• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

ben yanlış bişey mi dedim ki :59:

ikinize de çok geçmiş olsun kızlar midenize dikkat edin toparlaması çok zor oluyo ondan sonra :59: ben de çekiyorum kaç haftadır düzelmek bilmedi :59:

eveeet protein günü madem protek sürmek lazımdı di mi ama :69:
gerçi kaçta sürdüğümü unuttum ama 8 saat kalabiliyo nasıl olsa :1:

doğru :(
nasıl yorgunum anlatamam:(
sorular da çok zor du :(
:59::59::59:

Bende öyle tatlım, zaten 3 gündür başım o kadar ağrıyor ki ağrı kesici iğne atmak zorunda kaldım kendime :14::14::14:

Sorular gerçekten zordu, ne yapmış bu adamlar anlamadım yahu:58: Geçeceğimden şüphem yok ama öyle 90-100 falan mümkün değil...

Bende öyle tatlım, zaten 3 gündür başım o kadar ağrıyor ki ağrı kesici iğne atmak zorunda kaldım kendime :14::14::14:

Sorular gerçekten zordu, ne yapmış bu adamlar anlamadım yahu:58: Geçeceğimden şüphem yok ama öyle 90-100 falan mümkün değil...

öğretmen arkadaşın eşi sınavdan çıktı..hepbirlikte arabaya bindik,başladı ağlamaya..
arkadaş sanki prof.larla işliyoruz dersi..insaf ya..

öğretmen arkadaşın eşi sınavdan çıktı..hepbirlikte arabaya bindik,başladı ağlamaya..
arkadaş sanki prof.larla işliyoruz dersi..insaf ya..

Vallahi beynim ambale oldu, iyi ki ciddiye alıp çalışmışız Aycangül yoksa rezil olacaktık çünkü çalışılmadan yapılacak iş değilmiş...Benim bölümde geçen yılların soruları çıkmadı mesela,halbu ki geçmiş yıllarda hep benzer sorular sorulmuş... çalışmasam şapa oturmuştum...

Vallahi beynim ambale oldu, iyi ki ciddiye alıp çalışmışız Aycangül yoksa rezil olacaktık çünkü çalışılmadan yapılacak iş değilmiş...Benim bölümde geçen yılların soruları çıkmadı mesela,halbu ki geçmiş yıllarda hep benzer sorular sorulmuş... çalışmasam şapa oturmuştum...

çarşamba verirler cevapları..bakalım ne yapabilmişiz..

çarşamba verirler cevapları..bakalım ne yapabilmişiz..

Bazı sorularda o kadar kararsız kaldım ki şıkları kendi aralarında değiştirdim son halini bilemiyorum artık değişik bir potbori yaptım:1::1::1: Kısaca anahtar sorular haricinde verdiğim cevapları bilmiyorum :1::1::1::1: Sonuçlar ne zaman açıklanır acaba?

Bazı sorularda o kadar kararsız kaldım ki şıkları kendi aralarında değiştirdim son halini bilemiyorum artık değişik bir potbori yaptım:1::1::1: Kısaca anahtar sorular haricinde verdiğim cevapları bilmiyorum :1::1::1::1: Sonuçlar ne zaman açıklanır acaba?

aynen..ama cevaplarımı almayı başardım..çarşambaya kadar sitede yayınlanır..
sonuçlarıd a 3 hafta sonra deniyor ama vizeler daha geç açıklanmıştı sanki..

aynen..ama cevaplarımı almayı başardım..çarşambaya kadar sitede yayınlanır..
sonuçlarıd a 3 hafta sonra deniyor ama vizeler daha geç açıklanmıştı sanki..

Evet vizeler normalden bir hafta sonra açıklanmıştı...Ben almadım cevapları, testleri bitirir bitirmez dışarı attı kendimi nasıl bunalduysam artık:1:

Back