selam kızlar herkesin Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlarım :)
bugün protek günü dimiiiii
seninde kutlu olsun da protein dememiş ki neden protek dedin saç köklerini güçlendirme özellikle demiş aycangül
Kediiii senin kuyruğunu yolarım! Nerelerdesin yine sen!!!
balık yerim seni ben hem de tamamenpsikolojik bunalımdaydım, biraz daha iyiyim,ben her zaman takip ediyorum da çoğu zaman yazmıyorum, kafama takmıyorum artık saçlarımı,hooop toplayıveriyorum gün içinde, fönden föne farkediyorum uzadığını. tavsiye ederim böylesi daha şahane oluyor
Canım, sen bir çoluk çocuğa karış, çocuğun ilkokula başlayıp bitlenince ben sana gazyağının nasıl kullanıldığının tarifini veririm...Yok hayır köylerde bit şampuanı yerine hala gazyağı kullananlar varda o bakımdan...
Canım, sen bir çoluk çocuğa karış, çocuğun ilkokula başlayıp bitlenince ben sana gazyağının nasıl kullanıldığının tarifini veririm...Yok hayır köylerde bit şampuanı yerine hala gazyağı kullananlar varda o bakımdan...
kitty şu protek nedir nasıl bişeydir ne işe yarar bi anlatsan banada
meovvv
bu soru üzerine kılıçbalığı cingöz kedinin önce kuyruğunu kopardı sonra üzerinden bebek arabasıyla geçti..
cingöz artık aramızda değil arkadaşlar..
aycangül ben saçımı boyucamda ne zaman boyayabilirim aya göre ?
oğlak yada koç burcunda boyanabilir..ben bu akşam boyamayı düşünüyorum mesela..diplerim çıktı iyice..
kızlar bişey sorucam bu 22 mayısta saç uzatmak için yağ bakımlarından kasıt neydi?:26: ne tür yağlar kullanıyosunuz?
saça iyi gelen yağlar oluyo sanırım badem yağı,çörekotu yağı,hint yağı azar azar karıştırıp kullanıysun:)
yada aktardan alınmış saç bakım yağları olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?