• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

kaymak mı, ciddi misin?
tereyağı duymamışsındır bence :)))
ikisinin de hammaddesi aynı ama tereyağ olmaz,olmamalı :S

A a a bunları da sürüneyim de annem beni doktora götürsün kızım kendiyle kafayı bozdu çare bulun diye :1:
Epey endişeli bugün yaptım mısır unu maskesini sarıldığında saçların vitamin yüzün yumurta kokuyor ecza deposu gibisin dedi :63:

Bende bugun sicak zeytinyagi, badem yagi, hint yagi karisimimi sac diplerime ve uclarina surup en az iki saat bekletip yikayacagim. Yaz girince bakimlari bi tarafa birakmistim. Buay yine basladim ve sevgili aycangulun verdigi tarihleri dikkate alarak yapmaya calisiyorum. Saclarimi uzatabilmek en buyuk arzum. Actigin bu harika konu icin cok tesekkurler tatlim:16: herkeze bol bakimli, saglikli, upuzunn saclar..

kaymak mı, ciddi misin?
tereyağı duymamışsındır bence :)))
ikisinin de hammaddesi aynı ama tereyağ olmaz,olmamalı :S

Kaymakdan eminim anneannem sürerdi hep, hatta ben çocuktum o zamanlar anlamazdım dalga geçerdim. Çok güzelde cildi vardı. Annemler falanda sürer hatta bazen. İnce çizgiler ve nemlendirme konusunda çok iyi diye duymuştum.
Tereyağından emin diilim sorucam onu da yakın zamanda :))

Kaymakdan eminim anneannem sürerdi hep, hatta ben çocuktum o zamanlar anlamazdım dalga geçerdim. Çok güzelde cildi vardı. Annemler falanda sürer hatta bazen. İnce çizgiler ve nemlendirme konusunda çok iyi diye duymuştum.
Tereyağından emin diilim sorucam onu da yakın zamanda :))

benim bir arrkadaşım ve tüm akrabaları kışın portakal kabuklarının içi kısmını sürerler ellerine ve yüzlerine.ciltleri mükemmel..
ama gel şu tereyağdan vazgeç:1:

kaymak gerçekten etkili
özellikle de cilt yapısı kuru olanlar için
cilde doğal bir nem veriyor
yıkadıktan sonra da yumuşacık oluyorr
amaaa gel gelelim o kaymağın kokusu var ya
3 gün yıka çıkmıyor
etkisi mükemmel ama kokusu çekilecek çile değil

topic ahalisine hayırlı bayrammlaaaarrr :16:
bakımsız kalmadığımız nice bayramlara :1::1:
(bayram tebriği için girdim foruma resmen, beni bikaç topicten tanıyanlar "şuna da bak,her yere aynı şeyi yazmış demeyin emi :9:)

Son düzenleme:
(bayram tebriği için girdim foruma resmen, beni bikaç topicten tanıyanlar "şuna da bak,her yere aynı şeyi yazmış demeyin emi :9:)

buda heryere aynı şeyleri yazıyo canım aaaa :20: :9::9::9: koalaaa'm yeeeğğrim seniii :70:

Hayırlı bayramlar herkeslereeee :71:

benim bir arrkadaşım ve tüm akrabaları kışın portakal kabuklarının içi kısmını sürerler ellerine ve yüzlerine.ciltleri mükemmel..
ama gel şu tereyağdan vazgeç:1:

Bizde de bir sene küçük teyzem portakallı kurabiye yaptı annem büyük teyzem beğendi ve uzun bir süre her evde portakallı kurabiye pişti ay ne fenaydı hep aynı hep aynı :1:
Bu sene portakal kabuğu kullanımını kendi hayrıma çevireyim en güzeli :1:

çok sağol canım sabana iyi bayramlar :)

ve diğer tüm arkadaşlara :)

buda heryere aynı şeyleri yazıyo canım aaaa :20: :9::9::9: koalaaa'm yeeeğğrim seniii :70:

Hayırlı bayramlar herkeslereeee :71:

Hayırlı bayramlar herkese, Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah

Öncelikle herkese hayırlı bayramlar.
Saç konsunda benim de başım dertte. Ben de bu siteden aldığım sinemaki kürünü uyguluyorum. Ancak ben haftada bir değil iki defa uyguluyorum. 1 ay geçti ve sonuç mükemmel. Ancak yine de uçları kesim istiyor. Saçıma en pahalı ürünleri kullansam bile kesim olmadan olmuyor. Uzatma bakımından gg gibi siteden geçen sene saç uzatan bakım yağı almıştım. O da güzel ve etkiliydi. Ben onu hergün uyguladım ama:) Normalde 1 saay kalması yeterli ama ben gece yatarken uyguladım Malum yaz günü her gün banyo yapıyoruz. Sabah ta yıkadım. Şaşılacak deredce çavbuk uzadılar. Ama bence uzatmanın en güzel yolu da kırıkları arada bir aldırmak. Bayramdan sonra bir sene süreyle bunu deneyeceğim.

Back