Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

perşembe sinameki yapmıştım,yarın bi arkadaşımda kalıcam....
bugün yapsam erken mi ki :44:

erken derken ne demek istediğini anlayamadım canım..

22 Ağustos 2011 saat 04:53’ ten 24 Ağustos 2011 saat 12:31’ e kadar Ay İkizler burcunda küçülecek;
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için..mesela sinameki kürü)
saçlarınızı boyayabilirsiniz.
yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..

birde cildinizde problem varsa uygun yağlarla cildinize de bakım yapabilirsiniz..örneğin sivilceler için nemli pamukla adaçayı yada papatya yağı uygulayabilir.yada güzel ve genç bir cilt için portakal yada kayısı yağı uygulayabilirsiniz birkaç damla.bu yağları duştan sonra nemli yüzünüze direkt uygulayabilirsiniz.ben bu şekilde kullanmayı daha çok seviyorum.gözenekler açık olduğu için daha iyi emiyor cilt..

ya canım hani daha aradan cok gecmedi yaa 3 gün sonra bi daha yapmış olcam, ondan dedim...

bnm ne zamn ypmm gerkio pufff hiç bişe anladm oğlak burcuyum ikizler küçülüo fln dmşsinizya ikizler burcumu yapıo o zamn oğlak ne zaman ypıo pekii

bnm ne zamn ypmm gerkio pufff hiç bişe anladm oğlak burcuyum ikizler küçülüo fln dmşsinizya ikizler burcumu yapıo o zamn oğlak ne zaman ypıo pekii

tatlım sen burçlara ve detaylara takılma..bak aşağıda ne diyor?
22 Ağustos 2011 saat 04:53’ ten 24 Ağustos 2011 saat 12:31’ e kadar Ay İkizler burcunda küçülecek;saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için..mesela sinameki kürü)
saçlarınızı boyayabilirsiniz.yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..

birde cildinizde problem varsa uygun yağlarla cildinize de bakım yapabilirsiniz..örneğin sivilceler için nemli pamukla adaçayı yada papatya yağı uygulayabilir.yada güzel ve genç bir cilt için portakal yada kayısı yağı uygulayabilirsiniz birkaç damla.bu yağları duştan sonra nemli yüzünüze direkt uygulayabilirsiniz.ben bu şekilde kullanmayı daha çok seviyorum.gözenekler açık olduğu için daha iyi emiyor cilt..

sadece kırmızı olanları oku..bu durumda şöyle bir cümle klaıyor:
22 Ağustos 2011 saat 04:53’ ten 24 Ağustos 2011 saat 12:31’ e kadar ;saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için..mesela sinameki kürü)saçlarınızı boyayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Ben kına yapacaktım, yapamadım. Ağzımın içinde yaralar çıktı ve çok yorgun hissediyorum. Bir daha boya tarihi ne zaman ki, okullar açılmadan vardır inş

Ben kına yapacaktım, yapamadım. Ağzımın içinde yaralar çıktı ve çok yorgun hissediyorum. Bir daha boya tarihi ne zaman ki, okullar açılmadan vardır inş

haftaya salı (gece)
canım ağzındaki yaralar için kudret narı kullan.etrafta bulamazsan aktardan hazırını alabilirsin.kavanoz da yağın içinde meyve şeklinde.
geçmiş olsun..

şu an küçülen ay fazına rağmen makası alıp saçımı kesesim var.
allah saçlarımın yardımcısı olsun..

Geçmiş olsun

haftaya salı (gece)
canım ağzındaki yaralar için kudret narı kullan.etrafta bulamazsan aktardan hazırını alabilirsin.kavanoz da yağın içinde meyve şeklinde.
geçmiş olsun..

Kudret narı yapmıştım ben dolapta duruyor öyle nasıl kullanılması lazım ağızdaki yaralar için?
Bende çok sık olur da

şu an küçülen ay fazına rağmen makası alıp saçımı kesesim var.
allah saçlarımın yardımcısı olsun..

Dediğini yap yaptığını yapma noktasına getirme canım sen de

Aycangülüm ben yakinda saclarimi uzatmak icin turplu suya baslamak istiyorum, sinameki son zamanlarda saclarima etki etmez oldu. Bu tarihlere göre yapacagim. Hangisi uygun olur? Tarifte yumurta sarisi da var protein günlerinde mi yapmaliyim sence? Ya da turp kök bitkiye girdigi icin bu tarihlerde mi yapayim? :

19 Ağustos 2011 saat 14:44’ ten 22 Ağustos 2011 saat 02:53’ e kadar Ay Boğa burcunda küçülecek;
saç bakımı için önemli tarihler.bu tarihler en çok saç köklerini kuvvetlendirmek isteyen arkadaşlarımın işine yarayacaktır.örneğin dökülme problemi olan yada saç kökleri ve uçları zayıf olan arkadaşlarım.(aslında bunlar da sağlıklı uzamaya dolaylı olarak katkıda bulunacaktır.)
saç kesimi için uygun değil.
killi bakımlar uygulayabilirsiniz. mineral ve tuz günleridir çünkü.
besin kalitesi tuz ve mineraldir..ayrıca kök bitkiler tüketmek yada çayını içmek çok yaralı olacaktır.çünkü 2 kat etkili.
DİKKAT: tansiyon hastaları tuza dikkat etmeli.çünkü dediğim gibi 2 kat etkili.
ayrıca mineral günleri olduğu için kil maskeleri için bulunmaz fırsat :)

Kudret narı yapmıştım ben dolapta duruyor öyle nasıl kullanılması lazım ağızdaki yaralar için?
Bende çok sık olur da

çalkalayıp krem şeklini alınca bi çay kaşığı kadar al ağzına ve yaraların üzerini ve ağız içini bununla kapla.bi süre bişey yiyip içme.büyük bölümünü tükürüğünle birlikte yavaş yavaş yutmuş olursun zaten.sık sık yap gün içinde.acısınıda azalttığını götreceksin.en önemliside gece yapki sabaha kadar kalsın.hem yiyip içmemiş olursun hem acısız uyursun hem de gece iyileşme süreci daha hızlı oluyor.
sana özelden bi link göndereyim onunla neler yapabileceğini gör

Dediğini yap yaptığını yapma noktasına getirme canım sen de [/QUOTE]

:)))
tatlım ben brezilya fönü yapmıştım martta.ve marttan beri bakımı da bırakmıştım.
meğer ne çok faydası varmış yağ bakımlarının.düzleştirici elimden düşmemesine rağmen hiç kırık yoktu saçımda.
mecburen fönlüyordum tabi..çünkü yanıktı saçlarım ve dışarı çıkmam mümkün değildi..
tabi bu arada bakım yapmadığım için kırıklarla doldu saçım.kopmuş çoğu yerden,püskül püskül.
baktıkça deli oldum bugün.böyle pasaklı olmazzz
arkadaşlar sakın bakımlar işe yaramıyor deyip bırakmayın.mucize bir görüntü yaratmasalarda zararın devam etmesini önlüyorlar.yani en azından daha kötüye gitmiyor ve saç uçlardan kopmuyor.(dolayısıyla daha çabuk uzuyor)
şimdi marttan beri uzayanı git kestir,olacak iş mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…