• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Ne desen haklısın canımın içi, yaz geldi bir dağıldım bir şeyler oldu bana:1::1::1: Ders çalışırken iyiydi tabii evdeydim şu sıra firardayım hahahaha

Bu arada bakım makım hak getire, saldım iyice :1:

seni özledim seniiiiiiiii :54: yakalamışken sorayımmm,dove saç kremi için ne diyorsun,ipek gibi yaptı saçlarımı anneminde 1 kere kullandım,kendime alsammı almasammı bilemedim,içinde saça zararlı çok madde var mıdır??:26: zaten denize girince keratinim uçtu gitti,yine de şampuan olarak live clean kullanıyorum fena değil..süpr ötesi fln değil yani..hamadi organics i araştırıyorum şimdi çok pahalıymış o kadar para veremeyebilirim ama içim gidiyor...saçla ilgili ürün olunca bütün maaşımı yatıracak kadar deliyim bennnnnn :35:

seni özledim seniiiiiiiii :54: yakalamışken sorayımmm,dove saç kremi için ne diyorsun,ipek gibi yaptı saçlarımı anneminde 1 kere kullandım,kendime alsammı almasammı bilemedim,içinde saça zararlı çok madde var mıdır??:26: zaten denize girince keratinim uçtu gitti,yine de şampuan olarak live clean kullanıyorum fena değil..süpr ötesi fln değil yani..hamadi organics i araştırıyorum şimdi çok pahalıymış o kadar para veremeyebilirim ama içim gidiyor...saçla ilgili ürün olunca bütün maaşımı yatıracak kadar deliyim bennnnnn :35:

al sana yeni kesim tarihi :57:
seni pataklamak niye bu kadar zevk veriyor acaba bana :44:
benim de keratin uçtu malesef..e hep duracak değildi..ama bu kadar ani bir terk ediş beklemiyordum :1:
durdu durdu son iki yıkamada pufff...

al sana yeni kesim tarihi :57:
seni pataklamak niye bu kadar zevk veriyor acaba bana :44:
benim de keratin uçtu malesef..e hep duracak değildi..ama bu kadar ani bir terk ediş beklemiyordum :1:
durdu durdu son iki yıkamada pufff...

en iyisi kış başlangıcı yenilemek keratinimizi
senin vurduğun yerde gül biter gülümmmmmmmm :71:
paluk geldi ve gene gitti galba..ben bundan sonra ona kaçan paluk dicem :52:

en iyisi kış başlangıcı yenilemek keratinimizi
senin vurduğun yerde gül biter gülümmmmmmmm :71:
paluk geldi ve gene gitti galba..ben bundan sonra ona kaçan paluk dicem :52:

eee
kılıçpaluğu kaçan paluk...
ben ızgara mı oluyorum bu durumda :44:
sen bi face e gel bakayım..işimiz var...

Aycangül, saç kesimi için en uygun tarih ne zaman? Yani en etkilisi mesela şubat ayı için böyle bir tarih vermiştin. gerçekten çok etkisini görmüştüm ben. yakın zamanlarda var mı böyle etkili bir tarih ?

keşke bekleseydim de haziranda kestirmeseydim....
saçlarım berbat oldu...

şimdi uzaması için bekleyeceğim...
sürekli toplamaya çalışıyorum ama nafile...

yılın en etkili tarihinde kesim kararı aldım..
Aycangülüm haberdar et nolur..

Aycangül arkadaşım lütfen bana da bi el at ...ben naptım biliyomusun :saçlarım çok dökülüyordu bakıma aldım sinameki kürü;minoksil(dr. verdi)falan iyi gidiyodu saçlarıma platin röfle istedim kuaförüm açayım derken saçlarımı bi güzel yaktı,saçlarım tabiri ricaysa kedi kuyruğu kadar kaldı ilk sayfaya baktım ama ben ne yapmalıyım sence nasıl bir yol çizmeliyim bana bi yardımcı olursan çooooook sevinirim arkadaşım yaaaa.....çok mutsuzum şu an ....yardımların için şimdiden teşekkür ediyorum....
aycangül arkadaşım senden yardım istemiştim herhalde yoğunluğundan dolayı göremedin ...yazıyı tekrar aldım bana bi yardım edersen sevinirim...kolay gelsin.....

Aycangülcüm sali günü kesim icin gec oluyor degilmi gece yarisi bittigine göre saliyi saymayayim hic, kuaför ariyorumda burda genelde hepsi kapali oluyor pazartesi günü sansa bak ...

aycangül arkadaşım senden yardım istemiştim herhalde yoğunluğundan dolayı göremedin ...yazıyı tekrar aldım bana bi yardım edersen sevinirim...kolay gelsin.....

görmemişim canım..
sarmısaklı şampuanı deneyebilirsin çok az şampuan ve yarım ya da bir diş sarmısakla..böylece çok kokusu çıkmadan tüketebilirsin..
ayrıca hint yağını yağ günlerinde kullanabilirsin..
ben çok yağ denedim.hint yağı gerçekten güçlendiriyor..
ve ben hint yağını başka yağlarla karıştırmadan kullanmıştım..
birde şimdi yaz aylarındayız.saçını koyu renk bir havluyla sarıp güneşte beklemeni tavsiye ederim..ısı açısından çok pratik olur:)

Aycangülcüm sali günü kesim icin gec oluyor degilmi gece yarisi bittigine göre saliyi saymayayim hic, kuaför ariyorumda burda genelde hepsi kapali oluyor pazartesi günü sansa bak ...

bundan sonra bir kesim günü daha var canım..12-13 temmuz gibi..eklicem..onu bekle istersen..

Back