- 18 Şubat 2011
- 1.102
- 885
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dur bi kendime geleyim :) (hep bi bahanem oluyor gibi oldu ama )
tatlım ayakların için gliserini suyla inceltip (hem gliserin suda çözünür) topuklarına sık sık sür.sonra sıcak suda beklet biraz ayaklarını ve ponza taşıyla temizle.aynı şeyi tekrarla.bebek poposu gibi olduğunu göreceksin.
ayrıca yarın sabaha kadar ay balık burcunda,daha iyi bir zamanlama olamaz.bu zamanı iyi değerlendir.bir daha ki balık burcu süreci önümüzdeki ay biliyorsun.
tatlım başıma neler gelidi
zaten çok stresliydim sınav öncesi.tüm vücudum alerji oldu,deli gibi kaşınıyorum ..
stresliyken dikkat dağılıyor tabi.tahtada sınav bitiş saati 11:00 yazıyor.bi ara gözetmen yanıma geldi:sizin son 5 dakikanız dedi
meğer ben iki dersten girdiğim için sürem azmış.bunu başka zaman olsa düşünürdüm ama o stresle aklıma hiç gelmemişti.
zaten sınav kazık üstü kazık.ben hala osmanlıca tamlamaları çözmeye çalışıyorum süre bitmiş.hala bakmadığım sorular var falan.
ben nasıl panik oldum tarifi edemem.o sırada nasıl oldu bilmiyorum (!!!),o karmaşanın için de bir baktım ki batı edebiyatını osmanlıca alanına kodlamışım,osamanlıcayı batı edebiyatı alanına kodlamaktayım ve kalmış 1 dakikam.
ölücem barro anlatamam sana o anki duygularımı. bi kağıda bakıyorum bi arkama dönüp gözetmene.ağzımdan anlamsız sesler çıkıyor ama bi türlü kelimelere döküp gözetmene söyleyemiyorum..
sonra ben cemilenin osman gibi ğöööö diye bir ağlamaya başladım :))) şimdi gülüyorum ama bi tarfatan da gözlerim doluyor yazarken :)
hızla zarfın üzerine yazmaya başladım cevapları,sonra bi hışım kodladıklarımı silmeye.tabi gözetmenler ağlayışımdan dolayı şoka girdiği için birkaç dakika daha kazandım o arada.
değiştirmeye çalıştım ama gözlerdeki yaş perdesinden görebildiğim kadar doğru kodladım .
allaha emanet çıktım sınavdan.
şimdi durmadan bakıyorum sorular açıklandımı diye.bugün yarın açıklanır.zarfın üstündeki şekliyle bakıcam cevaplara.tabi zarfın üzerindekileri doğru geçirebildiysem cevap kağıdına.
hayatım sınavlarla geçti bu yaşıma kadar.
ilk kez böyle bir dikkatsizlik yaptım.aşırı stresli olmamla ilgili herhalde.
ama o dikkat eksikliğiyle nasıl olduda ters kodlama yaptığımı farkettim inan aklım almıyor.tek açıklaması annemin ve sizin dualarız!
iyi ki varsınız !
sizi seviyorum
bu arada sınav esnasında vücudumda kızarmayan yer kalmamış.dünden beri hem ağlıyorum hem deli gibi kaşınıyorum.kıyafetlerim bile değdikçe deli gibi kaşındırıyor.
kaşımaktan kan oturdu her yerime.
var mı bildiğiniz çok etkili bir ilaç arkadaşlar !!
:89: Canım çok geçmişolsun......hayırlısı olsun canım...unutma her şerde bir hayır vardır....ama umarım yinede iyi geçmiştir sınavın.......:44:......dur bi kendime geleyim :) (hep bi bahanem oluyor gibi oldu ama )
tatlım ayakların için gliserini suyla inceltip (hem gliserin suda çözünür) topuklarına sık sık sür.sonra sıcak suda beklet biraz ayaklarını ve ponza taşıyla temizle.aynı şeyi tekrarla.bebek poposu gibi olduğunu göreceksin.
Ayrıca yarın sabaha kadar ay balık burcunda,daha iyi bir zamanlama olamaz.bu zamanı iyi değerlendir.bir daha ki balık burcu süreci önümüzdeki ay biliyorsun.
Tatlım başıma neler gelidi
zaten çok stresliydim sınav öncesi.tüm vücudum alerji oldu,deli gibi kaşınıyorum ..
Stresliyken dikkat dağılıyor tabi.tahtada sınav bitiş saati 11:00 yazıyor.bi ara gözetmen yanıma geldi:sizin son 5 dakikanız dedi
Meğer ben iki dersten girdiğim için sürem azmış.bunu başka zaman olsa düşünürdüm ama o stresle aklıma hiç gelmemişti.
Zaten sınav kazık üstü kazık.ben hala osmanlıca tamlamaları çözmeye çalışıyorum süre bitmiş.hala bakmadığım sorular var falan.
Ben nasıl panik oldum tarifi edemem.o sırada nasıl oldu bilmiyorum (!!!),o karmaşanın için de bir baktım ki batı edebiyatını osmanlıca alanına kodlamışım,osamanlıcayı batı edebiyatı alanına kodlamaktayım ve kalmış 1 dakikam.
ölücem barro anlatamam sana o anki duygularımı. Bi kağıda bakıyorum bi arkama dönüp gözetmene.ağzımdan anlamsız sesler çıkıyor ama bi türlü kelimelere döküp gözetmene söyleyemiyorum..
Sonra ben cemilenin osman gibi ğöööö diye bir ağlamaya başladım :))) şimdi gülüyorum ama bi tarfatan da gözlerim doluyor yazarken :)
hızla zarfın üzerine yazmaya başladım cevapları,sonra bi hışım kodladıklarımı silmeye.tabi gözetmenler ağlayışımdan dolayı şoka girdiği için birkaç dakika daha kazandım o arada.
Değiştirmeye çalıştım ama gözlerdeki yaş perdesinden görebildiğim kadar doğru kodladım .
Allaha emanet çıktım sınavdan.
şimdi durmadan bakıyorum sorular açıklandımı diye.bugün yarın açıklanır.zarfın üstündeki şekliyle bakıcam cevaplara.tabi zarfın üzerindekileri doğru geçirebildiysem cevap kağıdına.
Hayatım sınavlarla geçti bu yaşıma kadar.
Ilk kez böyle bir dikkatsizlik yaptım.aşırı stresli olmamla ilgili herhalde.
Ama o dikkat eksikliğiyle nasıl olduda ters kodlama yaptığımı farkettim inan aklım almıyor.tek açıklaması annemin ve sizin dualarız!
Iyi ki varsınız !
Sizi seviyorum
Bu arada sınav esnasında vücudumda kızarmayan yer kalmamış.dünden beri hem ağlıyorum hem deli gibi kaşınıyorum.kıyafetlerim bile değdikçe deli gibi kaşındırıyor.
Kaşımaktan kan oturdu her yerime.
Var mı bildiğiniz çok etkili bir ilaç arkadaşlar !!
arkadaşlar çok sağolun
kaşıntı için hap yutuyorum ama nafile borrocum;tuzlu su yapıp sürdük biraz,bakalım..
osmanlıca çok ağır bir ders,ondan bu kadar stre yaptım heralde..
amonracım çok sevindim sonuçlarına canım.demek ki doğru yoldayım :)
Biri anneme saçlarımın tutam tutam dökülmesinin sürdüğüm kremler olmadığını açıklasın lütfen, saçlarımın elimde kalması yetmiyor gibi bir de annem sürekli hep o sürdüklerin etti sür sen daha sür onları deyip duruyor
Aycangül düzeldiğinde vaktin olursa saç dökülmeme el atar mısın, banyodan sonra saçlarımı kurulurken farkettim çok azalmış saçlarım :95:
kan testti derim başka bişey demem... tabi aycangül de bi el atsa ii olabilir, onun işine karışmoorum yani ...
Anlamadım ben şimdi sağlık ocağına gidip saç dökülmesi için kan testi istiyorum mu demem lazım?
Sağlık ocağına güvenmiyorum ben niyeyse :44:
arkadaşlar çok sağolun
kaşıntı için hap yutuyorum ama nafile borrocum;tuzlu su yapıp sürdük biraz,bakalım..
canım beniimmm... başına neler gelmiş.. inşallah bize burdan güzel haberler verirsin de sınavından iyi bir not alırsın...
biz sana dua etmiştik eminim duacın coktu, inş Rabbim kabul etmiştir..
osmanlıca demişsin ya merak ettim hangi bölümdü seninki :78: meraklı paytak nolcak
canım
kaşıntı,alerji,uçuk hatta ağız içi iltihaplarında bile gargaradan çok elma sirkesi yaramıştır işime, çünkü mikrop öldürücü etkisi var.bence banyodan sonra suyla karıştırıp sirkeyi kaşınan yerlerine dök.bana iyi geliyor umarım seninde işine yarar
Biri anneme saçlarımın tutam tutam dökülmesinin sürdüğüm kremler olmadığını açıklasın lütfen, saçlarımın elimde kalması yetmiyor gibi bir de annem sürekli hep o sürdüklerin etti sür sen daha sür onları deyip duruyor
Aycangül düzeldiğinde vaktin olursa saç dökülmeme el atar mısın, banyodan sonra saçlarımı kurulurken farkettim çok azalmış saçlarım :95:
Maya maskesi icin uygun gunlerdeymisiz. Yaw arkadaslar aranizda hic sac icin maya maskesi nasil yapilir bilen yokmu? Daha oncede sordum ama kimse cevap vermemis
aycangül kaşıntı problemin geçmediyse hametan krem tavsiye edebilirim iyi geleceğini sanıyorum
geçmiş olsun canım :94:
arkadaşlar çok sağolun
Canim ins su kasinti probleminden en kisa zamanda kurtulursun, cok fena gercekten. Demek saci sertlestiriyor, zaten kazik gibi saclarim var ben yapmayayim en iyisi. Yag gunlerini dikkate alip onu uygulayayim sadece. Cevap icin ayrica tesekkurler