Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

canımmm.bulursan hayır demem tabi :)
bitkni piri mi var ne aramızda:)
bu yaz bi de reyhan tohumunu çok aramıştım,bulamadım.
bir iki kişide vardı ama onlar da çok paylaşımcı çıktılar !!! :)
kefiri kılıçbalığı arıyordu,sırrını söylemedi ama çok besleyici sonuçta bulursan ona da hayır demem :))

of of of: )) 4'ü öğleden sonra dıye okuyan ben... bu kadar dalgın olunur.. benım kesıme yazık oldu desene... 15 eylül gıbı hatırlatıcam o zaman aycangül.. teşekkür ederım cevabın için..

canımmm.bulursan hayır demem tabi :)
bitkni piri mi var ne aramızda:)
bu yaz bi de reyhan tohumunu çok aramıştım,bulamadım.
bir iki kişide vardı ama onlar da çok paylaşımcı çıktılar !!! :)
kefiri kılıçbalığı arıyordu,sırrını söylemedi ama çok besleyici sonuçta bulursan ona da hayır demem :))

of of of: )) 4'ü öğleden sonra dıye okuyan ben... bu kadar dalgın olunur.. benım kesıme yazık oldu desene... 15 eylül gıbı hatırlatıcam o zaman aycangül.. teşekkür ederım cevabın için..

benim mesaj iki kez gelmiş ve sen araya girmeyi başarmışsın :)))))
helal sanaaaa :)))

benim mesaj iki kez gelmiş ve sen araya girmeyi başarmışsın :)))))
helal sanaaaa :)))
öyle oldu ki mesaj dakıkalar geçti gitmedi: ))) sabırla kapatmadım bekledım.. senden dolayı yogunmuş hatlar: )))) ama ben vazgeçmedım. sıkıştırırım araya öle: ))))

işe yarar tabi tatlım,maya içeriği çok dolu ve güçlü bir besin.

saç uzaması için destekleyici günler var ama bunu pazartesi yada salı gibi bir standarta bağlayamayız.
saçlarını hem boyatıp hem kestirdin mi? ve bahsettiğin pazartesi 29 ağustos mu canım ?

Organik Tarım okudum, her ne kadar okul boyunca herkes bölümün çok güzel çok rahat iş bulursun dese de şehr-i şehir İstanbul'da organik tarımla ilgili iş yok!
Reyhan tohumunu da sorayım vardır belki okula gitmeden hocayla görüşürüm.
Kefirle ilgili ders vermişti bir hoca ondan vardır diye düşündüm sanırım Sütaş gibi bir firmadan getirtmişlerdi okula, olmadık fiyatlar istemişti her yer...
Bilirim o tipleri, yeminli tarif veremem ki diyenler gibiler, yeminli anacım tohumlar verilmez öyle

pixim sana gönderdim mesajı
mesajı isteyen arkadaşlar posta kutularının boş olduğundan emin olsun
lütfen..
sen de eski bir masala gönderirsin tatlım

Banada yollayın lutfennn :)

hakikaten ya..
bi arkadaşım var demiş face yazmıştım.gönderirmisin dedim..yorum aynen şu:
var dediğime pişman oldum..
koy zarfa postala 50 krş.
ben de peşlerinde gezerim şu gün tüyünüzü alın,bugün şunu yapın.
elimde ne varsa mail atarım faydalı bilgi adına.
herşeyi ayaklarına götürür önlerine sererim.
bana bişey lazım olunca herkesin bi bahanesi olur.
herşeyi kendim çabalar uğraşır bulurum.hem de yanımda olmasına rağmen.
bu duyguyla defalarca ağlamışımdır..
bak kaldırdın yaramın kabuğunu...
hiç yakıştıramıyorum insan olmaya !!!

E onlar alışmamışlar ki senin yaptığına da kalkıp enayilik diyorlardır, tohum da istenir mi diyorlardır!
Herkes garipleşti artık bilmiyorum belki de garip olan biziz de anne sözü dinlediğimizden midir nedir?
İyilikleri balık yer diyorlar da keşke öyle olsa iyilikleri insanlar yediğinde iyiliği de yapanı da yiyorlar işte...

değil mi yaa!!
millet neler istiyor aycan tohum vs peşinde :)))
kendimi tembihliyorum hep ama yine aynı şeyi yapıyorum,alışkanlık işte..alışkanlık deyince konuyla igili bi atasözü geldi aklıma da yazmayayım şimdi :)))

Boşver boşver ben iki sene çantamda tohumla gezdim İstanbul Kocaeli arası
Staj yaptığım yer de iyiydi aslında her çeşit bitki bulmak için de sevmiyorlar onlar da beni
Aklına gelen tohum ya da başka üretim materyali olursa ya da kaynak falan ben hocalarıma danışırım merak etme derdine bak demem

biliyorum canım çok sağol
ondan rahatça döküldüm zaten :)

Aycangül

kefir tohumundan bahsetmişiniz de kefir canlı bir organizma değilmi? sütte bekletiyorsun ve hergün sütü değiştirmek zorundasın metal süzgeç kullanmaman lazım ölüyor çünkü.Tohum diye bahsedince ŞAŞIRDIM ben.sütün içinde kendi kendine çoğalıyor ve elden elle dolaşıyor aktarlarda olmuyor.HATTA arkadaş çok olunca yarısını no frost ta atmış 3-4 ay sonra çıkarıp tekrar kullanıyorlar yada izne giderken buzluga atıp gidiyolar...

A m o n r a;
pixim sana gönderdim mesajı
mesajı isteyen arkadaşlar posta kutularının boş olduğundan emin olsun
lütfen..
sen de eski bir masala gönderirsin tatlım

BANA DA GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ

Amonra'nın sihirli suyunu deneyeceğiim. Birde şu keratin bakımı nedir? Protein bakımı filan. Allaha şükür saç dökülmem hiç yok. O keratinin filan tarifi varsa alabilirim. Bu arada yeni haftayı istiyoruzz ! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…