Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

slm .biraz konuya alakasız olucak ama önceki formlarnızı okudum saçla ilgili olark. ben en son bı kuafore gıttım sacımın ustelerını yaktı sarı boyadan dolayı. siz de galıba bakım kremlerı kullanmıssınz. tam olarak bulamadım ama saç için TİGİ bed head dumb blonde sampuan mı çokn etkili oldu. birde argan yağlı live clean ürünlerimi kullandınız. live cleanı arastımısıtm ıyı oldugunu duymuştum. siz nasıl kullandınz. biraz bılgılendırırmısın cok ıhtıyacım var lütfen.
Teşekkür ederim ayrıca bilgileriniz için

Kesin çözüm için Aycangül'ün izniyle link paylaşıyorum...
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...nu-keratin-tedavisi-yapmanin-incelikleri.html

Dumb blonde saç kremini kullandım, live clean şampuan ise fena bir şampuan değil fakat saçımı çok yağlandırdı bu yüzden Nude kullanıyorum artık...Yanan, lastik gibi uzayan bir saçlarımı yukarıdaki link ile kurtardım canım...İyice oku...

Aycangül, konunu biraz dağıtıyorum tatlım...Musadenle...

Kızlar, bilemiyorum haberiniz var mı...Yeni gümrük genelgesi sebebi ile yurtdışından posta yolu ile alışveriş yapmaya kısıtlama getirildi...Hiç bir biçimde kozmetik ürün ve sporcu gıdaları yurda sokulamıyor bunun haricinde normal alışverişler konusundada kota getirildi...Yılda yalnızca 5 sefer ve 125 doları geçmeyecek biçimde bir alışveriş yapılması söz konusu ki buna kargo bedeli dahil yani siz 120 dolara bir çocuk matarası alıp eskaza kargosu 6 dolar tuttuğunda 126 dolarlık kargonuzun gümrüğe takıldığına dair güzel bir mektup alacaksınız ve haliyle kara listeye alınacaksınız demek...Durumun vehametini burada anlatabilmek zor fakat elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ve bu konuda hakkımızı aramak maksadı ile dava açmaya karar verdik...Şu an itibarı ile tüm hazırlıklar yapıldı, vekalet vereck kişiler belrlendi ve para toplamaya başladık...Bu konuda desteğe ihtiyacımız var acaba aranızdan destek olmak isteyen çıkar mı?

Facebook'ta grubumuzun adı
Alışveriş Özgürlüğümü Geri Ver!(Yeni Gümrük Yasasını Kınıyoruz)

lütfen sizde bu sayfaya üye olun, listenizi davet edin, verdiğimiz bilgileri okuyun ve eğer akılınıza yatarsa bize maddi olarak destek olun, sadece 10 lira belki sizin hayatınızı kurtarmaz ama bizim bu genelge yayınlandığı tarihten itibaren dava açmamız gereken süre dolmadan para toparlanmış olur...

Önce bloglar kapandı, sonra gümrük yasağı geldi, ardından rapid ve diğer bir kaç paylaşım sitesi kapandı...Ağustos'ta internet yasağı geliyor...Nereye gidiyoruz arkadaşlar? Konumuz siyaset değil, elbette ki siyaseti tartışmanın yeri bu forum ortamı hiç değil fakat bazı gerçekleri görüp artık milletçe koyun kıvamından çıkmanın, başkaldırmanın vaktidir diyorum...

Bu konuyu anasayfaya taşıyacağım ancak tanıdığım, bildiğim insanlar olarak sizden destek rica ediyorum.

kızlar sinameki bakımı nasıl yapılıyor ve ne için faydalı okadar çok sayfa varki hepsine bakmam mümkün değil.biriniz burdan kısaca açıklarsa yada kaçıncı sayfada bulacağımı söylerse çok teşekkür ederim...

evde yapılabilen doğal saç bakım kürleri başlığından haftada 1 cm uzayan saçlara ne dersinize gir orda hepsi var canım

gecikme için kusura bakmayın arkadaşlar,hadi bakalım herkes ilk sayfaya :

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…