• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Saç kesımi 5 eylülden sonra eylül aynda başka uygun tarih var mı ? Ben şuanda köyde oldugum icın evime anca eylülün 15 inde falan gdicem :18:

maya maskesi ne oluyo acaba hiç duymadım sayfanın hepsinede bakamadım yazılmısmı diye arastrdımda sütle kuru mayayı karıstırıp yapılıyormus ama yüze diyor saca demiyor

maya maskesi ne oluyo acaba hiç duymadım sayfanın hepsinede bakamadım yazılmısmı diye arastrdımda sütle kuru mayayı karıstırıp yapılıyormus ama yüze diyor saca demiyor

hafta yaptım.yuzume de boynuma da saçıma da sürdüm.Yüzünü ve boynunu geriyo sürdüğünde ama yıkayınca normale dönüosun.öle çok da aman aman bi fark görmedim ben.Saçtan kokusu hemen çıkmıo söliyimm.Bemiks ve sarımsaktan rahatsız olanlar var.ben onları tercih ederim.O kadar yani.Bi daha yapmayı düşünmüorum sahsen.

Bugün 8'i10 geçeden itibaren bakım yapıyorum
1. Doa saç bakım yağı
[içindekiler:hint yağı,zeytin yağı,fındık yağı,defne yağı,ayçiçek yağı,ısırgan tohumu yağı,susam yağı,badem yağı,çam terebentin,shea butter,esansiyel sandal ağacı yağı,menthol,ginseng özü(saçlarım kuvvetlenicek demek ki :17:)]

bu gece bunu sürüp bekleticem saçıma.Pazar da sinameki yaparım.Nasıl fikir şekerler?

Kınayı kafama koydum sonunda. Boya değil bakım günü oldu ama hiç yoktan iyidir. Daha kırmızı olsun diye de kırmızı biber koydum amannn:84:

Bugün 8'i10 geçeden itibaren bakım yapıyorum
1. Doa saç bakım yağı
[içindekiler:hint yağı,zeytin yağı,fındık yağı,defne yağı,ayçiçek yağı,ısırgan tohumu yağı,susam yağı,badem yağı,çam terebentin,shea butter,esansiyel sandal ağacı yağı,menthol,ginseng özü(saçlarım kuvvetlenicek demek ki :17:)]

bu gece bunu sürüp bekleticem saçıma.Pazar da sinameki yaparım.Nasıl fikir şekerler?

Doa bakım yağımı sürdüm 2 saat kadar bekledim yıkadım
-sarımsaklı bemiksli yağlı saçlar için dermokil şampuan
-mecitefendi ısırganotlu şampuan
-doa sülfatsız silikonsuz tuzsuz vs zararsız doğal şampuan

3 şampuanla yıkıyorum ben.Bi de Aycangül'cüm şekerim,çok güzel çekmiş bakım yağını saçlarım.Ve akşam olduğu için de şampuanlar da daha etkili bence yanılmıyorumdur umarım.uzamaya başladı saçlarım ama kaç cm onu ölçmedim.arkası bombeli öne doğru uzayan küt model var ya öleydi.şimdi omuzlarıma değio.uzama az da olsa daha sağlıklı olduğu kesin.harika yani.teşekkürler

Doa bakım yağımı sürdüm 2 saat kadar bekledim yıkadım
-sarımsaklı bemiksli yağlı saçlar için dermokil şampuan
-mecitefendi ısırganotlu şampuan
-doa sülfatsız silikonsuz tuzsuz vs zararsız doğal şampuan

3 şampuanla yıkıyorum ben.Bi de Aycangül'cüm şekerim,çok güzel çekmiş bakım yağını saçlarım.Ve akşam olduğu için de şampuanlar da daha etkili bence yanılmıyorumdur umarım.uzamaya başladı saçlarım ama kaç cm onu ölçmedim.arkası bombeli öne doğru uzayan küt model var ya öleydi.şimdi omuzlarıma değio.uzama az da olsa daha sağlıklı olduğu kesin.harika yani.teşekkürler

maşallah canım ,şifa olsun:nazar:

Madem protein günü proteksiz olmaz.
Mısır unlu maske var bir de yüz için.
Mısır unu, yumurta ve süt var içinde yumurta ve sütten dolayı bunu da protein gününde yapayım diyorum doğru muyum acaba sevgili aycangül?

Madem protein günü proteksiz olmaz.
Mısır unlu maske var bir de yüz için.
Mısır unu, yumurta ve süt var içinde yumurta ve sütten dolayı bunu da protein gününde yapayım diyorum doğru muyum acaba sevgili aycangül?

tereyağ var mı tatlım evde..varsa boşver saç bakımını :1:

Canım birdahaki sinamekili kür için önemli güne çok var mı yoksa 30unda 20:26'ya kadar olan süreye sıkıştırayım mı ne dersin?

Saf duygularımı kullanmayın ama bir an düşündüm tereyağını da mı yüzümüze sürüyoruz diye :1:
Olmaz mı ya eritilmiş sarıyağ var hem de bu maske siyah noktaları azaltıyor

Tereyağını bilmem ama kaymak bulursanız bol bol sürün yüzünüze, cildinizde kaymak gibi olsun:66:

Tereyağınıda duymuştum sanki ama emin değilim:44:

Tereyağını bilmem ama kaymak bulursanız bol bol sürün yüzünüze, cildinizde kaymak gibi olsun:66:

Tereyağınıda duymuştum sanki ama emin değilim:44:

kaymak mı, ciddi misin?
tereyağı duymamışsındır bence :)))
ikisinin de hammaddesi aynı ama tereyağ olmaz,olmamalı :S

Back