmedim ayol :1:

Sinavlarinda basarilar canim, umarim istedigin sonuclari kolayca elde edersin:34: kizlar size bir sorum olucak, maya maskesini nasil yapiyorsunuz? Yag bakim gunlerine uymaya calisiyorum ama maya maskesini hic denemedim, nasil yapilacagiyla ilgili bilgi verirseniz cok sevinirim, herkese saglikli, bakimli saclar:21:

vallahiinanmıyordum ne yalan söyleyeyim ama hem istenmeyen tüylerle ilgili başlığındaki tavsiyelerinle hem de buradaki tavsiyelerinle ihya oldum ya:D 6 yıl kızıl olan saçlarımı boyattım ve çoook güzel küllü kumral tuttu kuaför olmaz bi kaç kere boyamamk lazım dedim ama ilk boyada muhteşem oldu sana ne diyeyim ben arkadaşım!!!!!iyi ki varsın:))))

hadi yaaa ben de aynı şeyi istiyorum daa :53::53:
du bakalım bi cesaretim gelirse, bi de su sinamekiyi 3. turu da bitirince bi boyayım bakalım :52:
aycangülcüümmm tekrar tekraaar başarılaar :16:

hadi yaaa ben de aynı şeyi istiyorum daa :53::53:
du bakalım bi cesaretim gelirse, bi de su sinamekiyi 3. turu da bitirince bi boyayım bakalım :52:
aycangülcüümmm tekrar tekraaar başarılaar :16:

çok çok çok az dorelik var gibi sanki diplerimde ama o kadar da olsun diyorum 6 yıl açık kıpkırmızı saçtan sonra saçcağızlarım napsınlar 2. boyamaya oturur herhalde bi de uçlara sarı krepe balyaj attırdık mı allahımmmmm çokk güzel olucakl,hiç düşünme canım iyi bi kuaföre git aycangülün de saç boyama için uygun günlerini seç derim...

aycangül başarılar canım bu arada,benim de pazartesi günü sınavım var:(((

emirgülüm,paytağım,çakmaktaşım,alcestem çookkk sağolun.amin inşallah..alerji oldum stresen :(
tatlım sana da başarılar diliyorum :70:

inşallah sınavın yolunda gitmiştir aycangülcüm...
ben sana bişey danışmak istiyorum müsadenle, ayaklarımıza gösterdiğimiz özen de bakıma giriyor ne de olsa :61:
sulardan mıııı, havadan mııı, giydiğim ayakkabılardan mı bilinmez ayaklarımın altı sertleşmeye başladı :44:
özellikle topuklarım ve başparmağımın altı... :2:
niye böyle oldu ki, ve bunun çaresi ne olakiiii
bir de özel msjla anlattığım meseleyi sınavımdan sonra hatırlat demiştin :69:

inşallah sınavın yolunda gitmiştir aycangülcüm...
ben sana bişey danışmak istiyorum müsadenle, ayaklarımıza gösterdiğimiz özen de bakıma giriyor ne de olsa :61:
sulardan mıııı, havadan mııı, giydiğim ayakkabılardan mı bilinmez ayaklarımın altı sertleşmeye başladı :44:
özellikle topuklarım ve başparmağımın altı... :2:
niye böyle oldu ki, ve bunun çaresi ne olakiiii
bir de özel msjla anlattığım meseleyi sınavımdan sonra hatırlat demiştin :69:

dur bi kendime geleyim :) (hep bi bahanem oluyor gibi oldu ama )
tatlım ayakların için gliserini suyla inceltip (hem gliserin suda çözünür) topuklarına sık sık sür.sonra sıcak suda beklet biraz ayaklarını ve ponza taşıyla temizle.aynı şeyi tekrarla.bebek poposu gibi olduğunu göreceksin.
ayrıca yarın sabaha kadar ay balık burcunda,daha iyi bir zamanlama olamaz.bu zamanı iyi değerlendir.bir daha ki balık burcu süreci önümüzdeki ay biliyorsun.

İnşallah sınavın çok güzel geçmiştir, hayırla sonuçlanır.

tatlım başıma neler gelidi :(
zaten çok stresliydim sınav öncesi.tüm vücudum alerji oldu,deli gibi kaşınıyorum ..
stresliyken dikkat dağılıyor tabi.tahtada sınav bitiş saati 11:00 yazıyor.bi ara gözetmen yanıma geldi:sizin son 5 dakikanız dedi :53:
meğer ben iki dersten girdiğim için sürem azmış.bunu başka zaman olsa düşünürdüm ama o stresle aklıma hiç gelmemişti.
zaten sınav kazık üstü kazık.ben hala osmanlıca tamlamaları çözmeye çalışıyorum süre bitmiş.hala bakmadığım sorular var falan.
ben nasıl panik oldum tarifi edemem.o sırada nasıl oldu bilmiyorum (!!!),o karmaşanın için de bir baktım ki batı edebiyatını osmanlıca alanına kodlamışım,osamanlıcayı batı edebiyatı alanına kodlamaktayım ve kalmış 1 dakikam.
ölücem barro anlatamam sana o anki duygularımı. bi kağıda bakıyorum bi arkama dönüp gözetmene.ağzımdan anlamsız sesler çıkıyor ama bi türlü kelimelere döküp gözetmene söyleyemiyorum..
sonra ben cemilenin osman gibi ğöööö diye bir ağlamaya başladım :))) şimdi gülüyorum ama bi tarfatan da gözlerim doluyor yazarken :)
hızla zarfın üzerine yazmaya başladım cevapları,sonra bi hışım kodladıklarımı silmeye.tabi gözetmenler ağlayışımdan dolayı şoka girdiği için birkaç dakika daha kazandım o arada.
değiştirmeye çalıştım ama gözlerdeki yaş perdesinden görebildiğim kadar doğru kodladım .
allaha emanet çıktım sınavdan.
şimdi durmadan bakıyorum sorular açıklandımı diye.bugün yarın açıklanır.zarfın üstündeki şekliyle bakıcam cevaplara.tabi zarfın üzerindekileri doğru geçirebildiysem cevap kağıdına.
hayatım sınavlarla geçti bu yaşıma kadar.
ilk kez böyle bir dikkatsizlik yaptım.aşırı stresli olmamla ilgili herhalde.
ama o dikkat eksikliğiyle nasıl olduda ters kodlama yaptığımı farkettim inan aklım almıyor.tek açıklaması annemin ve sizin dualarız!
iyi ki varsınız !
sizi seviyorum :54:

bu arada sınav esnasında vücudumda kızarmayan yer kalmamış.dünden beri hem ağlıyorum hem deli gibi kaşınıyorum.kıyafetlerim bile değdikçe deli gibi kaşındırıyor.
kaşımaktan kan oturdu her yerime.
var mı bildiğiniz çok etkili bir ilaç arkadaşlar !!

Son düzenleme:
dur bi kendime geleyim :) (hep bi bahanem oluyor gibi oldu ama )
tatlım ayakların için gliserini suyla inceltip (hem gliserin suda çözünür) topuklarına sık sık sür.sonra sıcak suda beklet biraz ayaklarını ve ponza taşıyla temizle.aynı şeyi tekrarla.bebek poposu gibi olduğunu göreceksin.
ayrıca yarın sabaha kadar ay balık burcunda,daha iyi bir zamanlama olamaz.bu zamanı iyi değerlendir.bir daha ki balık burcu süreci önümüzdeki ay biliyorsun.

tatlım başıma neler gelidi :(
zaten çok stresliydim sınav öncesi.tüm vücudum alerji oldu,deli gibi kaşınıyorum ..
stresliyken dikkat dağılıyor tabi.tahtada sınav bitiş saati 11:00 yazıyor.bi ara gözetmen yanıma geldi:sizin son 5 dakikanız dedi :53:
meğer ben iki dersten girdiğim için sürem azmış.bunu başka zaman olsa düşünürdüm ama o stresle aklıma hiç gelmemişti.
zaten sınav kazık üstü kazık.ben hala osmanlıca tamlamaları çözmeye çalışıyorum süre bitmiş.hala bakmadığım sorular var falan.
ben nasıl panik oldum tarifi edemem.o sırada nasıl oldu bilmiyorum (!!!),o karmaşanın için de bir baktım ki batı edebiyatını osmanlıca alanına kodlamışım,osamanlıcayı batı edebiyatı alanına kodlamaktayım ve kalmış 1 dakikam.
ölücem barro anlatamam sana o anki duygularımı. bi kağıda bakıyorum bi arkama dönüp gözetmene.ağzımdan anlamsız sesler çıkıyor ama bi türlü kelimelere döküp gözetmene söyleyemiyorum..
sonra ben cemilenin osman gibi ğöööö diye bir ağlamaya başladım :))) şimdi gülüyorum ama bi tarfatan da gözlerim doluyor yazarken :)
hızla zarfın üzerine yazmaya başladım cevapları,sonra bi hışım kodladıklarımı silmeye.tabi gözetmenler ağlayışımdan dolayı şoka girdiği için birkaç dakika daha kazandım o arada.
değiştirmeye çalıştım ama gözlerdeki yaş perdesinden görebildiğim kadar doğru kodladım .
allaha emanet çıktım sınavdan.
şimdi durmadan bakıyorum sorular açıklandımı diye.bugün yarın açıklanır.zarfın üstündeki şekliyle bakıcam cevaplara.tabi zarfın üzerindekileri doğru geçirebildiysem cevap kağıdına.
hayatım sınavlarla geçti bu yaşıma kadar.
ilk kez böyle bir dikkatsizlik yaptım.aşırı stresli olmamla ilgili herhalde.
ama o dikkat eksikliğiyle nasıl olduda ters kodlama yaptığımı farkettim inan aklım almıyor.tek açıklaması annemin ve sizin dualarız!
iyi ki varsınız !
sizi seviyorum :54:

bu arada sınav esnasında vücudumda kızarmayan yer kalmamış.dünden beri hem ağlıyorum hem deli gibi kaşınıyorum.kıyafetlerim bile değdikçe deli gibi kaşındırıyor.
kaşımaktan kan oturdu her yerime.
var mı bildiğiniz çok etkili bir ilaç arkadaşlar !!

Ayy kıyamam aycangülüm ya resmen ben yaşamış gibi oldum ..
Çok geçmiş olsun..

Alerjiyle ilgili tek hatırladığım şey ilaçları çok uyku yapıyordu ama bir türlü isim hatırlayamıyorum..
Soğuk duş ve nemlendirici de bir nebze rahatlatır gibi geliyor

Back