- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
kılıçbalığım gerçekten kedilerin mi var?ben kedileri çok severim..ama kocam eve kedi sokmadığı için hasretle yanıp tutuşuyorum
Eki Görüntüle 199033 Eki Görüntüle 199032 Eki Görüntüle 199031 Eki Görüntüle 199030 Eki Görüntüle 199034 Eki Görüntüle 199035 Eki Görüntüle 199036
Bunlarda benim bebeklerimden bikaçııtam bir kedi delisiyiim bende
ayrıca protekide buldumkocaman bir tüp 18tl ye aldım fiyat olarak uygunmudur acaba takdirinize bırakıyorum? :26:
henüz kullanmadım en kısa zamanda test edicem kızlar :87:
ayrıca protekide buldumkocaman bir tüp 18tl ye aldım fiyat olarak uygunmudur acaba takdirinize bırakıyorum? :26:
gayet uygundur hayırlı uğurlu olsun 20 liraya aldım bende en son
gümüş rengi tüp mü beyaz tüp mü??
Bana da bana da:84:
gümüş rengi benimki yanlış mı yoksa?
Hem evde hem dışarıda bir çok kedim var tatlım...Bütün hayvanları seviyorum ama kedilerin yeri benim için çok ayrı...Bana gel kediden çok bir şey yok, özellikle bu mevsimde kendi çocuklarım harici gelenim gidenim çok oluyor...
Eki Görüntüle 199033 Eki Görüntüle 199032 Eki Görüntüle 199031 Eki Görüntüle 199030 Eki Görüntüle 199034 Eki Görüntüle 199035 Eki Görüntüle 199036
Bunlarda benim bebeklerimden bikaçııtam bir kedi delisiyiim bende
Slm kızlar bu topiği de kılıçbalığı sayesinde keşfetmiş bulunmaktayım... Aycangül çok teşekkürler sana ve kılıçbalığına... sayenizde çok faydalı bilgiler edindim çok sağolun...
Keratin uygulamak içi ; saç bakımı için önemli tarihler.bu tarihler en çok saç köklerini kuvvetlendirmek isteyen arkadaşlarımın işine yarayacaktır.örneğin dökülme problemi olan yada saç kökleri ve uçları zayıf olan arkadaşlarım.(aslında bunlar da sağlıklı uzamaya dolaylı olarak katkıda bulunacaktır.) diyen boğa,oğlak, başak günleri gayet başarılı oluyor tatlım.Balyaj içinde öyle...Hiç vakit kaybetmeden başlayayımkızlar saç rengimi açmak istiyorum balyaj veya röfle.ve hemen sonrasında ikinci keratin bakımımı.. bunlar için uygun günler hangileri acaba?
Selam,
Evde kendi kendinize nasıl balyaj yapıyorsunuz ben de yapmak istiyorum.
Yani böööle ışıltı gibi olsun istiyorum... Hangi başlıkda yazıyorsa yönlendirin beni...
Kreatin bakımından şimdilik korkuyorum çünkü göz falan yakıyormuş zaten alerjikim ölüp kalmıyım
güzel olacam diye
geçen gün bi yazı buldum dolanırken nette okudum ve bayıldım bir göz atmak isterseniz
Kedi Günlüğü | hafif.org
Bana da bana da:84:
gayet uygundur hayırlı uğurlu olsun 20 liraya aldım bende en son
gümüş rengi tüp mü beyaz tüp mü??
gümüş rengi benimki yanlış mı yoksa?
Beyaz tüp gelmiş, zaten Selective bana mail atmıştı ambalaj değişikliğine dair :) Selective neferi gibi hissettim kendimi birdenyok yooook yanlış değil beyaz tüpte gelecekmiş de sanırım yakın zamanda içerikte değişiklik olmayacaktır muhtemelen de yurt dışında beyaz ya zaten tüpü
hayırlı olsun memnun kalırsın inşallah benimki de gümüş rengi tüp bitti bitecek zaten
meğer ne çok kedi sever varmış bu topikte,tesadüf değil belli zaten,bu kadar pozitif insanın bir arada olması :)
cingözcüm nerden aldın proteki?tüpünün rengimi deişmiş??bu arada strawberrynet.com tr ye kargo yollamıyor ben de şampuan ve yağ sipariş etmiştim gümrükte takılmışnapsam ne şampuan alsam şimdi ben.. :26: kılıçbalığı çok özendirdin bir sürü kediden bahsederek,bak dayanırım kapına haa :82:
meğer ne çok kedi sever varmış bu topikte,tesadüf değil belli zaten,bu kadar pozitif insanın bir arada olması :)
cingözcüm nerden aldın proteki?tüpünün rengimi deişmiş??bu arada strawberrynet.com tr ye kargo yollamıyor ben de şampuan ve yağ sipariş etmiştim gümrükte takılmışnapsam ne şampuan alsam şimdi ben.. :26: kılıçbalığı çok özendirdin bir sürü kediden bahsederek,bak dayanırım kapına haa :82:
geçen gün bi yazı buldum dolanırken nette okudum ve bayıldım bir göz atmak isterseniz
Kedi Günlüğü | hafif.org
Tek kelime ile harika
kızlar ben galiba bunu (kedi günlüğü) yazana (inşallah erkek ve yakışıklıdır) aşık oldum
offf benim kocam niye böyle sevmiyo kedileri yaaaa
bide her konudan konuşabildiğimiz bir sohpet yeri varmı burda acep
ben şimdi burda konuya limon sıkıyomuş gibi hissediyorum kendimi hani varsa gidip orda azayım diyorum...
yaşasın pati kardeşliği :)))
Rica ederiz bebekim
Keratin uygulamak içi ; saç bakımı için önemli tarihler.bu tarihler en çok saç köklerini kuvvetlendirmek isteyen arkadaşlarımın işine yarayacaktır.örneğin dökülme problemi olan yada saç kökleri ve uçları zayıf olan arkadaşlarım.(aslında bunlar da sağlıklı uzamaya dolaylı olarak katkıda bulunacaktır.) diyen boğa,oğlak, başak günleri gayet başarılı oluyor tatlım.Balyaj içinde öyle...
Sağol tatlııımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?