- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
brezilya fönünün yerinde yeller esen saçlarıma fön çelilip tekrar topiğe dönülecek
Yarın sabah erken kalkılacak, önce saçlara koyu renk balyaj atılacak sonra yıkanacak ve uçlardan 2 mm kesilecek ki günün anlam ve önemine uyalım, sonra nemli saça protein maskesi uygulanacak ve en son saçlar güzelcene durulanacak herşey bittikten sonrada bu başlığa yeniden uğranılıp
Kardeşimmmm Seni Seviyorummmmdenilecek
Diyecektim ki gece 4 civarı ay konumu değişiyormuş, demek ki yerimden kalkıp tıpış tıpış balyaj yapmaya koyulacağım
Bu arada yeni tarihe göre ben şu perçoşlarıma accuk brezilya fönü yapayım tam zamanı böylece bu gün her şeyi aradan çıkartabilirim
Göndereyim diyorum istemiyorsunMezara mı götüreceğim kızım bu kadar keratini
ya bn saçımı bugün kesiremedim yaşimdi kim bilir ne zamandır bi dahaki kesim günü :44: bu arada yağ bakım günü ne zaman acep tarıhleri bekliyoruz aycanım :78:
kestim gitti saçlarımı hiç de bozulmadı şekli
budama makaslı kuaförlerden kurtuldum
bende demin 45dk ayirdim saclarima ve teker teker uclarini kestim 2-3 santimm simdide yogurt ve limon karistirip sacima sürdümm maya yoktu evde daha ne iyilik yapilirki saclarima
ha bu arada bi sorumda olacakti ben yakinda tatile gidecegim türkiyeye yani. ve sonunda aktara gidecemm ama sizce hangi yaglari aliyim? hic bir fikrim yokk orda calisana soracam ama oda simdi bana yararsiz ve pahali seyler önerir. fikriniz olan varmi?
aycangül fırsatınmı yok tatlım şu maya maskesinin ölçülerini bir versen bekliyenler çoğaldı tarifini ölçülerini yada sallapatimi yapalım maskeyi.neden acele ediyorsun dersen senin verdğin bilgilere. dayanarak ilk defA saçlarımı açtırdım karamel yaptırdım uzun saçlarıma makas değirttim ve şu anda kazık kupkuru oldular acillll acilllll tarifler canımcımmmm...hangisi iyi gelirse. benim gibi olana şu anda
ayın dünya ve canlılar üzerindeki etkileri neredeyse herkes tarafından biliniyor artık.hatta MÖ sine dayanmakta bu bilgiler.tabi bu etkiler insanlar içinde geçerli.dolayısıyla saçlarımız içinde.
ay bazı günlerde yaptığımız bakımların daha etkili olmasını sağlarken bazı günlerde de bu etkiyi azaltabiliyor.
ay ve saç bakımı ile ilgili kritik tarihleri burada sizlerle paylaşacağım arkadaşlar..
deeğerlendirmeniz ve fayda sağlamanız dileğiyle..
sevgilerimle..
AYRINTILARI MESAJLARIMDA VERıYORUM.
ARKADAŞLAR TEMMUZ AYI BAKIM TARİHLERİ :
1Temmuz 2011 yeniayından itibaren kilo almak için çok elverişli bir döneme giriyoruz.deyim yerindeyse su içsek yarayacak..yani kilo vermemiz zor..
şimdi 14 gün boyunca buradaki beslenme listesini dikkate diyet yapacağız..
bunu kilo vermek için değil, almamak için yapacağız..
peki ne zamana kadar ?
15 Temmuzdaki dolunaya kadar..
15 Temmuzdan sonra yapacağımız diyetler ise kolayca kilo kaybettirecek :)
30 Haziran 2011 saat 19:13’ ten 03 Temmuz 2011 saat 00:43’e kadar Ay Yengeç burcunda büyümekte;(1 temmuz 11:53 yeniay)
saç ve cilt bakımı için etkili günler değil.
göğüs bakımı için ise çok uygun..
karbonhidrat ve yaprak günleri.. aşırıya kaçmazsak bu besinler de bu günlerde her zamankinden daha faydalı olacaktır bedenimize..tüm yeşilliklerden mis gibi bir salata yapıp yiyebilirsiniz.bol limonla da demir desteğini tavana vurdurabilirsiniz yada ıspanak,semizlik gibi yaprak bitkilerin yemeğini de yiyebilirsiniz..
karbonhidrat günleri olduğu için hamur işlerine dikkat !
03 Temmuz 2011 saat 00:43’ ten 05 Temmuz 2011 saat 04:15’e kadar Ay Aslan burcunda büyümekte;
saç bakımı için en uygun günlerden :)
saçlar boyanabilir..
saç kesimi için uygun!!!
protein ve meyve (dolayısıyla vitamin) günleri olduğu için saçlarınıza maya maskesini uygulayabilirsiniz.
mayalı sütler protein içeren gıdaları ve meyveyi bugünlerde tüketmeye çalışın..çünkü diğer günlerden daha etkili..
Eğer bahçeniz varsa ve kendiniz meyve yada sebze yetiştirebiliyorsanız bahsi geçen bitkileri kendi günlerinde taze taze kopartmanız ne kadar iyi olur bilemezsiniz.
SAÇLARI AÇMA İŞLEMİDE BİR NEVİ KİMYASAL DEĞİLMİ TATLIM NETİCEDE BOYA YAPILABİLİR DEDİĞİNE GÖRE. BEN BU ANLAMI ÇIKARABİLDİM AÇIKCASI MAYA MASKI İÇİNDE GENELDE SENİN İSMİN GEÇTİĞİ VE SENİN TOPİĞİN OLDUĞU İÇİN SENİN TARİFiN OLDUĞUNU SANMIŞDIM PARDON. SENDE UYGULAMIYORSUN BU TARİFi O HALDE BENDE SAEDECE AMONRA'NIN SİHİRLİ SUYUNU YAPAYIM SADECE İLGİNE TEŞEKKÜRLER...
ayın dünya ve canlılar üzerindeki etkileri neredeyse herkes tarafından biliniyor artık.hatta MÖ sine dayanmakta bu bilgiler.tabi bu etkiler insanlar içinde geçerli.dolayısıyla saçlarımız içinde.
ay bazı günlerde yaptığımız bakımların daha etkili olmasını sağlarken bazı günlerde de bu etkiyi azaltabiliyor.
ay ve saç bakımı ile ilgili kritik tarihleri burada sizlerle paylaşacağım arkadaşlar..
deeğerlendirmeniz ve fayda sağlamanız dileğiyle..
sevgilerimle..
AYRINTILARI MESAJLARIMDA VERıYORUM.
ARKADAŞLAR TEMMUZ AYI BAKIM TARİHLERİ :
1Temmuz 2011 yeniayından itibaren kilo almak için çok elverişli bir döneme giriyoruz.deyim yerindeyse su içsek yarayacak..yani kilo vermemiz zor..
şimdi 14 gün boyunca buradaki beslenme listesini dikkate diyet yapacağız..
bunu kilo vermek için değil, almamak için yapacağız..
peki ne zamana kadar ?
15 Temmuzdaki dolunaya kadar..
15 Temmuzdan sonra yapacağımız diyetler ise kolayca kilo kaybettirecek :)
30 Haziran 2011 saat 19:13’ ten 03 Temmuz 2011 saat 00:43’e kadar Ay Yengeç burcunda büyümekte;(1 temmuz 11:53 yeniay)
saç ve cilt bakımı için etkili günler değil.
göğüs bakımı için ise çok uygun..
karbonhidrat ve yaprak günleri.. aşırıya kaçmazsak bu besinler de bu günlerde her zamankinden daha faydalı olacaktır bedenimize..tüm yeşilliklerden mis gibi bir salata yapıp yiyebilirsiniz.bol limonla da demir desteğini tavana vurdurabilirsiniz yada ıspanak,semizlik gibi yaprak bitkilerin yemeğini de yiyebilirsiniz..
karbonhidrat günleri olduğu için hamur işlerine dikkat !
03 Temmuz 2011 saat 00:43’ ten 05 Temmuz 2011 saat 04:15’e kadar Ay Aslan burcunda büyümekte;
saç bakımı için en uygun günlerden :)
saçlar boyanabilir..
saç kesimi için uygun!!!
protein ve meyve (dolayısıyla vitamin) günleri olduğu için saçlarınıza maya maskesini uygulayabilirsiniz.
mayalı sütler protein içeren gıdaları ve meyveyi bugünlerde tüketmeye çalışın..çünkü diğer günlerden daha etkili..
Eğer bahçeniz varsa ve kendiniz meyve yada sebze yetiştirebiliyorsanız bahsi geçen bitkileri kendi günlerinde taze taze kopartmanız ne kadar iyi olur bilemezsiniz.
SAÇLARI AÇMA İŞLEMİDE BİR NEVİ KİMYASAL DEĞİLMİ TATLIM NETİCEDE BOYA YAPILABİLİR DEDİĞİNE GÖRE. BEN BU ANLAMI ÇIKARABİLDİM AÇIKCASI MAYA MASKI İÇİNDE GENELDE SENİN İSMİN GEÇTİĞİ VE SENİN TOPİĞİN OLDUĞU İÇİN SENİN TARİFiN OLDUĞUNU SANMIŞDIM PARDON. SENDE UYGULAMIYORSUN BU TARİFi O HALDE BENDE SAEDECE AMONRA'NIN SİHİRLİ SUYUNU YAPAYIM SADECE İLGİNE TEŞEKKÜRLER...
canım boya için derken boyanın kalıcı olması,akmaması anlamında..açma işlemi çok farklı birşey..bi ara onada el atarım :)şimdilik bilmiyorum onun için uygun günleri..
mayayla ilgili asıl tarifi bilmiyorum ama ben bir ara mayayı suyla eritip şampuan kıvamına getirip sürüyordum.ama iinde başka birşey yoktu.onların ölçüleri nedir bilemiyorum.
şu sihirli su dailgimi çekmedi değil,onuda sen yaz en iyisi buraya
önümüzdeki bakım günleri için ilk sayfayaaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?