Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

yeniden saç bakımına başladımda..

başak burcuyum bakım tarihlerini ögrenebilirmiyim canım :)

Son düzenleme:

protein gümnleri uygun canım.turbun içeriğini bilemiyorum ne desem bilemedim.
ama protein günleri olur.
istersen turpla ilgili bi araştırma yap ve içeriğini bana gönder.yeniden değerlendirelim.

haftaya salı (gece)
canım ağzındaki yaralar için kudret narı kullan.etrafta bulamazsan aktardan hazırını alabilirsin.kavanoz da yağın içinde meyve şeklinde.
geçmiş olsun..

Çok teşekkürler tatlım. Mahallede bir teyzenin bahçesinde vardı bir ara anneme vermişti hatta, bir sorayım. Sürünce annemin yüzündeki kızarıkları geçirmişti

Çok teşekkürler tatlım. Mahallede bir teyzenin bahçesinde vardı bir ara anneme vermişti hatta, bir sorayım. Sürünce annemin yüzündeki kızarıkları geçirmişti

her derde deva canım.zaten gönderdiğim linkte de okumuşsun.
çok şanslısın ki çevrende var.ben de arıyorum.

Canım, linki bana değil barroya göndermiş olmayasın, hehe :) Ama önceki sayfadaki mesajında yaralar için kullanımını okudum çok teşekkür ederim

Keşke bu aralar kesim günleri olsa da azcık kessem saçlarımı.Şekli bozuldu iyice ama kesim zamanını bekliyorum.

Ufukta var mı kesim Aycangüllllll ??

Son zamanlarda hiç bakım yapamıyorum.
Bir ara buraya uygun o kadar güzel yapıyordum ki bakımlarımı.
Sonra o salak kuaför saçlarımı öyle bir kesti ki o sinirle o zamandan beri yapmıyorum.
Yine de çok güzel uzuyor.
Mayıstan bu yana kiş uzamasa 1 karış uzadı belki de daha fazla.
Eski bakımların etkisi var mıdır?

saç kesimi için uygun günleri bekliyorum kırıklarım giderek artıyo ne zaman gelicek acaba yoksa geldide benmi görmedim kacırdım

saç kesimi için uygun günleri bekliyorum kırıklarım giderek artıyo ne zaman gelicek acaba yoksa geldide benmi görmedim kacırdım

En erken 4 Eylül demiş Aycangül.Model falan kalmadı bende.Topluyorum bu ara genellikle.12 gün kalmış bekleyeceğiz.

aycangül merhaba
burası saç uzatma topiği ama benim derdim saç dökülmesi bu konuda sana bir şey sormak istiyorum saçlarıma burda bir topikte gördüğüm sığır iliği formülünü uygulamak istiyorum saçlarımda dökülme şu aralar biraz azaldı bu fomülü yeni saç çıkması için uygulayacağım. saç köklerini güçlendirmek için olan günleri mi önenirsin yağ bakımı için olanlarmı daha etkili yoksa protein günlerim hangisinden daha iyi sonuç alırım??

bakım için uygun olmayan günlerin dışında hepsinde yapabilirsin aslında.
özellikle küçülen ay fazını kaçırmaman gerekir.

aslında şunu da söyleyebilirim.
bu hafta ve eylülün ilk 3 haftası köklerin beslendiği günleri aksatmayın.hele ki küçülen ay fazında hiç kaçırmayın.
yani bu günleri rahatlıkla kullanabilirsin canım.

sabredeceğiz artık canım,bende bekliyorum.
ama ben 5 eylül pazartesi gündüz saatlerini tercih edeceğim..şöyleee 14.00-16.00 arası gibi

zaten en ortalama saatler de o zamanlar.yani ben de genelde ogleden sonra gidiyorum.

Hem pirimiz bu saatte gider de biz gitmezsek olmaz di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…