Aycangülüm ben yakinda saclarimi uzatmak icin turplu suya baslamak istiyorum, sinameki son zamanlarda saclarima etki etmez oldu. Bu tarihlere göre yapacagim. Hangisi uygun olur? Tarifte yumurta sarisi da var protein günlerinde mi yapmaliyim sence? Ya da turp kök bitkiye girdigi icin bu tarihlerde mi yapayim? :
19 Ağustos 2011 saat 14:44’ ten 22 Ağustos 2011 saat 02:53’ e kadar Ay Boğa burcunda küçülecek;
saç bakımı için önemli tarihler.bu tarihler en çok saç köklerini kuvvetlendirmek isteyen arkadaşlarımın işine yarayacaktır.örneğin dökülme problemi olan yada saç kökleri ve uçları zayıf olan arkadaşlarım.(aslında bunlar da sağlıklı uzamaya dolaylı olarak katkıda bulunacaktır.)
saç kesimi için uygun değil.
killi bakımlar uygulayabilirsiniz. mineral ve tuz günleridir çünkü.
besin kalitesi tuz ve mineraldir..ayrıca kök bitkiler tüketmek yada çayını içmek çok yaralı olacaktır.çünkü 2 kat etkili.
DİKKAT: tansiyon hastaları tuza dikkat etmeli.çünkü dediğim gibi 2 kat etkili.
ayrıca mineral günleri olduğu için kil maskeleri için bulunmaz fırsat :)
bakım tarihleri konunun ilk mesajında.yeniden saç bakımına başladımda..
başak burcuyum bakım tarihlerini ögrenebilirmiyim canım :)
bakım tarihleri konunun ilk mesajında.
burcunla ilgili kısmı dün cevaplamıştım.bir önceki sayfada.
haftaya salı (gece)
canım ağzındaki yaralar için kudret narı kullan.etrafta bulamazsan aktardan hazırını alabilirsin.kavanoz da yağın içinde meyve şeklinde.
geçmiş olsun..
Geçmiş olsun
Çok teşekkürler tatlım. Mahallede bir teyzenin bahçesinde vardı bir ara anneme vermişti hatta, bir sorayım. Sürünce annemin yüzündeki kızarıkları geçirmişti
Keşke bu aralar kesim günleri olsa da azcık kessem saçlarımı.Şekli bozuldu iyice ama kesim zamanını bekliyorum.
Ufukta var mı kesim Aycangüllllll ??
saç kesimi için uygun günleri bekliyorum kırıklarım giderek artıyone zaman gelicek acaba yoksa geldide benmi görmedim kacırdım
aycangül merhaba
burası saç uzatma topiği ama benim derdim saç dökülmesi bu konuda sana bir şey sormak istiyorum saçlarıma burda bir topikte gördüğüm sığır iliği formülünü uygulamak istiyorum saçlarımda dökülme şu aralar biraz azaldı bu fomülü yeni saç çıkması için uygulayacağım. saç köklerini güçlendirmek için olan günleri mi önenirsin yağ bakımı için olanlarmı daha etkili yoksa protein günlerim hangisinden daha iyi sonuç alırım??
aycangül merhaba
burası saç uzatma topiği ama benim derdim saç dökülmesi bu konuda sana bir şey sormak istiyorum saçlarıma burda bir topikte gördüğüm sığır iliği formülünü uygulamak istiyorum saçlarımda dökülme şu aralar biraz azaldı bu fomülü yeni saç çıkması için uygulayacağım. saç köklerini güçlendirmek için olan günleri mi önenirsin yağ bakımı için olanlarmı daha etkili yoksa protein günlerim hangisinden daha iyi sonuç alırım??
En erken 4 Eylül demiş Aycangül.Model falan kalmadı bende.Topluyorum bu ara genellikle.12 gün kalmış bekleyeceğiz.
neyse artık bekleriz cok bişey kalmamıs :)
sabredeceğiz artık canım,bende bekliyorum.
ama ben 5 eylül pazartesi gündüz saatlerini tercih edeceğim..şöyleee 14.00-16.00 arası gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?