malesef canım sinameki ve türevi bakımlarla bende uzatamadım saçımı.nedenini çözmüş değilim.bir ara el atayım en iyisi :)
geçenlerde bir arkadaş turplu bakımı hangi günler yapmalıyım diye sormuştu.bende içeriğini bilmediğimi söylemiştim.yoğunluktan da araştıramamıştım.çok teşekkürler bu bilgi için.
içeriğindeki vitamin ve proteinden yola çıkarak protein-meyve(vitamin) günlerinde yapılabilir.hızlı karaktere sahip günlerdir ve büyüyen ay fazında yapıldığında hızlı uazamaya etki edecektir.
mineraller açısından da tuz-mineral günlerinde yapılabilir.kökleri güçlendiren günler olduğu için ve küçülen ay fazı yani köklerin gelişimi için etkili günlerde rahatlıkla kullanılabilir.
inşallah faydalı olur diyeyim. ben de iki kere sinameki denedim olmadı,barcelino aynı şekilde. dax ilk iki ay uzama hızını arttırdı ancak sonrasında etki etmemeye başladı,anneanne formülü de uyguladım olmadı. yaz aylarında da dinlenmeye bıraktım,arada sırada yaptığım karışık yağ bakımları oldu ama uzatma amaçlı değildi. bi de bu turp deneyeyim dedim 2 ay en azından,randıman alırsam devam ederim.