Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

kitty şu protek nedir nasıl bişeydir ne işe yarar bi anlatsan banada
meovvv

cingözcüm geç cvbım için özür öncelikle..protek saç maskesi tatlım keratin var içinde.bildiğimiz maske gibi kullanıyosun ama bazı arkadaşlar 1 gece bekletip sabah yıkıyorlar,ben sabah çok erken kalktığım için mümkün olamıyor,çoğu zaman 1-2 saat bekletip duruluyorum..saç kırıklarıma yanıklarıma iyi geldi..ben vimjo dan almıştım en son,hala varmıdır bilemiyorum..beni baya bir idare etti 1 tüp..protein günlerinde özellikle uyguluyorum..

ok tatlım teşekkürler
sende olmasan işim zor nerdeyse dövceklerdi gecen akşam beni burda

ne ilginç ya... insanın pek inanası gelmiyor ama denersek de elimize yapışmaz tüyleri azaltmak için hangi tarihte almak gerekiyor onunla ilgili bilgileri ben mi göremedim acaba? :26:

Son düzenleme:
bu ay saç kesimi için uygu deil demşsn aycangül ama bnmde acl saçlarımı kestirmem lzm bugn napcam :S bide bugn boya yapsam bişi olurmu :S

bu ay saç kesimi için uygu deil demşsn aycangül ama bnmde acl saçlarımı kestirmem lzm bugn napcam :S bide bugn boya yapsam bişi olurmu :S

canım kesim 6 haziranda,boyayıda dün yazmıştım sana ..
o tarihi geçirmişsin..27 sini bekleyeceksin yada acilse boyayabilirsin..

ok tatlım teşekkürler
sende olmasan işim zor nerdeyse dövceklerdi gecen akşam beni burda

kılıçbalığı ve aycangül isimli arkadaşlarımız dimi cingözcüğüm aaah ah

Kedi sevmiyoruz ondan herhalde hihohohohohoh Yaşasın kedilere işkence timi hihohohoh Avatarımda ondan kanatlı kedi zaten :)

Şaka bir yana Cingöz

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...eratin-sac-bakim-maskesi-hakkinda-hersey.html

bu konuyu incele tatlım, herşeyi paylaştık...

tşkkr ederm aycangül verdiğin tarhler içn beklcem artk:) kaç zmndr tkp edemiorum seni aksattım baya bakımı artk haziranı bkliorum tkp edicem bundan snra

seni ham yapar bitiririm kılıç keratinin ne alemde?benimkiler çoktan aktı..:78:

Ben biraz büyük değil miyim sana göre, kaç senede yiyeceksin beni hahahaha

Tatlım 3.5 ay hatta 17 hafta sonra yeniden uygulama yaptım ben, bu sefer uçları falan dışa doğru kıvırdım ilk yıkamada tutmadı sandım o kıvırma hadisesi ama çookk güzel oldu yahu Birde daha önce mumdan yanan yerler vardı hani saçımın yan tarafları, yandığı için direkt dümdüz kesmiştim gayet küttü, geçen gün kuaför arkadaşım düzeltti oraları biraz inceltti ve şu an saçlarım ahenkle dans ediyor

teşekkür ederim kılıç balığımmm bu link çok aydınlatıcı oldu cünkü int de tek bir rsm bile bulamamıştım :76:
ayrıca kedi sevmiyoruz da ne demek kediler sizi seviyo siz niye sevmiyonuz ki dimi kitycim

Kedileri çoook severim esasında evde kalabalık bir kedi nufusum var hahaha

kitty sen başla yiyemezsen ben yardıma gelirim

Aaaa bu olmadı şimdi, Aycangul kurtar beni paluk elden gidiyor...

yemeyelim kalsın. lazım bize kendisi

Ohh içim rahatladı hahaha

Kedileri çoook severim esasında evde kalabalık bir kedi nufusum var hahaha

Aaaa bu olmadı şimdi, Aycangul kurtar beni paluk elden gidiyor...

Ohh içim rahatladı hahaha

kılıçbalığım gerçekten kedilerin mi var? ben kedileri çok severim..ama kocam eve kedi sokmadığı için hasretle yanıp tutuşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…