• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

bu cmt yani 23 nde saçımı boyatmayı düşünüyodum uygunmudur sizce?

25 Temmuz 2011 saat 20:34’ ten 28 Temmuz 2011 saat 04:11’ e kadar Ay ikizler burcunda küçülmekte;
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için..mesela sinameki kürü)
saçlarınızı boyayabilirsiniz..
yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..

birde cildinizde problem varsa uygun yağlarla cildinize de bakım yapabilirsiniz..örneğin sivilceler için nemli pamukla adaçayı yada papatya yağı uygulayabilir.yada güzel ve genç bir cilt için portakal yada kayısı yağı uygulayabilirsiniz birkaç damla.bu yağları duştan sonra nemli yüzünüze direkt uygulayabilirsiniz.ben bu şekilde kullanmayı daha çok seviyorum.gözenekler açık olduğu için daha iyi emiyor cilt..

tatlım ilk sayfadan kopyaladım üstteki bilgiyi..uygun olan tarih bu.ama hafta içi vaktin olmuyorsa sen bilirsin tabi..

Son düzenleme:
Aycangül saç bakımı için uygun denen günlerde de yapabilir miyiz sinamekili kürü yoksa illa yağ bakımı için uygun olan günlerde mi yapmak gerek??

Aycangül saç bakımı için uygun denen günlerde de yapabilir miyiz sinamekili kürü yoksa illa yağ bakımı için uygun olan günlerde mi yapmak gerek??

yapılabilir tabi ki ama bence protein günlerini proteinle değerlendir.
illa sinamekiyi yapmak istiyorsan protein günlerinde yumurta da ilave et mesela..belki çok daha etkili okur..
yaratıcılığını kullan ve dene :)

evde maya kalmamış. ilk defa yumurta sarısı sürdüm saçlarıma. biraz zeytinyağı ve bal da kattım.
biraz mısır unu ve şeker koyduğum yumurtanın beyazını da yüzüme sürdüm
şimdi yarım saatin dolmasını bekliyorum.
ben yumurta hiç sevmem onun için kokusu berbat geliyor bana. hemen yarım saat geçsin :(

evde maya kalmamış. ilk defa yumurta sarısı sürdüm saçlarıma. biraz zeytinyağı ve bal da kattım.
biraz mısır unu ve şeker koyduğum yumurtanın beyazını da yüzüme sürdüm
şimdi yarım saatin dolmasını bekliyorum.
ben yumurta hiç sevmem onun için kokusu berbat geliyor bana. hemen yarım saat geçsin :(

şifa olsun tatlım :)

teşekkür ederim. ama çok kötü kokuyor bu yumurtaaaaa :84:

biliyorum :) geçen yaz bende yapmıştım :1:
bir sonraki yıkamaya kadar saçımda kaldı kokusu.
40 dereceye yakın bir sıcaklıkta, o saçla seyehat etmiş ve kontrole gitmiştim ameliyat sonrası :)
hiç bu kadar utandığımı ve gerildiğimi hissetmemiştim:17:
"yer yarılsaydı... " derler ya ! mümkün olsa o saçlarımı başımdan alır çantama saklardım :78:
bir daha hiç yumurta sürmedim saçıma :63:

aycangül merhaba saç kestirmeyi düşünüyorum kesim için en uygun tarih hangisi acaba:::1::60: ilk sayfaya baktım anlayamdım

:54:

Son düzenleme:
suna dumankaya nın saç bakım yağını ve şampuanını aldım..bakalım nolcek..bugünlerde gene garip formuna geri döndüler de saçlarım.. :78: deneyeyim dedim...amaaaann hiçbir zaman şşööyle kendini gösteren saçlarım olmayacak anladım..bari omuzlarıma gelsin ben bırakıcam uğraşmayı..ömrümden ömür gtti beee bıktım beeeeeeee :47:

aycangül güzel bir topik olmuş
bişey sormak istiyorum bu günleri bilimsel bi kaynaktan yararlanarak mı söylüyorsunuz yoksa ayın hareketleri doğrultusunda siz mi bir takvim hazırlıyosunuz

Back