• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Aycangül

kefir bulabildin mi? acil mi lazım sana bir internet sitesinde ücretsiz sadece kargo ücretiyle gönderildiği yazıyordu ayrıca ben arkadaştan şimdi almaya gidiyorum almadıysan çoğaltınca göndereyim sana da.

Aycangül

kefir bulabildin mi? acil mi lazım sana bir internet sitesinde ücretsiz sadece kargo ücretiyle gönderildiği yazıyordu ayrıca ben arkadaştan şimdi almaya gidiyorum almadıysan çoğaltınca göndereyim sana da.

tatlım senden alayım ben acil değil..
içimde kuşku olmaz güvenerek kullanırım :)

tatlım uygularkende göreceksin,kururken sertleşen bir maske.iyi durulamazsansaçtaki kalıntıları sertlik oluşturur.
yoksa maya maskesi saçı yumuşacık yapar.
yine de hep derim saç bakımı kişiye özel bir konu.benimkini yumuşatan bi bakım sende aynı etkiyi yaratmayabilir.
ya da tam tersi olabilir.
bir kez denemeden bilemezsin.bence dene yani :)

Uygulayip duruladiktan sonra sampuan ve sac maskesi yapsam bakimim bosa gitmis olurmu, yoksa sadece sacimi suyla durulayip birakmalimiyim cnm (deneyecegim yarin)

arkadaşlar çok sağolun:70:
kaşıntı için hap yutuyorum ama nafile borrocum;tuzlu su yapıp sürdük biraz,bakalım..
osmanlıca çok ağır bir ders,ondan bu kadar stre yaptım heralde..
amonracım çok sevindim sonuçlarına canım.demek ki doğru yoldayım :)

geçmişler olsun Aycangül'üm, kime sorsam sorular için çok zordu diyo. hele teyzem sorulan bi sorunun konusunu özet kitapta değil kendi kitabında bile bulamadı:1: kasıntı ıcın bende tuzlu su dıcektım ama sanırım senınkı aşırı stresten olduğu için geçmedi:50:

Uygulayip duruladiktan sonra sampuan ve sac maskesi yapsam bakimim bosa gitmis olurmu, yoksa sadece sacimi suyla durulayip birakmalimiyim cnm (deneyecegim yarin)

yap canım ben de öyle yapıyordum.kökler alacağını alıyor zaten,niye boşa gitsin.

geçmişler olsun Aycangül'üm, kime sorsam sorular için çok zordu diyo. hele teyzem sorulan bi sorunun konusunu özet kitapta değil kendi kitabında bile bulamadı:1: kasıntı ıcın bende tuzlu su dıcektım ama sanırım senınkı aşırı stresten olduğu için geçmedi:50:

örgünden mezun bir arkadaşım var.alanındada çok başarılı bir öğretmen.o bile şaşırıyor sorulara..
stres devam ettiği için ,haklısın.ben işletmeden sonra pedagojik formasyon almıştım.o dönemdede sınav dönemlerinde böyle oluyordum :(

tatlım hemen kan testi yaptır.sağlık ocağına da önyargıyla bakma.zamanında dev.hastanelerinde erkeğe gebe sonucu veriyorlardı unutma.yoğun hasta bakan yerlerde daha çok hata oluyor.

hemen sarmısaklı şampuan yada sarmısak yağı uygulamaya başla.
dur ben sana özelden mesaj atayım en iyisi. el attım bile :)

Gel de sevme bu kızı şimdi :69:
:71:
YArın sağlık ocağına gidiyorum o zaman.

kuzum yanlış anlama sakın ama
tesettürlü olduğunu biliyorum acaba saç köklerin havasız kaldığından olabilir mi
bi çok arkadaşım var tesettürlü hepsinin ortak sorunu bu
cansız ve dökülen saçlar
daha ince dokulu daha hafif bişeyler kullansan eşarpta evdeyken de mümkün olduğunca
hava almasını sağlasan farkeder mi acaba:26:

Yok o yüzden olamaz ben 7 senedir kapalıyım olsa olurdu şimdiye kadar bir de bu aralar hep evdeyim zaten hava alacağı kadar alıyor çıkmıyorum pek dışarı.
Benim etrafımda da tesettürlü çok insan var da tek kedi gibi saç döken benim aralarında :95:
MEvsim geçişlerini çok ağır atlatıyorum sanırım.

Aycangül özelden mesaj attım ama nedense ekranda hata verdi gönderilenlerde gözüküyor ama 10 dakikada bir atabilirsiniz dedi tekrar deneyince anlamadım inşallah gitmiştir.

Aycangül özelden mesaj attım ama nedense ekranda hata verdi gönderilenlerde gözüküyor ama 10 dakikada bir atabilirsiniz dedi tekrar deneyince anlamadım inşallah gitmiştir.

geldi canım mesajın..
annen haklı olabilir canım,şimdilik hepsini bir kenara koy,beklesinler.

bu arada bir haftadır bende de dökülme başladı..ya stresten yada içinde bulunduğumuz dönemden kaynaklanıyor..annemde aynı şeyden şikayetçi,sanırım genel bi problem bu ara saç dökülmesi.(seni ayrı tutuyorum barro)

Son düzenleme:
geldi canım mesajın..
annen haklı olabilir canım,şimdilik hepsini bir kenara koy,beklesinler.

bu arada bir haftadır bende de dökülme başladı..ya stresten yada içinde bulunduğumuz dönemden kaynaklanıyor..annemde aynı şeyden şikayetçi,sanırım genel bi problem bu ara saç dökülmesi.(seni ayrı tutuyorum barro)

Şampuan almaya gittiğim kozmetikçi de dökülmeniz yeni mi başladı dedi, memleketin bütün kadınlarının saçları mı dökülüyor nedir?
:44:
Bıraktım zaten en son ne zaman sinameki yaptıysam o ramazanın ortasındaydık sanırım onda da ya da sonları mıydı.
Tahlili sorayım yarın bakalım ne diyecekler.
Teşekkür ederim şimdiden :69:

Şampuan almaya gittiğim kozmetikçi de dökülmeniz yeni mi başladı dedi, memleketin bütün kadınlarının saçları mı dökülüyor nedir?
:44:
Bıraktım zaten en son ne zaman sinameki yaptıysam o ramazanın ortasındaydık sanırım onda da ya da sonları mıydı.
Tahlili sorayım yarın bakalım ne diyecekler.
Teşekkür ederim şimdiden :69:

barrocum buralarda kal sana mesaj yazıyorum .

merhaba kızlar tesettürlüyüm ankarada sizin bildiğiniz kuaför varmı yaa saçlarımı kesecek iyi bi kuaför arıyorum lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim

çok güzel bi topik cnm yeni gördüm bundan sonra takip edeceğim ben de saçlarımın uzamasını istiyorum artık kısa saçtan bıktım :(

aycangül canım ya saç kesim tarihi var mı yakınlarda.ben geçen verdiğin tarihi kaçırmışım da :26:

Aycangülcümm ..
Şimdi aklıma takılan bir şey var.
Ben kilo vermeye çalışıyorum.
Yediklerimi verdiğin listeye göre ayarlayacak olsam.
Mesela protein günü, proteinin etkisi fazla o gün protein yememem mi lazım ?
Ya da karbonhidrat gününde yemezsem onlar çok etkili olmayıp depolanmaz mı ?
Çok ciddi aklım karıştı bu konuda :26::26:

barrocum buralarda kal sana mesaj yazıyorum .

Yazıklar olsun bana!

saç dökülmesi için kan verdim bugün yarın sonuçları alacağım, mesajı 19.10 da görünce eczaneden ampul almak için evden çıkan halimi görseydiniz anlardınız telaşımı :1:
ampulleri amonra nın dediği gibi süngere çektirerek uyguladım çok kolay oldu pek sevdim bu yöntemi teşekkür ettim :69:

merhaba kızlar tesettürlüyüm ankarada sizin bildiğiniz kuaför varmı yaa saçlarımı kesecek iyi bi kuaför arıyorum lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim

bilmiyorum canım..ben bursadayım.

çok güzel bi topik cnm yeni gördüm bundan sonra takip edeceğim ben de saçlarımın uzamasını istiyorum artık kısa saçtan bıktım :(

hoşgeldin :)

13/09/2011 saat 19:30 23:00 arasında maya maskesi yaptım aycangüüülll şifa olsuun :)

şifa olsun :):nazar:

aycangül canım ya saç kesim tarihi var mı yakınlarda.ben geçen verdiğin tarihi kaçırmışım da :26:

ekimden önce yok tatlım.ekimdede sadece 1 kez olacak,o da ekimin ilk günlerinde,dikkatli ol bu kez.

Yazıklar olsun bana!

saç dökülmesi için kan verdim bugün yarın sonuçları alacağım, mesajı 19.10 da görünce eczaneden ampul almak için evden çıkan halimi görseydiniz anlardınız telaşımı :1:
ampulleri amonra nın dediği gibi süngere çektirerek uyguladım çok kolay oldu pek sevdim bu yöntemi teşekkür ettim :69:

kısmet tatlım,üzüldüm..çünkü o aralık da oldukça önemliydi.

amonracım yap canım... şu an özel mesak atamıyorum :(
şu 10 dakika sınırına deli oldum bu gece,bir sürü kişi mesaj bekliyor :47:

Back