Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

şirket imageshack vb. sitelere girişi ve o siteler üstünden yüklenen fotoları yasaklamış durumda :84:
sitenin kendi foto yükleme uygulaması ile yüklenenler harici göremiyorum malesef..

evet yahu ne sinir şeydir resimlerin hepsi kurbağa dolmuş bi şey açılmıyo topiclerde

Saç uzatmak için hep yağlı bakımlar var protein günleri içinde bir şeyler bulmak lazım:97:
Maya falan bana göre değil yurtta kokar pis pis:97:

farkettim de ne hikmetse bu karbonhidrat günlerinde paso çikolata tatlı yiyorum ben yaa :)
aman aman yaramaz bana inşallah :)

Saç uzatmak için hep yağlı bakımlar var protein günleri içinde bir şeyler bulmak lazım:97:
Maya falan bana göre değil yurtta kokar pis pis:97:
protein günlerinde protek krem kullanıyorum ben içinde keratin olduğu için tavsiye ederim kullanmıyorsan

Gaz yağı ile bakımı bana bir kuaförde söylemişti :)))

ne şekilde peki uygulaması acaba?

protein günlerinde protek krem kullanıyorum ben içinde keratin olduğu için tavsiye ederim kullanmıyorsan

canım saça sürülüyor en çok yarım saat kadar dedi bekletiyorsun ben hiç yapmadım. Yarımsaat banyodan çıkmadan her türlü ateşten uzak durmak lazım galiba, çok işe yarıyor dedi ama uygulayan görmedim.

bu arada tekrar teşekkürler maltepede kuaför malzemeleri satan yere gittim protekleri kalmamış şans işte ama gelir dedi yeri biliyorum artık giderim çok sağol :)))

gaz yağı mı
yok artık kızlar yaa,daha neler:18:
yılan hikayesine döndü bu iş
'bi şampuan varmış, ............ döküp kafanda çıkarıyormuş,kıvırcık filan ama idare edersin' misali...
(bkz: vizontele)

Kafaya sürülen herşey kan dolaşımına karışır...Başkada bir şey söylemiyorum...

Canım, sen bir çoluk çocuğa karış, çocuğun ilkokula başlayıp bitlenince ben sana gazyağının nasıl kullanıldığının tarifini veririm...Yok hayır köylerde bit şampuanı yerine hala gazyağı kullananlar varda o bakımdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…