ayyy bir ben uzatamadım yahu
yalnız değilsin canım =) bu arada o fungucid denen kremi bulursam sana da alıcam demiştim, fakat hiç bi yerde yok gördüğüm her eczaneye sormaya devam ediyorum inatla.. mahalledeki bir kaç tanıdık eczacının depolarına da baktırdım, herkes "bu ilacı bulamazsın" diyor
Çok mu inatçı saçların Aycangül'üm
yalnız değilsin canım =) bu arada o fungucid denen kremi bulursam sana da alıcam demiştim, fakat hiç bi yerde yok gördüğüm her eczaneye sormaya devam ediyorum inatla.. mahalledeki bir kaç tanıdık eczacının depolarına da baktırdım, herkes "bu ilacı bulamazsın" diyor
krem ne işe yarıyor ?
etken maddesi olan mikonazol nitrat ın saç uzattığı iddia ediliyor. yurt dışında baya yaygın kullanılıyomuş. tr de etken maddesi bu olan krem bi tek fungucid var sanırım, o da kalkmış şansımıza :95:
saçımızamı sürücez ? sinameki cidden işe yaramadımı ya ? blkide saçınız yıpranmıştır ilk önce onu halletseniz
bulaydık sürecektik yağla filan karıştırıp :)
valla bende de yaramadı. bi tur özel tarihlerden habersiz denedim, sonra özel tarihlerin hatrına bi tur daha denedim, kokusu haricinde hiç bi etki etmiyo biraz yumuşatıyo bi de. yazdan sonra belki yine denerim ama bu sıcaklarda bemix çekemem şahsen :)
yıpranma var tabi ama brezilya fönü yapmıştım iyi durumdaydı 2. turu yaparken..
brezilya fönü yıpratmış olmalı ama bence uzamasıyla saçın durumu çok alakalı diye düşünüyorum
evet canım ,malesef..her gördüğümü deniyorum.en son lavanta kürünü denedim.yok, yok..
imreniyorum bi kür uygulayıpta haftada bir cm uzatanlara..
offf ne kadar çok uzamışşmaşallah ama ne yazıkki uzadıkça uzama hızı yavaşlıyo
Eki Görüntüle 214021
bunuda bi kaç saat önce çektim en son hali saçlarımın
Konuyla ilgili bütün tecrübeli arkadaşlar burdayken bir şey sormak istiyorum.sinameki kürünü yaptıktan sonra bemiks in kokusunu nasıl geçiriyorsunuz?
brezilya fönü yıpratmış olmalı ama bence uzamasıyla saçın durumu çok alakalı diye düşünüyorum
brezilya fönü mü yıpratmış olmalı? :) canım brezilya fönü adam etti saçlarımı, çok memnundum ama aktı tabi.. yine de eskisinden daha iyi durumda bence.
brezilya fönünün nasıl bir işlem olduğunu bilmiyorum ama kmyasal maddeler kullanılmıyomu sonuçta ? o yzden yıpratmış olduğunu düşündüm
daha öncede rastlamıştım ama konuya pek dahil olamdım araya sürekli birşyler girdi ben 6 hafta sinemaki kürü yaptım banamısın hiç bi şekilde uzamadı demedi hatta bıraktıktan sonramı mevsimselmi kansızlık var ondan mı bilmiyrm saçımı her tuttgumda 10 tel 15 tel birden iniyor aşağıya ben şimdi burdaki tarhlere uyarak bakım yapmak istiyorum ama anlayamadım işin içine burçlarda mı giriyor yani 25 haziranda boğamıydı onlar mı bakım yapmalı ikizler burcunda olanlar beklemelimi yoksa o sadece bilgilendirmek için yazılmış birşey mi yani ben ikizler olarak yarın saçlarıma yağları karıştırıp sürsem mi bilemedim ayrıca uzamasınıda çok istiyorum ama uzamasından geçtim bana etkili gerçekten işe yarayan saç dökülmesini önlemekiçin bir bakım önerirseniz inan çok sevinirim. lisede saçımı 2 tane örerdim ikiside kalın kalın olurdu toka bulamazdım koca koca toka takardım şimdi bir tane örüyorum inanın bir tane parmağımın kalınlığında ucu serçe parmagımın kalınlığı kadar bile olmuyor şimdide toklar saçımdan akıp gidiyor doktora gittim herşy normal stresten diyor ama ben öle çok strese giren kafama takan biriside değilim salla koyver gitsin diyenlerdenim artık kendimi avutmaya çalışıyorum mevsimsel vadesini doldurmuş saçlar regl sonrası dökülme öncesi dökülmetavsiyelerinizi bekliyorum
daha öncede rastlamıştım ama konuya pek dahil olamdım araya sürekli birşyler girdi ben 6 hafta sinemaki kürü yaptım banamısın hiç bi şekilde uzamadı demedi hatta bıraktıktan sonramı mevsimselmi kansızlık var ondan mı bilmiyrm saçımı her tuttgumda 10 tel 15 tel birden iniyor aşağıya ben şimdi burdaki tarhlere uyarak bakım yapmak istiyorum ama anlayamadım işin içine burçlarda mı giriyor yani 25 haziranda boğamıydı onlar mı bakım yapmalı ikizler burcunda olanlar beklemelimi yoksa o sadece bilgilendirmek için yazılmış birşey mi yani ben ikizler olarak yarın saçlarıma yağları karıştırıp sürsem mi bilemedim ayrıca uzamasınıda çok istiyorum ama uzamasından geçtim bana etkili gerçekten işe yarayan saç dökülmesini önlemekiçin bir bakım önerirseniz inan çok sevinirim. lisede saçımı 2 tane örerdim ikiside kalın kalın olurdu toka bulamazdım koca koca toka takardım şimdi bir tane örüyorum inanın bir tane parmağımın kalınlığında ucu serçe parmagımın kalınlığı kadar bile olmuyor şimdide toklar saçımdan akıp gidiyor doktora gittim herşy normal stresten diyor ama ben öle çok strese giren kafama takan biriside değilim salla koyver gitsin diyenlerdenim artık kendimi avutmaya çalışıyorum mevsimsel vadesini doldurmuş saçlar regl sonrası dökülme öncesi dökülmetavsiyelerinizi bekliyorum
hayır hayır boğa ikizler fln yapsın değil.Onlar herhangi bir burcun tüm insanlara etkisiyle alakalı.Yani bi bakım gününde tüm burçlar bakım yapıyo.Ben çam terebenti öneririm dökülme için saçlarım belimde çok gür ve duştan sonra bile çok şükür hiç dökülmez hadi yolunmuş olsun 5-6 taneşöyle bişey de var günde 100 tel dökülmesi normal birde mesla ben şampuanıma çam terebentin katıyorum kuaföre bugn saçımı toplatıyodum resmen diplerden saç fışkırıyo dedi bu aralar hiç bi bakım yapmadım teke nedeni çam terebentin doğal olarak
geçen sene büssürü yağ karışımı kullandım çamterbntide vardı hangisi işe yardı bilmyrm ama kuaöfre son 3 gitmemde kuaçf saçların çok mu döküldü bi ara saç fışkırıyo diplerden dedi bende evet ama hala dökülüyo demiltm ki o sıra dökülme o kdar da yoktu ama şuan çok fazla bir dökülme var kepekde oldugu için head shlr. kullnıyrm otacının şampuanlarından almk istiyorum ısırganotlu filn onların içine karışıtrayım 2 gün önce yağ ampül filan da yaptım yarın tekrar yapayım. ister istemez saçımı elime atıyorum arkdan öne getrmek için mesela saçımın ucuna geldiginde elim saçım uzayıp gidiyo elimde kalıyo pskolojm bozuldu iyice takmk da istemiyrm ama elmde değil.
çam terebentini çok koyunca saçı yakarmış gibi bişyler duymuştum büyük bi şampuanın içine ne kadr koymam gerekiyo bende yarım şişe kadr var şuanda hepsini koysam olur dimi az mı gelir çok mu gelir bilemedim :26:
teşkkr ederim bu arada çok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?