Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

çok teşekkür ederim mesajda yazdıklarım da umarım sana yardımcı olmuştur canım kolay gelsin sana da

Hahahaha İncites, allah iyiliğini versin öyle bir mesaj yazmışsın ki sanki ben forumda bilirkişiyimNasıl hoşuma gitti anlatamam

Kızlar bu arada pek fazla zaman ayıramıyorum foruma farkındasınızdır zaten, geçici bir süre için bu şekilde devam edecek nedense şu sıra ne bakım ne bir şey hak getire bir şey yapasam yok, kendimi sıcak havanın etkisine bırakıp güneş altında mayışmış kedi misali dönenip duruyorum ki o kedileri Aycangül özellikle sever hatta dokunmak okşamak için delirir

Bu arada yapmayı atladığım bir şey

Aycangüllll canım kardeşimmm seni çok seviyorum

hoşuna gitmeli benim kanımca ölesin şekerim al bendende o kadar deniz havuz
güneş derken salaklık yaptim özel bir gün için saçımı açtırdım 4 gündür saçıma su değdiremiyorum

bilirkişi rapor sun artık bu sihirli suya hangi kokusu mis ama fayda da sağlayacak yağları katabilirim bugün ona öre alacağım

hoşuna gitmeli benim kanımca ölesin şekerim al bendende o kadar deniz havuz
güneş derken salaklık yaptim özel bir gün için saçımı açtırdım 4 gündür saçıma su değdiremiyorum

Niye su değdiremiyorsun onu anlamadım? Saçta sorun mu var?

bilirkişi rapor sun artık bu sihirli suya hangi kokusu mis ama fayda da sağlayacak yağları katabilirim bugün ona öre alacağım

Neyseki yanıtlamıştım

Bu arada protein günleridne olmamızdan dolayı protein maskemi uyguladım ve saçlarım yine harika oldu... Birde şu maya maskesine cesaret edebilsem aslında saçlarımın daha çabuk uzamasına katkı sağlayacak ama çok kaşınacak diye korkuyorum kızlar...

Neyseki yanıtlamıştım

sen cevap vermeyince sağa sola yazdım aynı şeyi baktım olmuyor özel mesaj attım
inatçı mıyım neyim

neden kaşınsın ki ben yaptım bu aralar yine :44:

sen cevap vermeyince sağa sola yazdım aynı şeyi baktım olmuyor özel mesaj attım
inatçı mıyım neyim

neden kaşınsın ki ben yaptım bu aralar yine :44:

İyi etmişsin özelden dormakla çünkü bazen kaçırıyorum veya sayfaya yeni mesaj geldiğini görüyorum ama bir şeyler oluyor bakamıyorum...

Maya maskesi benim yüzümüde çok kaşındırır ve kızartır tatlım bir kere saçıma denedim kaşındım bitli gibi bu yüzden korkuyorum

Sen bana tarifi bir ver bakayım özelden, nasıl yapılıyor ben yanlış yaptım belkide

tarif yok ki kontess yoğurt vitamin ampülü falan katıp karıştırmıştı bana o kadarı yetmedi niyeyse bal yumurta falan da katmıştım kafamdan şıpır şıpır damlamıştı annem bi dahakine un da katta akmasın diye gülmüştü hatta
bu sefer de yoğurtla mayayı karıştırıp vitamin ampülü kırdım içine

Merhaba kılıçbalığı.. Ben bacağımdaki batık lekerim için bugün kimyasal peeling uyguladım.. 2 senedir geçiremedim birde bunu uygulayım dedim.. Şimdi kızarmış haldeler bugün yaptım sabah saatlerinde %30 luk.. Bundan sonraki zamanda ne olacak ve iyileştikten sonra ne yapmamı önerirsin deniz tuzuyla peeling karışımı mı yapayım? Bir zararı olur mu acaba deri yeni olduğu için

Merhaba tatlım, konu ile alakalı başlığımızın linki ;

http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/292599-kil-donmeleri-batiklara-cozum-buldum.html

sorunu verdiğim linkte yeniden sorarsan sevinirim, konuyu dağıtmayalım

Yabancı bir sitede okumuştum, hintlilerin güzellik sırlarından biri, saçlarını yıkamadan önce hindistan cevizi yağı ile yağlamalarıymış. Gerçeğini bulursan bu yağla yağlamak saçlarını yıkamanın etkisinden koruyabilir. Aynı yağı cilde de kullanabilirsin

Bu arada ben bu hindistancevizi yağının gerçeğini bulamıyorum, katı olmalıymış ama aktardan verdikleri sıvı ve vücudu yakıyor

Gerçek hindistan cevizi yağı buldum. Kışın almıştım donmuş durumdaydı. Markası GEBECE. 3,5 TL SANIRIM.

cnm senin konularini hic kacirmicam boshayallersmile

bende ayin 17sinde baslicam bakima .. kaydirigubbakcemile2

tabi canım dneriz.
zaten yapıoz tuhaf tuhaf bakımlar
yapmışken o günlerde yaparız bakalım far var mı..
belki de vardır..

vaybe yeni denk geldim konuya eeee sonuçlar nasıl

küçülen ay fazına geçmeyi seviyorum.. kilo konusunda takıntılı oluyorum istemeden büyüyen fazda: ))

bu yazıyı kopyaladım cok ılgınc gercekten.ve dgruluk payına ınnaıyorm.ozellıkle saclarımda ben hep aynı bakım kurlerını uygularım ,duzenlı bırs ekılde uygularım hıc sonuc alamam .ama bazı donemlerdede aynı uyguladıgım bakım kurlerı kendını hemen farkettırıyor dıkkat cekmeye baslıyor saclarım saglıklı gorunuyor.demekkı bu ayların bızım bakım donemlerımızı etkılıyorms .tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…