Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Doğal bir şeyler kullanmak istiyorum ayrıca vizelerim yüzünden odamdan dışarı bile çıkamıyorum ki protek krem almaya gitsem :18:
Diyeceğim ama Kılıç balığı bana da kızar diye korktum:18:

hıııııııııı bitmiş mii zaten ambalajı da değişecekmiş protekin beyaz olacakmış artık ama ellerinde olan malı gönderirlerse tabi gümüş olur yine
iyidir onlar çok seviyorum ben o dükkanı ve karşısındaki gümüşçüyü canım maltepem yahu şirinler köyü mübarek koca kadıköyde yok maltepede var işte

ahaha dur dur o da çıkar burda duyururuz hatta yahu ne de güzel olur he aycangülde rahat eder alırız şampuanı bütün vücuttakileri emip kafaya yönlendirir falan ahaha

Kafaya sürülen herşey kan dolaşımına karışır...Başkada bir şey söylemiyorum...
kanımda bi gaz yağı eksik zaten aman yarabbi

ahaha tamam kılıç unutma bak bitli evlatlarımı da sen kurtaracaksın

Doğal bir şeyler kullanmak istiyorum ayrıca vizelerim yüzünden odamdan dışarı bile çıkamıyorum ki protek krem almaya gitsem :18:
Diyeceğim ama Kılıç balığı bana da kızar diye korktum:18:

vizeler mi a a bizim finaller geldi yahu ne vizesi?
çift vize mi var sizde
sınav zamanıysa kır dizini otur ne diyeyim o zaman acil krem yardımı yapayım diyeceğim de maltepede de yokmuş

vizeler mi a a bizim finaller geldi yahu ne vizesi?
çift vize mi var sizde
sınav zamanıysa kır dizini otur ne diyeyim o zaman acil krem yardımı yapayım diyeceğim de maltepede de yokmuş

2 vize 1 final bizde:84:
Vizeler 26 mayısta bitiyor finaller 31 mayısta başlıyor:84:
O yüzden yurtta yapabileceğim uzatıcı besleyici bir şeyler lazım:84:

Ya ben son sayfaların yorumlarını okudum ama ben pek bir şey anlamadım
Şimdi saçlarımızı uzatmak için gün gün başka şeyler mi uygulayacağız?
Tarihler önemli galiba...Doğru mu anlamışım?
Siz neler kullanıyorsunuz?

Yok son yorumları okuduğumda hava çok gergin gibi geldi de bir anda tırstım

Allah yiliğini versin tatlım

Tez zamanda al protek maskeyi...

2 vize 1 final bizde:84:
Vizeler 26 mayısta bitiyor finaller 31 mayısta başlıyor:84:
O yüzden yurtta yapabileceğim uzatıcı besleyici bir şeyler lazım:84:

Allah topumuzu kurtarsın şu sınavların stresinden

Aynen...9 Haziran sonrasını bayram ilan ediyorum...Birer hafta ara ile 2 final

2 gün arayla 4 finalim var
31inden 9 una kadar

Bitse de gitsem Antalyanın nemli havasında bakımlarımla beraber saçlarım hıphızlı uzasa
Ay acaba protek Antalya da var mıdır ki
Ankara da olmasından bile şüpheliyim....

Son düzenleme:

Benim 2 ayrı bölüm 2 ayrı final tatlım toplam 17 ders, allahtan tek vize tek final bizde yoksa ayvayı yemiştim.Allah kolaylık versin sana...İnternetten bulabilirsin en kötü bu kadar takma bence

Süper bir çalışma, teşekkürler.. uzun zamandır aradığım, bi türlü ulaşamadığım bişeydi bu. Saç kesimi inin 16-17 haziran uygun demişsin, dolunaya denk geliyor ama, bi yanlışlık yok değilmi? Bi de zamanını almayacaksa, spor ve diyet için hangi dönem başlamak uygun olacaktır, yeni ay mı? Yada selülit bakım kremi uygulamasına başlamak için hangi tarihler uygundur? Son olarak:) sigara bırakmak için!!! Yada bu bilgileri bulabileceğimiz bir kaynağa yönlendirebilirsen de çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler...

kızlar valla ben haftada 1 kez sürüyordum gazyağını ve 4 ayın sonunda bayağı bi uzadı saçlarım hatta kuzenlerimde denedi.Şu ana kadar birşey olmadı yani bize ama gene de siz bilirsiniz, kullanacaksanız da kesinlikle o halde ateşe yaklaşmayın

ay yok korktum ben hem kılıç kana karışıyo dedi yazık kanıma saç için kirletemem

rica ederim,ne güzel tesadüf olmuş :)
saç kesimi için haziran ayını nerede okudun canım..listede yok..
spor ve diyet listede var zaten..
selülit bakımına şimdi başlayabilirsin..aslan,boğa başak ve oğlak günlerinde dolaşımı hızlandıracak şeyler yapabilirsin..egzersiz,çaylar vs..ne uyguluyorsan artık..
terazi ve yay günleri de kalça ve uyluk bölgesiyle ilgili..bu günleri kullanabilirsin..
balık günleri bağımlılıklardan kurtulmak için uygundur..
"ay taktikleri"adlı kitabı alabilirsin canım..

Çoookkk teşekkür :) geçen yılki forummuş saç bakımı olan:) sanırım haziran 6-7 bu yıl uygun olacak. Kitabı da edinecem mutlaka. Emeklerine sağlık...

Çoookkk teşekkür :) geçen yılki forummuş saç bakımı olan:) sanırım haziran 6-7 bu yıl uygun olacak. Kitabı da edinecem mutlaka. Emeklerine sağlık...

evet bi sonraki güncellememde kesim tarihleri olacak..
dün dolunay dönemini ekledim..10 gün sonra falan da yeni ay dönemini ekleyeceğim..yani büyüyen ay günlerini.saç kesimi günleri de büyüyen ay fazında oluyor hep..

ay yok korktum ben hem kılıç kana karışıyo dedi yazık kanıma saç için kirletemem
deriye sürülen her şey gözenekler yolu ile içimize girer,kana karışır canım.
ilk etapta olumsuz etkisini görmesek de senelerrrrr sonra hastalık şu bu olarak karşımıza çıkabilir.
şahsen asla kullanmam öyle şeyler.
her şeyin doğalı iyi.
diğer türlü uzayacaksa uzamasın.
hasta olduktan sonra neyleyim uzun saçı.

katılıyorum kesinlikle gerek yok sinaaaaamekiyle de uzatıyoruz saçları gaz yağı da nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…