Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayarladim kuaförü yarin icin, acaba sonraki tarihlermi daha etkili canimm ? hmm cünki bi cilginlik edip kisacik kestircem saclarimi sonradan hizli uzasinlar istiyorum.
Alceste Hosgeldin, kesim günü yarin. Yag bakim günlerini her hafta Aycangül ilk sayfaya ekliyor ordan takip edebilirsin
bundan sonra bir kesim günü daha var canım..12-13 temmuz gibi..eklicem..onu bekle istersen..
burda olan arkadaşlar yada aycangül kısa zamandır takipçinim fakat şu MAYA maskesi nedir bi türlü bulamadım sayfAlar arasında bi yazarsanız sevinirim ...
maya+yoğurt+bal+bepanten ampül
maya+su
maya+yoğurt
istediğin şekilde yapabilirsin aklıma gelen karışımlar bunlar ama aycangül farklı bi karışım önerirse başka tabi...
Bu konuyu görüyordum sadece ilginç geliyordu. Saç bakım tarihini görünce yağ sürmeyi bu güne denk getirdim özellikle, saçım iki saat sonunda yağları emmiş ve arıtmakta hiç zorlanmadım. Arıtması kabus gibiydi önceden çünkü. Çok ilginç çok çok ilginç. Bu konuyu takipteyim, Aycan gül teşekkürler canım
tşkler fesafis aycanım gülüm beğenmişsinde o halde doğru tarifler peki uygulama nasıl olucak maya hangi maya ölçüler nasıl olucak saç ıslakmı kurumu ????
tşkler fesafis aycanım gülüm beğenmişsinde o halde doğru tarifler peki uygulama nasıl olucak maya hangi maya ölçüler nasıl olucak saç ıslakmı kurumu ????
görmemişim canım..
sarmısaklı şampuanı deneyebilirsin çok az şampuan ve yarım ya da bir diş sarmısakla..böylece çok kokusu çıkmadan tüketebilirsin..
ayrıca hint yağını yağ günlerinde kullanabilirsin..
ben çok yağ denedim.hint yağı gerçekten güçlendiriyor..
ve ben hint yağını başka yağlarla karıştırmadan kullanmıştım..
birde şimdi yaz aylarındayız.saçını koyu renk bir havluyla sarıp güneşte beklemeni tavsiye ederim..ısı açısından çok pratik olur:)