• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Ayarladim kuaförü yarin icin, acaba sonraki tarihlermi daha etkili canimm ? hmm cünki bi cilginlik edip kisacik kestircem saclarimi ;) sonradan hizli uzasinlar istiyorum.

konuyu yeni gördüm ve acayip ilginç geldi=))
500 sayfa okuyamadım elbet bir yerde varsa çok özür dilerim ama ben temmuz ve ağustosun yağ bakımları tarihlerini öğrenmeyi çok istiyorum...birde bu aralar saçımı kestiricem hangi tarih uygundur??

Bu sabah konuyu okudum iyi guzel yarin sacimi kestireyim dedim ama simdi ogreniyorum ki yarin anneannemlere gidecekmisiz:( onlarin ordaki kuaforleri pek bilmiyorum.. Yarin disinda bu yakinlarda yine sac kesimi icin uygun bi gun var mi? Cok kirildi acil kestirmem lazim ama kiyamiyorum iste, bari dogru gunde kestireyim.. Bilen var mi kizlar?

Bu konuyu görüyordum sadece ilginç geliyordu. Saç bakım tarihini görünce yağ sürmeyi bu güne denk getirdim özellikle, saçım iki saat sonunda yağları emmiş ve arıtmakta hiç zorlanmadım. Arıtması kabus gibiydi önceden çünkü. Çok ilginç çok çok ilginç. Bu konuyu takipteyim, Aycan gül teşekkürler canım

Ben de tesekkur ederim aycangul yazmamisim kabaligim tutmus:) ben de bemiks sinameki karisimini senin verdigin gunlere gore yapiyorum artik, insallah ise yarar:) bi de yarin kuafore gidebilseydim iyi olacakti ama:/

burda olan arkadaşlar yada aycangül kısa zamandır takipçinim fakat şu MAYA maskesi nedir bi türlü bulamadım sayfAlar arasında bi yazarsanız sevinirim ...

burda olan arkadaşlar yada aycangül kısa zamandır takipçinim fakat şu MAYA maskesi nedir bi türlü bulamadım sayfAlar arasında bi yazarsanız sevinirim ...

maya+yoğurt+bal+bepanten ampül
maya+su
maya+yoğurt

istediğin şekilde yapabilirsin aklıma gelen karışımlar bunlar ama aycangül farklı bi karışım önerirse başka tabi...

maya+yoğurt+bal+bepanten ampül
maya+su
maya+yoğurt

istediğin şekilde yapabilirsin aklıma gelen karışımlar bunlar ama aycangül farklı bi karışım önerirse başka tabi...

tşkler fesafis aycanım gülüm beğenmişsinde o halde doğru tarifler peki uygulama nasıl olucak maya hangi maya ölçüler nasıl olucak saç ıslakmı kurumu ????

Bu konuyu görüyordum sadece ilginç geliyordu. Saç bakım tarihini görünce yağ sürmeyi bu güne denk getirdim özellikle, saçım iki saat sonunda yağları emmiş ve arıtmakta hiç zorlanmadım. Arıtması kabus gibiydi önceden çünkü. Çok ilginç çok çok ilginç. Bu konuyu takipteyim, Aycan gül teşekkürler canım

rica ederim,ne demek:)

tşkler fesafis aycanım gülüm beğenmişsinde o halde doğru tarifler peki uygulama nasıl olucak maya hangi maya ölçüler nasıl olucak saç ıslakmı kurumu ????

kuru maya daha kolay oluyo karıştırırken ben kuru mayayla yapmıştım da oranları neydi hiiç hatırlamıyorum bakayım bulursam yazarım

tatlım ben kuru saça uyguluyorum tüm bakımları..ancak asıl önemli olan temiz saç derisine uygulanması..

görmemişim canım..
sarmısaklı şampuanı deneyebilirsin çok az şampuan ve yarım ya da bir diş sarmısakla..böylece çok kokusu çıkmadan tüketebilirsin..
ayrıca hint yağını yağ günlerinde kullanabilirsin..
ben çok yağ denedim.hint yağı gerçekten güçlendiriyor..
ve ben hint yağını başka yağlarla karıştırmadan kullanmıştım..
birde şimdi yaz aylarındayız.saçını koyu renk bir havluyla sarıp güneşte beklemeni tavsiye ederim..ısı açısından çok pratik olur:)

Aycangül teşekkürler ilgin için yağ günlerini henüz koymamışsın galiba ,birde mayalı tarifinin ne işe yaradığını ve tarifi net bir şekilde yazabilirsen sevinirim.saç uçlarım boyadan yandı .sarımsaklı şampuan kullanıyorum.sinamekili tarifi haftada bir yapıyorum,şimdide zeytinyağını ısıtıp içine badem yağı koydum haftada bir onu yapıyorum ama bir kıpırtı yok gibi başka ne kullanabilirim bilmiyorum sanırım günler önemli ....bilgilerin için teşekkür ederim yeni ..üzgün yanık saçlı takipçin beeennn=((

Bugün kesim günü diyerekten uzun süredir cesaret edip kestiremediğim saçlarımı kestirmeye gittim..tam 1-2 cm kırıklarını aldı,hatta eve gelince evdekiler hiç kısalmamış bile falan dedi..ilk defa bu kadar memnun oldum saç kesimimden..bu özel tarihler gerçekten işe mi yarıyor yoksa psikolojik mi anlamadım ama bana uğur getirdiği kesin:)) sinamekili kürümü de özel tarihlere denk getirmeye başladım,inşallah o da işe yarar:))aycangül sana çok teşekkürler:)

kızlar

ölçüleri verirseniz bende başlayayım ben sadece ayda bir hint yağını kullanıyorum o da aycangülün verdiği tarihlerde diğer bakımları hiç yapmadım

bende başlayayım artık bir yerden...

bende demin 45dk ayirdim saclarima ve teker teker uclarini kestim 2-3 santimm simdide yogurt ve limon karistirip sacima sürdümm maya yoktu evde daha ne iyilik yapilirki saclarima :66:
ha bu arada bi sorumda olacakti ben yakinda tatile gidecegim türkiyeye yani. ve sonunda aktara gidecemm ama sizce hangi yaglari aliyim? hic bir fikrim yokk orda calisana soracam ama oda simdi bana yararsiz ve pahali seyler önerir. fikriniz olan varmi?

Back