• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

hoşgeldinnn :)
nerelerdeydin anlat bakalım:)

okul vardı zihnen o kadar yoruyoki kendime zaman ayırmak bile zor geliyo.Tatil olduğu gibi kendimi kk ya attım bakımlara başlıycam doğal olarak önemli tarihlride takip ediyorum. Artık burdayımmm ruhumla ve yorumlarımlaa :49:

okul vardı zihnen o kadar yoruyoki kendime zaman ayırmak bile zor geliyo.Tatil olduğu gibi kendimi kk ya attım bakımlara başlıycam doğal olarak önemli tarihlride takip ediyorum. Artık burdayımmm ruhumla ve yorumlarımlaa :49:

eh yeniden hoşgeldin o zaman..
seni burda görmek hoşuma gitti :)

Ben sinameki ve özel günlere ilk senin fotorafını görerek başlamıştımm:1: hoşgeldiiiinn tekrardann aramıza sayende öğrendim bunları :71:

ahhh canım bnim vallahi duygulandım :43: işte kknın farkı bu herkes birbirinen ilham alıyo uzun bir zincir oluşturuyo.Ben gerçekten özel gnlerden ve sinamekiden çok fayda gördümm :kkk: senin gelişmeler nasıl

ahhh canım bnim vallahi duygulandım :43: işte kknın farkı bu herkes birbirinen ilham alıyo uzun bir zincir oluşturuyo.Ben gerçekten özel gnlerden ve sinamekiden çok fayda gördümm :kkk: senin gelişmeler nasıl

Bendee çook seviyoruum KKyı ve hatunlarını :9: çok iyi gidiyo uzamam canım Kontes'in topiğinde paylaşıyorum fırsat buldukça. şimdi 2. aramdayım temmuz başı gibi tekrardan başlıcam 3. tura

tebrk ederim :nazar: görmek isterim öncesi ve sonrasınııı

$nnnnzzzzlll.jpg

bu en son halii ilk futuraf 15 ocak 2.side 2 hafta içinde tam tarihi hatırlayamadım şimdi canım. aradada kesim günlerinde baya bi kırptım :1: artık kesmek yook 3. turum inş daha çok uzatıırr:86:

Son düzenleme:
offf ne kadar çok uzamışş :nazar: maşallah ama ne yazıkki uzadıkça uzama hızı yavaşlıyo
Eki Görüntüle 214021
bunuda bi kaç saat önce çektim en son hali saçlarımın

ya banada öyle geliyoo ilk 2 ayda baya bi uzadı sona kırıklardan yavaş yavaş almaya başladım şuanda o hızı yakalayamıyorum. bakalım agustosta askerim gelicek o zamana kadar biraz daha uzatim şimdilik yeter bana ama bırakmam kürüü :1:

Maşallah senin saçlarınada canım inş upuzun olucak saçlarımız

ya banada öyle geliyoo ilk 2 ayda baya bi uzadı sona kırıklardan yavaş yavaş almaya başladım şuanda o hızı yakalayamıyorum. bakalım agustosta askerim gelicek o zamana kadar biraz daha uzatim şimdilik yeter bana ama bırakmam kürüü :1:

Maşallah senin saçlarınada canım inş upuzun olucak saçlarımız

aminnnn tşkkr ederim :16: Allah kavuştursun bu aradaa

Back