aycan bana yollar yollarmaz gönderirim canım
Aycangül
kefir tohumundan bahsetmişiniz de kefir canlı bir organizma değilmi? sütte bekletiyorsun ve hergün sütü değiştirmek zorundasın metal süzgeç kullanmaman lazım ölüyor çünkü.Tohum diye bahsedince ŞAŞIRDIM ben.sütün içinde kendi kendine çoğalıyor ve elden elle dolaşıyor aktarlarda olmuyor.HATTA arkadaş çok olunca yarısını no frost ta atmış 3-4 ay sonra çıkarıp tekrar kullanıyorlar yada izne giderken buzluga atıp gidiyolar...
aycangül,
çok soru sorup seni yormamak için hep başa dönüp okuyorum yorumları ama birşey aklıma takıldı,soramadan duramam :44: 8-9-10 eylül ay kova burcunda büyüyormuş ya,ben kova burcuyum.bu avantajmıdır benim için?
yıllardır uzun saçlarım olsun istiyorum ama hiç dayanıp uzatabildiğim olmadışimdi omuzumdan 5-6 parmak aşağıdalar ama malesef yarısı röfle-boya işlem gördüğü için yıpranmış şekilde üst kısımları neredeyse omuzuma kadar sağlıklı gür ve kalın telli.bu sinameki,bemix ve badem yağını kullandım ilk defa ve hayatımda yaptığım ilk bakım saçıma.işte seni takip etmeye başladım,çok faydalı bilgiler veriyorsun canım,inşallah işime yarar.uygun gün geldiğinde saçlarımın boyalı kısmına kadar kestiricem çokkkk üzülerek.
işe yarar tabi tatlım,maya içeriği çok dolu ve güçlü bir besin.
saç uzaması için destekleyici günler var ama bunu pazartesi yada salı gibi bir standarta bağlayamayız.
saçlarını hem boyatıp hem kestirdin mi? ve bahsettiğin pazartesi 29 ağustos mu canım ?
tabi ki avantaj tatlım ama kafalar karışmasın,böyle bir koşul yok.
evet 29 unda kestirdim boyattım, 4 ü pazar akşamıda keratin bakım yaptırdım. bu akşam da bakım yapayım mı diye sormuştum? fazla mı gelir acaba?
bu arada doğum tarihimi yazmıstım. ben burayı biraz zor takip ediyorum maalesef. bana özelden yazabilirsen sevinirim canım.
şimdi benim içinde bir bakım kürü söyleyecekmisin? saçlarımın uçları keçe gibi olduğu için elimle açmaya çalışırken dipten kökle çıkıyor saçlar
çok üzülüyorum. ailede kadınlarda kellik var napıcam bilmemnolur bana yardım et...
Aycangül
kefir tohumundan bahsetmişiniz de kefir canlı bir organizma değilmi? sütte bekletiyorsun ve hergün sütü değiştirmek zorundasın metal süzgeç kullanmaman lazım ölüyor çünkü.Tohum diye bahsedince ŞAŞIRDIM ben.sütün içinde kendi kendine çoğalıyor ve elden elle dolaşıyor aktarlarda olmuyor.HATTA arkadaş çok olunca yarısını no frost ta atmış 3-4 ay sonra çıkarıp tekrar kullanıyorlar yada izne giderken buzluga atıp gidiyolar...
aycan selam
saçlarımda yumuşama olmadı demiştim ya
dün saçımı yıkadım ve bu sabah farkettim ki saçlarım direnç kazanmış
o yıpranmış lastik gibi uzayan yerler var ya
artık daha sağlam
kopmuyo yani
notlarına eklemek istersin diye söyliyim dedim canım
bugün 2. kürü de yapcam
sonuna kadar devam yani
benim saçlarım çok dökülüyor yeni yeni bakım yapmaya başladım dün de sinemakilli kürümü uyguladım tam zamanıymışbir de 9 eylül ü falan ne zaman ekleyeksiniz acaba :) bakım tarihlerine uygun olarak yaparsam daha çabuk fayda göreceğimi umuyorum
aycangül merhaba... konuyu baştan sona okuyamadım çok fazla sayfa var... o yzden senden yardım istiyorum... 4 şubat doğumluyum ve saçlarım boyadan mı dır nedir bilmem çok yıprandı her ay düzenli kestiriyorum ama havuz suyunda iice yıprandı... baya cok kestirdim ancak hiç mi hiç uzamıyo ne yapmam gerekiyo
sınava iki günüm kaldı..
beni sürekli takip eden arkadaşlarım sorulara beni adıma cevap verirlerse çok mutlu olurum..nasılsa birçok konuda bilgi sahibisiniz artık..
dualarınızıda eksik etmeyin lütfen
çok sevindim :)
uçlara kadar uygulamaya devam.ayın konumu 2,5 günde bir değişiyor biliyorsun.öncekinden farklı olacaktır diye düşünüyorum uçlar için.
artık kıyaslayarak gideceksin.çok dikkatli gözlemle saçlarını :)
sınava iki günüm kaldı..
beni sürekli takip eden arkadaşlarım sorulara beni adıma cevap verirlerse çok mutlu olurum..nasılsa birçok konuda bilgi sahibisiniz artık..
dualarınızıda eksik etmeyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?