Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hazır kalkmışken,uykum kaçmışken, saatler de tutuyorken saç bakımımı yapsam mı aceba
geç kalmışım konuyu okumakta ya
2 dk sonra bitio benim bakımdaki en etkili tarihler
perşembe sinameki yapmıştım,yarın bi arkadaşımda kalıcam....
bugün yapsam erken mi ki :44:
erken derken ne demek istediğini anlayamadım canım..
22 Ağustos 2011 saat 04:53’ ten 24 Ağustos 2011 saat 12:31’ e kadar Ay İkizler burcunda küçülecek;
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için..mesela sinameki kürü)
saçlarınızı boyayabilirsiniz.
yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..
birde cildinizde problem varsa uygun yağlarla cildinize de bakım yapabilirsiniz..örneğin sivilceler için nemli pamukla adaçayı yada papatya yağı uygulayabilir.yada güzel ve genç bir cilt için portakal yada kayısı yağı uygulayabilirsiniz birkaç damla.bu yağları duştan sonra nemli yüzünüze direkt uygulayabilirsiniz.ben bu şekilde kullanmayı daha çok seviyorum.gözenekler açık olduğu için daha iyi emiyor cilt..
ya canım hani daha aradan cok gecmedi yaa 3 gün sonra bi daha yapmış olcam, ondan dedim...
bnm ne zamn ypmm gerkio pufff hiç bişe anladm oğlak burcuyum ikizler küçülüo fln dmşsinizya ikizler burcumu yapıo o zamn oğlak ne zaman ypıo pekii
Ben kına yapacaktım, yapamadım. Ağzımın içinde yaralar çıktı ve çok yorgun hissediyorum. Bir daha boya tarihi ne zaman ki, okullar açılmadan vardır inş
Ben kına yapacaktım, yapamadım. Ağzımın içinde yaralar çıktı ve çok yorgun hissediyorum. Bir daha boya tarihi ne zaman ki, okullar açılmadan vardır inş
haftaya salı (gece)
canım ağzındaki yaralar için kudret narı kullan.etrafta bulamazsan aktardan hazırını alabilirsin.kavanoz da yağın içinde meyve şeklinde.
geçmiş olsun..
şu an küçülen ay fazına rağmen makası alıp saçımı kesesim var.
allah saçlarımın yardımcısı olsun..