Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

off bende iki kere denedim.ama hiç işe yaramadı..niye ama ya
ilk seferden itibaren farkediyor mu canım..bi ayrıntıya gir hele..

canım ben 2 aydır yapıyorum.önceleri yumurtanın sarısnı da ekliyordum. ama 1 aydır sadece durulama suyu olarak yapmaya başladım.1gün duruyor saçımda jöleli gibi oluyor saçım dalgalı.Fena da olmuyor. ama 4 saat bekletip yıkayabilirsin de.yıkayınca yumuşacık yapıyor saçlarımı.gün aşırı yapıyorum.1 tane turbu rondodan geçirip 2bardak suda 25dk kaynatıp soğuyunca diplere gelecek şekilde spreyle sürüyorum.kuzenim de yapıyor o da çok memnunmuş.yumuşacık, parlak oldu ve uzattı diyor.sende niye iyi gelmedi ki canım?
asıl önemli olanı ilk hafta 1cm uzattı.gözle görülür uzamayı bunda buldum....

Son düzenleme:
Tatlım, saçlarımızda bizim gibi cins o yüzden ilk seferlerde işe yaramasını beklemeyelim bence, en az 1 ay düzenli kullanabilirsek bence işe yarar ama şu dönemi atlatmak gerek önce...

Bu gün tam sinamekiyi süzdüm, ilaç poşedimin başına gittim bir baktım bemiksim kalmamış Yapamadım tabii bakımımı, yarın eczaneden bemiksimi alıp öyle yapacağım...[/QUOTE]

işte ben o bir hafta bakıyorum uzamadı,bırakıyorum işte.en uzun sinamekiyi denedim.o da fayda etmedi işte..

işte ben o bir hafta bakıyorum uzamadı,bırakıyorum işte.en uzun sinamekiyi denedim.o da fayda etmedi işte..

Sinameki şu an bana uzama konusunda değil, yeni saçları çıkartma konusunda yaradı görünüşe göre ama 10 gün içinde ara verme dönemine giriyorum o zaman uzatmaya yarayıp yaramayacağını anlayacağım ama beklediğim şekilde uzatmasa bile yinede devam edeceğim ara verdikten sonra mesela...Turp için ise bence sınavlardan sonra şöyle 1 ay deneyelim derim aycangülüm...

Son düzenleme:
şişt kılıçbalığı..
ne dolaşıyorsun taa ilk sayfada..buraya gel

Canım, senin konu başlığını beğenmeyi unutmuşum, onu beğeneyim dedim Birde sinameki bakımını bu gün yapamayınca yarın içni uygun mu acaba diye düşünüp bir bakayım dedim ama artık bilemiyorum, sinamekiyi muhtemelen gazı kaçmış maden suyu ile kaynatacağım ki mineral gününe uygun hale getireyim

Son düzenleme:

yapalım tamam..
keşke bu hafta olsaydı sınavlar..bıktım ..
gelsin geçsin bir an önce
bu turpun içeriği ne ola ki..ona göre ayarlayalım günlerini.

ben bi ara maden suyuna gliserin katıp duş sonrası kullanıyordum.yumuşacık oluyor...

yapalım tamam..

turpta kükürt varmış canım o sağlıyormuş uzamasını. ben de bilemedim hangi güne giriyor.yumurtalı yaparken protein günlerine getiriyodum.Gerçi günaşırı yapıyorum da.

yapalım tamam..

Tatlım yumurta eklenecekse aslında sadece protein günü yapmak lazım ama gün aşırı yapılacağı göz önünde bulundurulursa hem yumurtadan dolayı protein, hem turbun bir sebze olduğundan yola çıkarak karbonhidrat günlerinde yapılabilir diye düşünüyorum sen ne dersin? İçerik sadece haşlanmış turbun suyu ve yumurta...

Ayrıca ben henüz bitiremedim bu hafta olsaydı kesin kalırdım 3 dersten :)

ben bi ara maden suyuna gliserin katıp duş sonrası kullanıyordum.yumuşacık oluyor...

İyi fikir

turpta kükürt varmış canım o sağlıyormuş uzamasını. ben de bilemedim hangi güne giriyor.yumurtalı yaparken protein günlerine getiriyodum.Gerçi günaşırı yapıyorum da.

yıldızlar saçtım bende sana..hissettin mi :)

Evettt turpta kükürt var yani saçın hammaddelerinden biri olan sülfür bu yüzden işimi sağlama almak için turplu su yaptığımda içine kükürt ekliyorum bir parçacık dahaNe uyanığım değil mi

Son düzenleme:

asıl uzatan turpsa onun içeriğine göre hareket etmek gerekir..
benimde biraz soru çözmem lazım..ilk konuları unuttum :)) hay allahım yaaa..
büte kalmamam lazım..bütün yazı zehir edemem kendime..biliyorum ne çalışırım ne huzurlu olabilirim..

Vallahi tatlım her ikiside olabilir veya sadece turp olabilir bilemiyorum...

Benmde artık soru çözmeye başamam lazım galiba...Dur bakalım neler olacak :)

Vallahi tatlım her ikiside olabilir veya sadece turp olabilir bilemiyorum...

Benmde artık soru çözmeye başamam lazım galiba...Dur bakalım neler olacak :)

AÖF sınavları mı kızlar? Eğer öyleyse bende aynı stresteyiiimm ve bi türlü yoğunlaşamıyorum

AÖF sınavları mı kızlar? Eğer öyleyse bende aynı stresteyiiimm ve bi türlü yoğunlaşamıyorum

Hiç sorma canım, benim örgünde çift anadal var zaten, birde ikinci üniversite kapsamında aöf'den bir bölüm seçmiştim...Aöf sınavından sonraki haftayada benim örgün eğitim vizeler başlıyor

Hepimize bol şans diliyorum...

Bende ikinci üniversite olarak seçtim ve gittiğim kursta da sürekli sınavlarım var bu 2 hafta boyunca yıpranmışım gibi hissediyorum nasıl bi strestir bu haftaya okadar rahatlıcamki o günün hayaliyle yaşıyorum resmen

Şans bizimle olsun ...

Benim rahatlama şansımda yok 3 hafta harp edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…