uzun bir aradan sonra bende geldimbakımlara başlıyorum tarihlerin takibindeyim aycangülcüüümm
hoşgeldinnn :)
nerelerdeydin anlat bakalım:)
okul vardı zihnen o kadar yoruyoki kendime zaman ayırmak bile zor geliyo.Tatil olduğu gibi kendimi kk ya attım bakımlara başlıycam doğal olarak önemli tarihlride takip ediyorum. Artık burdayımmm ruhumla ve yorumlarımlaa
eh yeniden hoşgeldin o zaman..
seni burda görmek hoşuma gitti :)
uzun bir aradan sonra bende geldimbakımlara başlıyorum tarihlerin takibindeyim aycangülcüüümm
Ben sinameki ve özel günlere ilk senin fotorafını görerek başlamıştımmhoşgeldiiiinn tekrardann aramıza sayende öğrendim bunları
ahhh canım bnim vallahi duygulandımişte kknın farkı bu herkes birbirinen ilham alıyo uzun bir zincir oluşturuyo.Ben gerçekten özel gnlerden ve sinamekiden çok fayda gördümm senin gelişmeler nasıl
Bendee çook seviyoruum KKyı ve hatunlarınıçok iyi gidiyo uzamam canım Kontes'in topiğinde paylaşıyorum fırsat buldukça. şimdi 2. aramdayım temmuz başı gibi tekrardan başlıcam 3. tura
Eki Görüntüle 214020
bu en son halii ilk futuraf 15 ocak 2.side 2 hafta içinde tam tarihi hatırlayamadım şimdi canım. aradada kesim günlerinde baya bi kırptımartık kesmek yook 3. turum inş daha çok uzatıırr:86:
offf ne kadar çok uzamışşmaşallah ama ne yazıkki uzadıkça uzama hızı yavaşlıyo
Eki Görüntüle 214021
bunuda bi kaç saat önce çektim en son hali saçlarımın
ya banada öyle geliyoo ilk 2 ayda baya bi uzadı sona kırıklardan yavaş yavaş almaya başladım şuanda o hızı yakalayamıyorum. bakalım agustosta askerim gelicek o zamana kadar biraz daha uzatim şimdilik yeter bana ama bırakmam kürüü
Maşallah senin saçlarınada canım inş upuzun olucak saçlarımız
aminnnn tşkkr ederimAllah kavuştursun bu aradaa
ayyy bir ben uzatamadım yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?