Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Kizlar ben konuyu bastan sona okudum, sonra tarihleri kacirmadan sinemaki kürüne basliyayim diye kosa kosa eczaneye kostum.Eczanedeki Kiza bemiks istiyorum deyince anlamadi tabi b vitamini ampul seklinde falan diye anlattim.Benden RECETE istedi :84: neymis efendim vücuda enjekte edildigi icin isvicrede receteyle satiliyormus
Cantamda sinemakim, icimde hayallerimle ortada kaldim

canım emeğine,gözlerine sağlık
yok öyle bir şey,başka eczaneye git..
arkadaş hem acemi hemd e küçükmüş anlaşılan.bemiksi bilmeyen eczacı ne demek..bilmeyen insan kalmadı ki..

selamlar saç dökülmesini durdurmak ve yeni saç çıkartmak için bugün bakım yapıcam Antalyada yaşıyorum hangi saat dilimini önerirsiniz?

Son düzenleme:

canım komili %100 zeytinyağlıyı mı kullanıyorsun. ben de y.dışından kasımda döndüm okulu bitirip,oradan gelirken stoklu gelmiştim ama bitmek üzere şampuanım. garnier'in fructis şampuanı ama maalesef burda bulamadım. burada da bi şampuan bulmam lazım, her gelene şampuan getirir misin diyemem ki.... bitince bi deneyim bakalım ya... bu şampuanda silikon yok mu?
bu arada çam terebentin süper bişey. ben de koydum şamp.icine. kepeğe de iyi geliyor bonbonşekeri. dökülmelerin kepekten dolayıdır,ve çamterebentin cidden işe yarıyor.

isviçredeysen ismi farklı olabilir canım, ilaç isimleri ülkeden ülkeye değişiyor. bemiks olarak bilmek zorunda değil.
ben de avusturyadaydım kasım ayına kadar, avrupadaki eczaneler cok gıcıklık yapabiliyor, reçetesiz vermiyor olabilirler... aile hekimin türkse gidip rica edebilrsin, değilse de anlat durumu belki yazar... (ben demirim eksik olmasına rağmen demir ilacı yazdıramamıştım o ayrı, o yüzden belki diyorum...)

bir süre kontesimin bemiksli sinamekili kürünü yaptım ve yoğunluktan bırakmak zorunda kaldım çok az bir fark oldu sanıyorum şimdi tekrar başlayacağım şu saçlarım bi uzasın göreyin ya gözlerim açık gidecek yoksa :)))))
aycangülüm bişey sorcağım saç uçlarım rezalet kesim tarihleri bellimi ilk sayfada yoktaaa :))))
yarında bakım yapıcam lakin şu silikonlu şampuan şeysi dikkatimi çekti ben yeni gliss kaşmir serisi şampuanı kullanıyorum acep ondada varmıdır bu ara saçlarımda çok dökülüyor avuç avuç mevsimseldir umarım :)

canım emeğine,gözlerine sağlık
yok öyle bir şey,başka eczaneye git..
arkadaş hem acemi hemd e küçükmüş anlaşılan.bemiksi bilmeyen eczacı ne demek..bilmeyen insan kalmadı ki..

Canim ben Isvicrede yasiyorum burda cok basit seyler icin bile recete istiyorlar

isviçredeysen ismi farklı olabilir canım, ilaç isimleri ülkeden ülkeye değişiyor. bemiks olarak bilmek zorunda değil.
ben de avusturyadaydım kasım ayına kadar, avrupadaki eczaneler cok gıcıklık yapabiliyor, reçetesiz vermiyor olabilirler... aile hekimin türkse gidip rica edebilrsin, değilse de anlat durumu belki yazar... (ben demirim eksik olmasına rağmen demir ilacı yazdıramamıştım o ayrı, o yüzden belki diyorum...)
[/QUOTE]

internetden buldum b-mix yada b-kompleks olarak satiliyormus ama eczanede bilemediler tarif edincede recete istediler.

ben geçen ay aycangülün verdiği tarihte saçımı kestirdim sadece 1 parmak kadar,şuanda hiççççç kestirmemiş gibiyim,herkese duyrulur aycangülüm sana sesleniyorum teşekkür ederim! bu ayki kesimde geçen ayki kesim tarihi kadar etkilimidir, kakül kestirmek istiyorummmmm hem değişiklik olsun hem yine uzamaya katkısı oldun baaaabında bu arada ben saçıma sodyum sülfat içeren hiçbişey sürmüyorum ancak geçen annemlerde duş aldım ve bulunduğum şehrin suları ço kireçli olduğundan saçlarımı kaskatı etti ve ben de mecburen dove un saç kremni sürdüm,saçlarımı süper yaptı yaa,acaba o anlık mı öyle oldu,dove un içinde zararlı maddeler var,almiyim diyorum ama kendimi zor tutuyorum o kadar yumuşacık ipek gibi yaptı ki napayım kılıçbalığı özellikle sana soruyorum ama sen bu aralar pek yoksun galba :82:

seni böyle mutlu görmek ne güzelll :)
hangi tarihi vermiştim ki
kılıçbalığını gören cennetlik bu ara canım malesef..bende kendi kendime sitem edip duruyorum ona

Aycanım,ayy anneme geçen ay saçlarını dolunay tarihinde boyatta,dolunay tarihinde boyat diye tutturdum,Amanıın nasıl bir etki yaptı ama ters etki yaptı,boyanınca güzeldi de sonra resmen böyle oldu Beni dövmediğine şükür Artık boyadan mıydı dolunaydan mı bilmem ama yıkadıkca açıldı açıldıkca saç 3 renk oldu :)) Neyse ki düzelttik. Yeni tarhleri haftasonu ekleyebilecek misin canım?

ben dolunayda boyayı pek tavsiye etmem ama..
dikkatimden kaçmış olabilir..uygun günse ve dolunayda o günde gerçekleşmişse :)))
neyse anneni bana yönlendir beni dövsün :))
dolunayda sadece faydalı şeyler yapılır çünkü hem yapıcı hem yıkıcı etkisi çok güçlüdür..boya da normalden daha çok zarar verir haliyle..

bugün boya günü yine,benimde boyamam lazım ama çok üşüdüşüğüm için üşeniyorum

aa geçen dolunay boya günü değildi ki..annen seni dövsün en iyisi..benim kabahatim yok :)

Son düzenleme:
kılıçbalığını gören cennetlik bu ara canım malesef..bende kendi kendime sitem edip duruyorum ona

mutluyum sayende 6 haziran saat 19-21 arası demiştin ben de tam o aralıkta ucundan azcuk kestirmiştim. şimdi hiç kestirmemiş gibiyim.zaten azdı ama,şimdi hiç belli olmuyo..yine temmuzda böyle bir tarih varmı şekerim?bir de artık kesinkes saçımı boyatıcam..onun için de gün isterim isterim de isterim hiç isteklerim bitmiyor biliyorum. dove için ne diyosun?

ilk sayfaya baksana..baksana da baksanaa

Dövmez dövmez:)Ya benim dolunay dediğime bakma işte yazıyosun ya boya için uygun diye fln uygun bi tarihti,dediğin gibi olmuştur belki de,neyse öyle geldi geçti. Ben de regl olduğum için gidemedim boyaya

Aycangül arkadaşım lütfen bana da bi el at ...ben naptım biliyomusun :saçlarım çok dökülüyordu bakıma aldım sinameki kürü;minoksil(dr. verdi)falan iyi gidiyodu saçlarıma platin röfle istedim kuaförüm açayım derken saçlarımı bi güzel yaktı,saçlarım tabiri ricaysa kedi kuyruğu kadar kaldı ilk sayfaya baktım ama ben ne yapmalıyım sence nasıl bir yol çizmeliyim bana bi yardımcı olursan çooooook sevinirim arkadaşım yaaaa.....çok mutsuzum şu an ....yardımların için şimdiden teşekkür ediyorum....

Ne desen haklısın canımın içi, yaz geldi bir dağıldım bir şeyler oldu bana Ders çalışırken iyiydi tabii evdeydim şu sıra firardayım hahahaha

Bu arada bakım makım hak getire, saldım iyice

Son düzenleme:
Ne desen haklısın canımın içi, yaz geldi bir dağıldım bir şeyler oldu bana Ders çalışırken iyiydi tabii evdeydim şu sıra firardayım hahahaha

Bu arada bakım makım hak getire, saldım iyice

hayrına kontesten yadigar topic te gliserinli saç ucu spreyini yazsan ne güzel olur
hep başka topiclerde yakalıyorum seni bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…