kitty şu protek nedir nasıl bişeydir ne işe yarar bi anlatsan banada
meovvv
cingözcüm geç cvbım için özür öncelikle..protek saç maskesi tatlım keratin var içinde.bildiğimiz maske gibi kullanıyosun ama bazı arkadaşlar 1 gece bekletip sabah yıkıyorlar,ben sabah çok erken kalktığım için mümkün olamıyor,çoğu zaman 1-2 saat bekletip duruluyorum..saç kırıklarıma yanıklarıma iyi geldi..ben vimjo dan almıştım en son,hala varmıdır bilemiyorum..beni baya bir idare etti 1 tüp..protein günlerinde özellikle uyguluyorum..
ok tatlım teşekkürler
sende olmasan işim zor nerdeyse dövceklerdi gecen akşam beni burda
Aycangülcüm en yakin sac kesimi tarihi ne zaman görünürlerde varmi
bu ay saç kesimi için uygu deil demşsn aycangül ama bnmde acl saçlarımı kestirmem lzm bugn napcam :S bide bugn boya yapsam bişi olurmu :S
ok tatlım teşekkürler
sende olmasan işim zor nerdeyse dövceklerdi gecen akşam beni burda
kılıçbalığı ve aycangül isimli arkadaşlarımız dimi cingözcüğüm aaah ah
Kedi sevmiyoruz ondan herhalde hihohohohohoh Yaşasın kedilere işkence timi hihohohoh Avatarımda ondan kanatlı kedi zaten :)
Şaka bir yana Cingöz
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...eratin-sac-bakim-maskesi-hakkinda-hersey.html
bu konuyu incele tatlım, herşeyi paylaştık...
6 haziranda var canım:)
cok tesekkür ederim canim, peki bu alternatif tarihmi , saat kactan itibaren kestirebilirim ve baska yakin tarihler varmi randevu alamazsam o tarihte ?
seni ham yapar bitiririm kılıçkeratinin ne alemde?benimkiler çoktan aktı..:78:
Kedi sevmiyoruz ondan herhalde hihohohohohoh Yaşasın kedilere işkence timi hihohohoh Avatarımda ondan kanatlı kedi zaten :)
Şaka bir yana Cingöz
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...eratin-sac-bakim-maskesi-hakkinda-hersey.html
bu konuyu incele tatlım, herşeyi paylaştık...
Ben biraz büyük değil miyim sana göre, kaç senede yiyeceksin beni hahahaha
kitty sen başla yiyemezsen ben yardıma gelirim
teşekkür ederim kılıç balığımmmbu link çok aydınlatıcı oldu cünkü int de tek bir rsm bile bulamamıştım :76:
ayrıca kedi sevmiyoruz da ne demek kediler sizi seviyosiz niye sevmiyonuz ki dimi kitycim
kitty sen başla yiyemezsen ben yardıma gelirim
yemeyelim kalsın.lazım bize kendisi
Kedileri çoook severim esasında evde kalabalık bir kedi nufusum var hahaha
Aaaa bu olmadı şimdi, Aycangul kurtar beni paluk elden gidiyor...
Ohh içim rahatladı hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?