hahaha ben dayandım kestirmedim
Ya birii benii durduuurrsuuun :26: kesim gününü görüncee duramıyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahaha ben dayandım kestirmedim
Ya birii benii durduuurrsuuun :26: kesim gününü görüncee duramıyorumm
geçmedi mi zaten kesim günü?
geçti canım ben geçmeden yakaladım, gördümmü kaçırmamm
kıymayın saçlarınızaaaa
benim de kestirmem lazımdı kahkullerim iyce bi acaip oldu ama inat ettim kesmedim
bende gördüm dedim kırpayım uçlarından bi iki yeri kestim yamru yumru sonra reglisin kızım sen naaaaaaaaaaaaaapıyosun dedim bıraktım makası kesmeye devam etsem kınalı yapıncak olurdum zaten
evdeki tüm makasları ataalııım barro'm yaa
ay yok daha yeni aldım makasımı ben kuaför malzemeleri dükkanından gidip gidip bi şeyler alıyorum zaten adam yakında salon açarız sana diyo
sinamekiyi hangi günlerde yapıyosunuz kızlar ?
bide lavanta kürü var onu hangi günlerde yapsak daha faydalı olur?
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar)
yazısını gördüğüm tarihlerde yapıyorum ben canım.
canım sen hala sadece özel günlerdemi yapıyosun.valla zor durdum dün kestirecektim ani bir sinirle.ama kuzenim tuttu.bıktım artık ya :S uçlarındaki sarı tonlar beni sinir ediyor.neyse sinameki bakımım bitsin dinlendirecem o sırada kesim gününe denk gelince şekil verdircem artık şekil mekil kalmadı saçta.çok boydan aldırmam yine.bakalım sinameki etki etmezse şampuanın içine doğum kontrol hapı atmayı düşünüyorum ne dersiniz kızlar? aycangül ve kılıçbalığının yorumlarını merak ediyorum özellikle
Doğum kontrol hapı mı ?? :44: hiç duymamıştım
niyekii?:26:
Bu hafta sinamekili kürü ne zaman yapıyoruzz??
canım sen hala sadece özel günlerdemi yapıyosun.valla zor durdum dün kestirecektim ani bir sinirle.ama kuzenim tuttu.bıktım artık ya :S uçlarındaki sarı tonlar beni sinir ediyor.neyse sinameki bakımım bitsin dinlendirecem o sırada kesim gününe denk gelince şekil verdircem artık şekil mekil kalmadı saçta.çok boydan aldırmam yine.bakalım sinameki etki etmezse şampuanın içine doğum kontrol hapı atmayı düşünüyorum ne dersiniz kızlar? aycangül ve kılıçbalığının yorumlarını merak ediyorum özellikle