Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
midem ağrıyor iki gündür
midem ağrıyor iki gündür
midem ağrıyor iki gündür
geçmiş olsun bi şey mi oldu ki neden ağrıyo
Stresten herhalde bende 3 gündür yemek yiyemiyorum, bir lokma yesem midem bulanıyor Aycangülüm ya Geçmiş olsun
Stresten herhalde bende 3 gündür yemek yiyemiyorum, bir lokma yesem midem bulanıyor Aycangülüm ya Geçmiş olsun
ben yanlış bişey mi dedim ki
ikinize de çok geçmiş olsun kızlar midenize dikkat edin toparlaması çok zor oluyo ondan sonra ben de çekiyorum kaç haftadır düzelmek bilmedi
sanada geçmiş olsun canım :)
ne oldu ki,ben anlamadım..yalış anlaşılan ne :)
yanlış anlaşılan bişey yok canım naz yaptım bana cevap vermeyince =))
eveeet protein günü madem protek sürmek lazımdı di mi ama
gerçi kaçta sürdüğümü unuttum ama 8 saat kalabiliyo nasıl olsa
Yarasın tatlım
Aycangüllll sınav telaşına düştün forumu unuttun Aycangülll
doğru
nasıl yorgunum anlatamam
sorular da çok zor du
Bende öyle tatlım, zaten 3 gündür başım o kadar ağrıyor ki ağrı kesici iğne atmak zorunda kaldım kendime
Sorular gerçekten zordu, ne yapmış bu adamlar anlamadım yahu Geçeceğimden şüphem yok ama öyle 90-100 falan mümkün değil...
öğretmen arkadaşın eşi sınavdan çıktı..hepbirlikte arabaya bindik,başladı ağlamaya..
arkadaş sanki prof.larla işliyoruz dersi..insaf ya..
Vallahi beynim ambale oldu, iyi ki ciddiye alıp çalışmışız Aycangül yoksa rezil olacaktık çünkü çalışılmadan yapılacak iş değilmiş...Benim bölümde geçen yılların soruları çıkmadı mesela,halbu ki geçmiş yıllarda hep benzer sorular sorulmuş... çalışmasam şapa oturmuştum...
çarşamba verirler cevapları..bakalım ne yapabilmişiz..
Bazı sorularda o kadar kararsız kaldım ki şıkları kendi aralarında değiştirdim son halini bilemiyorum artık değişik bir potbori yaptım Kısaca anahtar sorular haricinde verdiğim cevapları bilmiyorum Sonuçlar ne zaman açıklanır acaba?
aynen..ama cevaplarımı almayı başardım..çarşambaya kadar sitede yayınlanır..
sonuçlarıd a 3 hafta sonra deniyor ama vizeler daha geç açıklanmıştı sanki..