Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Yarın sabah erken kalkılacak, önce saçlara koyu renk balyaj atılacak sonra yıkanacak ve uçlardan 2 mm kesilecek ki günün anlam ve önemine uyalım, sonra nemli saça protein maskesi uygulanacak ve en son saçlar güzelcene durulanacak herşey bittikten sonrada bu başlığa yeniden uğranılıp

Kardeşimmmm Seni Seviyorummmm denilecek

Diyecektim ki gece 4 civarı ay konumu değişiyormuş, demek ki yerimden kalkıp tıpış tıpış balyaj yapmaya koyulacağım

Bu arada yeni tarihe göre ben şu perçoşlarıma accuk brezilya fönü yapayım tam zamanı böylece bu gün her şeyi aradan çıkartabilirim

Son düzenleme:
ya bn saçımı bugün kesiremedim ya şimdi kim bilir ne zamandır bi dahaki kesim günü :44: bu arada yağ bakım günü ne zaman acep tarıhleri bekliyoruz aycanım :78:

brezilya fönünün yerinde yeller esen saçlarıma fön çelilip tekrar topiğe dönülecek

Son düzenleme:

Göndereyim diyorum istemiyorsun Mezara mı götüreceğim kızım bu kadar keratini

ee hani bitmedimi işin..şurda "seni seviyorum kardeşim" demeni bekliyorum..
senle konuştuğumuzda ben geçici bi durum sandım ama son iki yıkamada böyle oldum
en kısa zamanda görüşelim yani
hem senden başka bişey isteyeceğim.
hem bombaları merak ediyorum.
hemmm :44: unuttummmm!!!

ya bn saçımı bugün kesiremedim ya şimdi kim bilir ne zamandır bi dahaki kesim günü :44: bu arada yağ bakım günü ne zaman acep tarıhleri bekliyoruz aycanım :78:

ayyy eklicemm en kısa zamanda :18:

kestim gitti saçlarımı hiç de bozulmadı şekli
budama makaslı kuaförlerden kurtuldum

ohhh şifa olsun :)

Canım tatlı badem ve hint yağı kesin al..bir de karışık yağ al istersen ,ben sinamekili kürüme katıyorum..iyi geliyor..

aycangül fırsatınmı yok tatlım şu maya maskesinin ölçülerini bir versen bekliyenler çoğaldı tarifini ölçülerini yada sallapatimi yapalım maskeyi.neden acele ediyorsun dersen senin verdğin bilgilere. dayanarak ilk defA saçlarımı açtırdım karamel yaptırdım uzun saçlarıma makas değirttim ve şu anda kazık kupkuru oldular acillll acilllll tarifler canımcımmmm...hangisi iyi gelirse. benim gibi olana şu anda

canım o maya maskesi tarifi benim değil ki...bilsem yazmazmıyım..
birde verdiğim hangi bilgiye dayanarak saçlarını açtırdın ki ???

Son düzenleme:

saç kesimi için en uygun olmayan gün hangisidir aycangül?
yani şöyle ki annem saçlarımı kessek de çok yavaş uzasa diyor da bunu sağlayacak gün hangisidir tarihleri inceledim şimdi tek tarihte yazmıyor saç kesimi için uygun değildir o yüzden soruyorum...

barro sana ithafen halen mesaj sayımı dolduramadığım için özelden yazamadım tatlım ben sadece verdiğiniz,paylaştığınız yazıları okuyup çıkdığım için siteden vakit bulupda yazamadığım için genelde mesaj sayım dolmuyor bir tülü neyse görürsün yazımıda işine yarar umarım genelde işe yaramış gibi eeee. kılıç balığıda kullanıyor olduğuna göre faydası var demekki kolaylar gele...
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...yipranmis-kuru-saclara-bakim-suyu-tarifi.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…