Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

17 Mayıs 2011 saat 20:23’ ten 19 Mayıs 2011 saat 23:16’a kadar Ay Yay burcunda küçülmekte;
protein ve meyve (dolayısıyla vitamin) günleri olduğu için saçlarınıza maya maskesini uygulayabilirsiniz.
bakım yapmayıp saçlarınızı dinlendirebilirsiniz ayrıca.
saç kesimi için uygun değil.
mayalı sütler protein içeren gıdaları ve meyveyi bugünlerde tüketmeye çalışın..çünkü diğer günlerden daha etkili..

ben de şaşırdım acaba boşuna mı yaptım ddm protek i :))))

Son düzenleme:
Kediiii senin kuyruğunu yolarım! Nerelerdesin yine sen!!!

balık yerim seni ben hem de tamamen psikolojik bunalımdaydım, biraz daha iyiyim,ben her zaman takip ediyorum da çoğu zaman yazmıyorum, kafama takmıyorum artık saçlarımı,hooop toplayıveriyorum gün içinde, fönden föne farkediyorum uzadığını. tavsiye ederim böylesi daha şahane oluyor

sen niye benim diğer topiğime uğramıyorsun hiç

müthişsiniz ya çocukluğuma kadar gittim geldim yeminle
saf annem komşulara inanıp yapmıştıda kafa derim soyulmuştu

müthişsiniz ya çocukluğuma kadar gittim geldim yeminle
saf annem komşulara inanıp yapmıştıda kafa derim soyulmuştu

kızlar bişey sorucam bu 22 mayısta saç uzatmak için yağ bakımlarından kasıt neydi?:26: ne tür yağlar kullanıyosunuz?

kızlar bişey sorucam bu 22 mayısta saç uzatmak için yağ bakımlarından kasıt neydi?:26: ne tür yağlar kullanıyosunuz?

saça iyi gelen yağlar oluyo sanırım badem yağı,çörekotu yağı,hint yağı azar azar karıştırıp kullanıysun:)
yada aktardan alınmış saç bakım yağları olabilir

saça iyi gelen yağlar oluyo sanırım badem yağı,çörekotu yağı,hint yağı azar azar karıştırıp kullanıysun:)
yada aktardan alınmış saç bakım yağları olabilir

hmm anladım canım. teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…