tanrım sen bi meleksin
21. yy güzellik tanrıçası aycangül
yeniay a ne zaman giricez aycangül ya da girdik mii
aycangül kafayı bozmuş vaziyetteyim..bu akşam 18:03 ten sonra saçımı kestirsem ya da boyatsam olur mu?yoksa garanti olsun yarın akşamamı kalsın?kestirirsem uçlarından minik minik aldırıcam,uzaması durdu bu ara,ama boyatmayı düşünmüyor değilim..sıkıldım çok sıkıldım kendi renginden..
girdik canım..akşam ay incecik ve çoookkk zarifti görmedin mi :)
bana yardım edin lütfen
dax supergro diye muhteşem kokulu bi yağ var ya hani geçen gün o geçti elime sürdüm saç diplerime eritip bi de üçüncü kez yıkadım saçlarımı ondan sonra ama saç diplerim hala yağlı çıkmıyo lanet yağ nasıl çıkarayım ben şimdi şampuan yapa yapa saçlarım da keçe kıvamına doğru gidiyo
ben kendim denemedim fakat şöyle bir bilgi biliyorum; belki işine yarar. 1 yumurta sarısını çırpıp saçlarına sürersen,.Köpürme özelliği olduğu için yumurta sarısı yağı kolayca arındırır.
girdik canım..akşam ay incecik ve çoookkk zarifti görmedin mi :)
seni döverim kediii..vallahi döverim..ne demek durdu
bekle mesaj atıcam diğer taraftan..
Aycangülcüm,12 hazirandan sonra boya için uygun bi gün var mı canım?:97:
kestirdim saçlarımı ama ucundan azcukun..adama da dedimki,azcık kes, haha tamam ya falan dedi dalga geçerek..olay çıkarırımdedim! dehşetle baktı,valla ucundan çok çok az kesti hehe innşallaahhh uzaması hızlanırrrrrrrrr..geçen sefer aslan burcunda kestirdiğimde iyi olmuştu.yine olur umarımmmmmmmm aycangül sen bir tanesin her ne kadar kuyruğuma teneke bağlasan da
Bi lokmacık kestiiirrdiiim saçlarımıı bidaha istediğim boyaa gelene kadar kestirmekk yoookk.. umarım sanırım inşallah yani:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?