ben ocakta kestirdim saçlarımı aycangülün werdiği tarihte kuaför 5 cm birden aldı gitti saçlarımdan hem cok üzüldüm hemde kırıkları wardı ddm kendime avuttum şuan 3,5-4 cmlik bi uzama oldu badem +lavanta+sarımsak yağı+bepathen+evigen+çamterebentini karıstım kullamdım haftada bir.çamterebntli şampuan la yıkadım şimdi ara werdin nisan başı yeniden baslıcam hint yağıda eklicem.ne yaparsam yapımm bu saçlarım kırılıyor buna çözümüm yok bişi duydum mawi su düzlestirici öncesi içinmiş kullanan warmı kızlar ben artık kırık olayına inanmıyrum uzamayla alakası yok bence ben artık hiç kestrmeyecegim kuaförlere küstüm
Aycangulcum saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum,26-28 arası bakım için uygun da kesim için de uygun olur mu:97:?Canım kusura bakma nolur sorulduysa ve cvp verdiysen ama hakverirsin ki 400 sayfanın hepsini okuyamadım bi çırpıda.Yavaş yavaş inşallah.
ben artık her bakımında yarım çay bardağı civarı zeytinyağını benmari usulü ısıtıp bekletebildiğim kadar saçlarımda bekletiyorum. çok da memnunum.saç maskesi olarak da john friedanın bir ürününü aldım,artık iyice fark ediyor. bir de evde yapılan bakım kürleri başlığında 'haftada 1 cm uzayan saçlara ne dersiniz' konusunun ilk sayfasında da gliserinli bir tarif var,onu da uyguluyorum. kendi sonuç aldığım yöntemleri tavsiye ediyorum özetle.
E yok tamam artık sen olmuşsun...Haftasonu halledelim bu işi, 21 günde tamamen arın ve kurtul:)
kılıçbalığım
mail ini kontrol eder misin canım
Tabii kineler duyuyorum ben arinmak falansakincasi yoksa bende ögrenebilirmiyim kizlar ?
kesim için nisanı bekleyeceğiz canım..malum nisana kadar küçülen ay fazındayız..
Anam bu evren beni çoook seviyoo yaBak bu da epilasyon gibi oldu.Tam yapacaktım diğer topiğini okuyunca bekleyip epilasyonu 19unda yaptım,şimdi kaç haftadır saç kestiricem bi türlü gidemedim kuaföre,bir de buraya göz atayım dedim,iyi yapmışım.Evren beni seviyoooo,evren beni seviyoooo
Ettim bile, süpersin
Tabii ki
hasta oldum saçıma bakım yapamıyorum bugün erkek arkadaşım geldi uzun bi aradan sonrasaçımı düzleştirmek zorunda kaldım 4 gün sonra falan gidecek ama düzleştirmek zorundayım çok içim sızlıyo saçlarım uzamadan kırılıyo şimdi duşa giricem girmeden bi zeytinyağı falan süreyim ısıtıp bari uçlarına sinameki yapacaktım ama çok hastayım :2: kafayı yedim bu saçlarla belki rahat bıraksam uzayacak ama bırakamıyorum eskiden uzarlardı çabucak
zytinyağı iyi tercih..
bu tür bakımlardan sonra düzleştirmek çok kolayca ve çabuk oluyor.
dolayısıyla normalden daha az zarar görüyor saç.
evet neyden arınıyorsak bizde arınalım yav
Meditasyon canım...Meditasyon yapın arının...Olay budur...
evet neyden arınıyorsak bizde arınalım yav
tamam canım :13:
Ben mesela şimdi üzerimdek stresi meditasyon yaparak atacağım...Yaşasın sinirsiz hayat...Sinirlenmiyorum, sinirlenmiyorum, sinirlenmiyorum
Ben mesela şimdi üzerimdek stresi meditasyon yaparak atacağım...Yaşasın sinirsiz hayat...Sinirlenmiyorum, sinirlenmiyorum, sinirlenmiyorum
bide ben atabilsem şu üzerimdeki siniri ciddi anlamda yıprandığımı hissediyorum böle bianda delilik gelio herşeyi kırıp dökesim çevremdekileri dövesim geliyo
merak etme yalnız değilsin gülşah :92:
bende aşırı sakin görünüyorum ama bide sinirliyken görseler tanıyamazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?