Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

bnde bu özel tarihlere göre sinemaki-bemiks-badem yağı kürümü yapıyrm.inşallah sonucunu alırız

ya bende su anda haftada 3 kez gunelrını akfama gore secerek mecıtefendı sac bakım yagı uyguluyorum tabı uzadıgı falan yok. yagım bıtınce ıkı hafta durup sınemakıye baslamak ıstıyorum ama bu ozel gunler ne hıc anlayamadım ve 400 kusur sayfayı okumamın ımkanı yok neye gore nasıl ozel gunler belırlenıyor nasıl uygulamalıyım yardımcı olursanız cok ama cok mutlu olacagım. sımdıden cok tesekkur ederım.

aycangülcm bendeki bu şanssızlık nedir ya canm bugün boyicaktım boyama günü diye hasta olmuşum yineeeee

ama bugün boyamaya kararlıyım yapcak bişey yok...
etkili olur mu dersin diye yine de danışmak istedim sana morale ihtiyacım var

canım regl halindeyken yapılan boya tutmuyor..hatta bir iki yıkama sonunda akıyor..bunun yöntemle de ilgisi yok..genel olarak böyle..

canım şu an vaktim olmadığı için kısaca yazayım..
ilk mesajda "yağ bakımı yapabilirsinz "dediğim günlerde uygulamalısın yağı.
ilk mesajı her hafta güncelliyorum.yani baktığında yoksa bile sonraki hafta olacaktır böyle bir gün.
ayrıca büyüyen ay fazındaki yağ günleri uzamada daha etkili.hangi fazda olduğumuzuda ilk mesajda belirtiyorum.3 nisandan itibaren iki hafta boyunca büyüyen fazda olacağız..

ılk bes sayfayı okudum offf salakmıyım neyım hala anlayamadım bısey, sadece dolunaylı egcede epılasyon yamanın faydasını anladım bırde ay aslan burcundayken sac bakımı yapmanın ıse yarayacagını anladım, benımde burcum aslan. ılk mesajda ay oglak balıktan gecıyor aslana gelmemıs sanırım daha ve sac bakımı yapmamamız mı gerekır bu haftalarda, ee mesela ben haftada 3gun yapmalıyım elımdekı yagı hangı gunler yapmam faydalı olacaktır.

ılk sayfadakı gıbı 28 mart 13den ıtıbaren 2 nısana kadar saca yaglı bakım daha uygun yanı , tamam anladım sımdı ama haftaya da yagı hangı gunelrde yapmam gerektıgını nasıl bılcem cok soruyorum farkındayımda cok karmasık bır konu

aycangül her hafta ilk sayfayı güncelleyip bu günleri bize söylüyor burdan bakıp bilebilirsin canım

çok güzel:)
günler ilerledikçe yeni tarihlerde ne yapmanız gerektiğini ekliyorum,merak etme :)
uyguladıkça ve biz yazıştıkça anlayacaksın,telaş etme :)

kükürt uzama sağlıyorsa dax ın sülfürünü kullanabiliriz dimi,ben sadece ellerime sürüyorum saçımda hiç denemedim.keratinim akar diye korktum,denesemmi acep? :26:

bende takanlardanım saça entele losyonu çamterebentin tatlı badem yağı aldım uzasın artık ya bıktım artık sıcan kuyru kadar kalmıs zavallı kısa sure once bncuk kaynak taktırmıstım çıkarınca bır baktım saçım kalmamıs saç bakımı uzatma adına ne varsa arastırdım ınslllh bunların bır faydası olur onerı yapan ve kullanıp yazıcam dıyen arkadaslar unutuyorlar yazmayı sonuclarını ogrenemıyrz.

aycangülüm 2 nisan 13.00 den itibaren mi büyüyen faza geçiyoruz? ona göre sinameki günümü ayarlayacağım da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…