Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

kılıçbalığım gerçekten kedilerin mi var? ben kedileri çok severim..ama kocam eve kedi sokmadığı için hasretle yanıp tutuşuyorum

Hem evde hem dışarıda bir çok kedim var tatlım...Bütün hayvanları seviyorum ama kedilerin yeri benim için çok ayrı...Bana gel kediden çok bir şey yok, özellikle bu mevsimde kendi çocuklarım harici gelenim gidenim çok oluyor...

şaka gibi yine karbonhidrat günleri yine ben kendimi tutamayıp çikolataya saldırıyorum yav :))

Bunlarda benim bebeklerimden bikaçıı tam bir kedi delisiyiim bende

Son düzenleme:
Slm kızlar bu topiği de kılıçbalığı sayesinde keşfetmiş bulunmaktayım... Aycangül çok teşekkürler sana ve kılıçbalığına... sayenizde çok faydalı bilgiler edindim çok sağolun...

Hiç vakit kaybetmeden başlayayım kızlar saç rengimi açmak istiyorum balyaj veya röfle.ve hemen sonrasında ikinci keratin bakımımı.. bunlar için uygun günler hangileri acaba?

Selam,
Evde kendi kendinize nasıl balyaj yapıyorsunuz ben de yapmak istiyorum.
Yani böööle ışıltı gibi olsun istiyorum... Hangi başlıkda yazıyorsa yönlendirin beni...
Kreatin bakımından şimdilik korkuyorum çünkü göz falan yakıyormuş zaten alerjikim ölüp kalmıyım
güzel olacam diye

ayrıca protekide buldum kocaman bir tüp 18tl ye aldım fiyat olarak uygunmudur acaba takdirinize bırakıyorum? :26:
henüz kullanmadım en kısa zamanda test edicem kızlar :87:

ayrıca protekide buldum kocaman bir tüp 18tl ye aldım fiyat olarak uygunmudur acaba takdirinize bırakıyorum? :26:

gayet uygundur hayırlı uğurlu olsun 20 liraya aldım bende en son
gümüş rengi tüp mü beyaz tüp mü??

gümüş rengi benimki yanlış mı yoksa?

yok yooook yanlış değil beyaz tüpte gelecekmiş de sanırım yakın zamanda içerikte değişiklik olmayacaktır muhtemelen de yurt dışında beyaz ya zaten tüpü
hayırlı olsun memnun kalırsın inşallah benimki de gümüş rengi tüp bitti bitecek zaten

meğer ne çok kedi sever varmış bu topikte,tesadüf değil belli zaten,bu kadar pozitif insanın bir arada olması :)
cingözcüm nerden aldın proteki?tüpünün rengimi deişmiş??bu arada strawberrynet.com tr ye kargo yollamıyor ben de şampuan ve yağ sipariş etmiştim gümrükte takılmış napsam ne şampuan alsam şimdi ben.. :26: kılıçbalığı çok özendirdin bir sürü kediden bahsederek,bak dayanırım kapına haa :82:

Amanınnn yerim ben onları...Çok güzeller maşallah

Rica ederiz bebekim
Hiç vakit kaybetmeden başlayayım kızlar saç rengimi açmak istiyorum balyaj veya röfle.ve hemen sonrasında ikinci keratin bakımımı.. bunlar için uygun günler hangileri acaba?
Keratin uygulamak içi ; saç bakımı için önemli tarihler.bu tarihler en çok saç köklerini kuvvetlendirmek isteyen arkadaşlarımın işine yarayacaktır.örneğin dökülme problemi olan yada saç kökleri ve uçları zayıf olan arkadaşlarım.(aslında bunlar da sağlıklı uzamaya dolaylı olarak katkıda bulunacaktır.) diyen boğa,oğlak, başak günleri gayet başarılı oluyor tatlım.Balyaj içinde öyle...

Canım maalesef forumda kendi kendine balyaj teknikleri diye bir konu yok.İlerde belki bu konuyu açar ve evde nasıl uygulama yapacağınıza dair bilgileri paylaşırım.

geçen gün bi yazı buldum dolanırken nette okudum ve bayıldım bir göz atmak isterseniz
Kedi Günlüğü | hafif.org

Tek kelime ile harika

Çok iyi fiyata almışsın canım...

Bana da bana da:84:

Vahh kıyamam sana...

gayet uygundur hayırlı uğurlu olsun 20 liraya aldım bende en son
gümüş rengi tüp mü beyaz tüp mü??

gümüş rengi benimki yanlış mı yoksa?

Beyaz tüp gelmiş, zaten Selective bana mail atmıştı ambalaj değişikliğine dair :) Selective neferi gibi hissettim kendimi birden İtiraf etmek gerekirse İtalyanlar çok tatlı insanlar :)

Hiç sorma, bu yeni gümrük konusu çok can yakacak.Ne kullanıyordun tatlım şampuan olarak? Bu arada gel tabii ki, seve seve misafir ederiz seni, yaşasın pati kardeşliği :)))

Aycangül, gör bak işte delilik böyle bir şey

kitty canım ben namı diğer 2. bölge (tüy takıntılıları biliyo ne demek olduğunu ) yani istanbul avrupa yakası yakınım dersen avcılara gel ben internetten almadım tatlım ...

geçen gün bi yazı buldum dolanırken nette okudum ve bayıldım bir göz atmak isterseniz
Kedi Günlüğü | hafif.org

Tek kelime ile harika

kızlar ben galiba bunu (kedi günlüğü) yazana (inşallah erkek ve yakışıklıdır) aşık oldum
offf benim kocam niye böyle sevmiyo kedileri yaaaa

bide her konudan konuşabildiğimiz bir sohpet yeri varmı burda acep
ben şimdi burda konuya limon sıkıyomuş gibi hissediyorum kendimi hani varsa gidip orda azayım diyorum...

yaşasın pati kardeşliği :)))

Son düzenleme:
Rica ederiz bebekim

Keratin uygulamak içi ; saç bakımı için önemli tarihler.bu tarihler en çok saç köklerini kuvvetlendirmek isteyen arkadaşlarımın işine yarayacaktır.örneğin dökülme problemi olan yada saç kökleri ve uçları zayıf olan arkadaşlarım.(aslında bunlar da sağlıklı uzamaya dolaylı olarak katkıda bulunacaktır.) diyen boğa,oğlak, başak günleri gayet başarılı oluyor tatlım.Balyaj içinde öyle...

Sağol tatlııımmmmm

Vardır muhtemelen geyik bölümü ama, öylede sevimli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…