• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

hahahahaha anladım canım :60::60::60:

bu arada tatlım dogum kontrol ilacını ilk kez duyuyorum ama ben bilinçsiz ilaç içimine karşıyım açıkcası dogum kontrol ilacınıda düzensiz adet olduğum için bi kere adetimi kesmek için kullandırtmıştı doktorcum hatta uzun süreli değil çok kısa süreli kullandırttı hormonlarım kendini şaşmasın diye :9:

bu arada tatlım dogum kontrol ilacını ilk kez duyuyorum ama ben bilinçsiz ilaç içimine karşıyım açıkcası dogum kontrol ilacınıda düzensiz adet olduğum için bi kere adetimi kesmek için kullandırtmıştı doktorcum hatta uzun süreli değil çok kısa süreli kullandırttı hormonlarım kendini şaşmasın diye :9:

yok canım içmiyosun içmem zaten belli olmaz hormonlarıma bişey yapar bide ezip şampuana koyuyolarmış

aycangül, temmuzun 2 yada 3 saç kesimi için uygun olabilir mi. ayın 4 ünde tatile gidiyorum ve gitmeden önce kestirmek istiyorum.
keşke saçlarımızı kestirebilmek için daha fazla uygun gün olsa çünkü saç kesimi için uygun olan günlerde biz uygun olamayabiliyoruz. :(

aycangül, temmuzun 2 yada 3 saç kesimi için uygun olabilir mi. ayın 4 ünde tatile gidiyorum ve gitmeden önce kestirmek istiyorum.
keşke saçlarımızı kestirebilmek için daha fazla uygun gün olsa çünkü saç kesimi için uygun olan günlerde biz uygun olamayabiliyoruz. :(

3 temmuzda olacak tatlım,merak etme:)

yaa kızlar,birşey soracağım..yeni bir ürün keşfettiimmm.. :28: tamamen bitkisel,sülfatsız,silikonsuz...hamadi organics... healing serumu varmış her derde deva diyolar..ama nerden satın alacağımı bir türlü bulamadım,eczanelerde varmış ama her eczanede değil...bilmiyorum nerden alabilirim..daha evvel duya ya da kullanan var mıdır??

arkadaşlar birkaç günü ekledim..idare edin ne olur..
ilk fırsatta yenilerini kleyeceğim..kusura bakmayın lütfen gecikme için..

Back