Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

kızlar sinameki yapmıştım bu hafta yarın yine sinamekimi yapayım yoksa hint yağı fınfık yağı badem yağı çörekotu yağını karıştırıyordum onumu yapayım

aycangül kafayı bozmuş vaziyetteyim..bu akşam 18:03 ten sonra saçımı kestirsem ya da boyatsam olur mu?yoksa garanti olsun yarın akşamamı kalsın?kestirirsem uçlarından minik minik aldırıcam,uzaması durdu bu ara,ama boyatmayı düşünmüyor değilim..sıkıldım çok sıkıldım kendi renginden..

seni döverim kediii..vallahi döverim..ne demek durdu
bekle mesaj atıcam diğer taraftan..

girdik canım..akşam ay incecik ve çoookkk zarifti görmedin mi :)

İnanılmaz güzelldi aya baktığımda aklıma ilk gelen sendin Aycangül'üm

Hemen fısıldadım "ay gördüm nur gördüm cennet kapısını açık gördüm" diye dileğimide diledim "tüm kk hatunlarının saçları hemencecik uzasın" diye :86:

Bu aralar sanırım psikolojik en son saçımı kendim minicik kırpmıştım sanki durdu uzaması yarın annişkomun uğurlu elleriylen mini minnak kestiricem gene bu son diyorum lakiiiinn Kılıçbalığı'mın dediği gibi bi tafaflar töbe tutmuyoo

bana yardım edin lütfen
dax supergro diye muhteşem kokulu bi yağ var ya hani geçen gün o geçti elime sürdüm saç diplerime eritip bi de üçüncü kez yıkadım saçlarımı ondan sonra ama saç diplerim hala yağlı çıkmıyo lanet yağ nasıl çıkarayım ben şimdi şampuan yapa yapa saçlarım da keçe kıvamına doğru gidiyo

ben kendim denemedim fakat şöyle bir bilgi biliyorum; belki işine yarar. 1 yumurta sarısını çırpıp saçlarına sürersen,.Köpürme özelliği olduğu için yumurta sarısı yağı kolayca arındırır.

kestirdim saçlarımı ama ucundan azcukun..adama da dedimki,azcık kes, haha tamam ya falan dedi dalga geçerek..olay çıkarırım dedim! dehşetle baktı,valla ucundan çok çok az kesti hehe innşallaahhh uzaması hızlanırrrrrrrrr..geçen sefer aslan burcunda kestirdiğimde iyi olmuştu.yine olur umarımmmmmmmm aycangül sen bir tanesin her ne kadar kuyruğuma teneke bağlasan da

seviyorum seni

Bi lokmacık kestiiirrdiiim saçlarımıı bidaha istediğim boyaa gelene kadar kestirmekk yoookk.. umarım sanırım inşallah yani:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…