Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

çok güzel:)
günler ilerledikçe yeni tarihlerde ne yapmanız gerektiğini ekliyorum,merak etme :)
uyguladıkça ve biz yazıştıkça anlayacaksın,telaş etme :)
tamam cok sagolun, takıp edecegım her hafta ben bugun yapacagım yaglı bakımımı carsambada ıkıncısını yaparım...

canım her kür herkes için aynı sonucu vermiyor zaten.deneyerek bulacaksın.o yüzden diğerlerinin sonuçlarını beklemene gerek yok zaten..
verdiğim tarihleri kullanarak (özellikle büyüyen ay fazında) sende hangisinin uzama sağladığını bul ve ona devam et..
buralar uzatma kürleriyle dolu zaten..elbet biri işe yarayacaktır; herhangi br sağlık sorunundan kaynaklanmıyorsa..

bakımları bakım günlerinde yaptığım için uzama hızını artırmış biri olarak söylüyorum ki;
bu kez de kesim tarihinde kestirdim saçımı. çok üzülmüştüm fazla gitti diye. az bi zamanda baya bi uzama oldu. eski boyuna gelmek üzere. yani aklında soru işareti olanlara söylüyorum, bu kadar insan olumlu sonuç aldı, bu tesadüf olamaz
tekrar teşekkrler aycangül

Son düzenleme:

rica ederim dopiezcim,maşallah :)

Aa ben bugün banyodan sonra saçıma papatya suyu döktüm rengini açsın diye daha çok işe yarar mı acaba?

Pek ilgilenmezdim ben bu konuyla bir arkadaşımızın bu tarihlerde sinameki bakımı yapıp uzattığı saçları görene kadar. 2 ayda beline inmiş saçları. Bir dahaki kürümü bu tarihleri dikkate alarak uygulayacağım. Saçlarımın belime değmesine bir karış kalmış, umarım yaza kadar bir karış uzar.

hoşgeldin aramıza

bence bu yönteme göre yaptığın her şey işe yarar:)

bende buradaki arkadaşların yalancısıyım :)

Merhabalar,

Ne ilginç bir konu olmuş. Dün Kontes'in konusunu buldum bugünde sizin.. :)

bu bir tesadüf olamaz bugünden itibaren bende başlıyorum sinamekiye!!! İşten sonra ilk iş bir aktar bulup malzemeleri almak ve ilk kürü uygulamak!!!

İlerleyen kürlerin zamanlarınıda sizin topiğinizden takip edeceğim. Teşekkürler...

Sevgiler...

bilmıyorum stres depresyon sorunsa evet fazlasıyla

ben teşekkür ederim :)
hoşgeldin

bilmıyorum stres depresyon sorunsa evet fazlasıyla

daha önceki sayfalarda bir örnek anlatmıştım..işlem yaptırmadan bile stresin saçlarda yanık etkisi yarattığını ve sağlıksız hale getirdiğini.. bence öncelikle stresini azaltmaya çalış..kolay olmadığını en iyi bilenlerdenim ama başka yolu yok :)

aycangül yaa kesim günü ne zaman.saçlarmn uçlarnı hep werdiğin tarhlerde uçlarndan kendm aldm ama çok azcık.bu sefer kuaföre gtme wakti geldiğini geliyorm kestrrmek için.çok yıprndı saçlrmn çokkk her yeri kırık. =(

ya aycangül kontessin topiğinde de sordum ama elli kişi anlattı hala anlamadım, şimdi sen bakım günlerini yazıyosun da ben neye göre yapabilceğimizi pek anlamadım, şimdi mesela kova burcu için saç bakımı yapabilirsiniz demişsin ama balık için bakım için etkili deil demişsin, şimdi eğer kendi burcumuza göre takip edersek ayda 1 filan anca yapabiliriz şu sinamekiyi, ama hangi burç için olursa olsun saç bakımı için ideal dediğin zaman yaparsak ayda 4 kere filan yapmış olabiliriz; sadece kendi burcumuza mı bakıcaz yoksa genel olarak mı onu anlayamadım:44:

canım
benim bahsettiğim burçlar ay'ın içinde bulunduğu burçlar.
bizim burcumuzun ne olduğunun hiç önemi yok.
burcun ne olursa olsun bakım yapabilirsiniz dediğim günlerde uygun olan bakımı yapabilirsin.
protein günlerinde protein içerikli bakımları;mineral günlerinde mineral içeren bakımları,yağ günlerinde ise içinde yağ olan bakımları yapman iki kat etki sağlar.
sinameki de yağ olduğuna göre yağ günlerini tercih etmelisin.ayrıca yağ günleri hızlı sonuç alamanı sağlayan burçlarla ilgili olduğu için hızlı uzama sağlarsın.

13-14 nisan gibi kesim günleri canım.az kaldı sabret :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…