o kadar ağrıma gittiki

Yok maddi acidan da suan yok nasil yapacagim bunu :/
Mesala onlar nisanlinin yaninda iyi davranıyolar sana sen daha iyimser davran . Ipleri eline al. madem karsilikli oturacaksiniz. Evlendikten sonra mesafeni koy acik acik eşine anlat durum şu bu diye. Sonuçta bir ömür hayat arkadaşın olacak. Iyimser bi sekilde rahatsız olduğun herseyi anlat. Ben öyle yaptım. Şu an ipler benim elimde.

Bazi seylerin farkina az az vardi nisanlim.bn solemeyince zorlamiyor goruscen faln diye

Eger eviniz uzak olucaksa bu cahil insanlara sorun yasanmaz herseye ragmen.
Uzak derken baska bi sehir en azindan.
Sart.
öyle mi sanıyorsun yanılıyorsun....
uzakta olsalar burun sokmasını bilirler ..
hiçbir şey yapamasalar vıcık vıcık telefonla hayatindalar

turk edebiyatinda şinasi, yillaar yillar once noktalama isaretlerini kullanmaya baslamamis miydi? yoksa sen mi bihabersin? bu ne kardesim?

Eger eviniz uzak olucaksa bu cahil insanlara sorun yasanmaz herseye ragmen.
Uzak derken baska bi sehir en azindan.
Sart.
ay yok canim ya, ortaligi karistiracak olan fizanda da olsan huzurunu bozuyor.. huzur verecek olan da, dibinde de otursan rahat birakiyor..

öyle mi sanıyorsun yanılıyorsun....
uzakta olsalar burun sokmasını bilirler ..
hiçbir şey yapamasalar vıcık vıcık telefonla hayatindalar

Evlimisin canim?
Cok yakinmissin cok cektirdiler galiba.

Ben bekarim tabi evli ablalardan daha iyi bilemem.
Ama benim dusuncem su( ve konu sahibinede bu yonde tavsiyede buldum).
Egerki sevdigin adama guveniyorsan ve seni koruyacagina inaniyorsan ozmn ayrilmamalisin omrunu gecirmek istedgin adamdan sirf ailesi yuzunden.

Aile icin nisanlimdan vazgecemem evet zor olacak ama onlarin istedigide belkide bu ben kotu oldum sulalesi sevindi Kahroldu m simdi nisanlimla iyi olmak icin cabaliyorum icimide burda dokmek istedim
Sana nacizane önerim dise dis gitme,yuz goz olma,ufak tefek seyleri sorun yapip yansitirsan ciddi sorunlarda lafinin hükmü olmaz..Birak obur eltinle napiyorlarsa yapsinlar,onunla olan iliskileri onlari ilgilendirir sen kendi iliskine bak..Cok muhabbet tez ayrilik getirir..Mesafeyi iyi ayarlamak gerekiyo,nasil baslarsa oyle gider.

ay yok canim ya, ortaligi karistiracak olan fizanda da olsan huzurunu bozuyor.. huzur verecek olan da, dibinde de otursan rahat birakiyor..

Ama ailesi yuzunden sevdign adamdan ayrilmak birz mantiksiz degilmi?
Bekarim tabi o konularda bilgim yok.
Hani eger bu sevdgim adam beni korur olasi bi sorunda diyebiliyorsan.
O zmn ayrilmamali ya.

Ama ailesi yuzunden sevdign adamdan ayrilmak birz mantiksiz degilmi?
Bekarim tabi o konularda bilgim yok.
Hani eger bu sevdgim adam beni korur olasi bi sorunda diyebiliyorsan.
O zmn ayrilmamali ya.
adam, adam gibi durup kollarsa tabiki kimse karisamaz ve zaten onemleri de olmaz.. is kocada biter..
ama genelde armut dibine dusuyor ve adam ailesinden beter bile olabiliyor.. ailesi gbi olmayan/etkileri altnda kalmayan cok cok nadir.. iyi analiz lazim..

İste bu dusunce yaktı ya başımızı!. Ailesi yuzunden adama haksızlık etmeyelim,güven, inanç,vs. Yaktı ya başımızı... Ailesi ne b.k sa o b.k un kokusu oluyor adamda da.

Evli gibi ayriyim canım.

Sen simdi nisanlin ile iyisin de bi gör bak evlendikten sonra annesi babasi daha nasil degerlenecek. Yani sonuçta nisanlin simdi bile yaptiklarini görmüyormus, diyor ya, "seni seviyorlar". Eger gelip senin maddi durumunu degerlendirme hakkini buluyorlar ise, bu hakki nisanlindan almis aliyorlar. Sen degil, o tavrini koymaliydi.

Ben ne yaparsam yapayim, böyle bir fesat ailenin içine girmezdim. Baksana diger eltine namussuz felan bile demisler. Bunlar senin nisanlini büyüten aile. Yani nisanlin bunlardan tamamen zit olmasi imkansiz, kesinlikle bir sekile nem kapmistir. Senin yerinde olsam yüzügü atardim. Aksi taktirde sen burda daha çoook konu açarsin.

cicim benim eşim ailesinin etkisinde kalmadığı için annesi erkek değilsin sen diye küfürler etmişti.çok zoruma gidiyor

ve (baş parmağı ile "aynen" işareti yapan ifade).... Bulamadım da.... Tarif edeyim dedim....

cicim benim eşim ailesinin etkisinde kalmadığı için annesi erkek değilsin sen diye küfürler etmişti.çok zoruma gidiyor
karisina eziyet etmedigi icin erkek olmamakla suclanacaksa, varsin suclansin kuzum, bosver.. karisini dovdugu icin annesinden ovgu alan erkekten bin kat erkek senin esin, hic gitmesin zoruna

Karsilikli oturcaz

Sorun ayrimcilik degil ki canim, sorun tamamen iki yüzlülük ve fesatlik. Bak telefonda bile sana kiziyorlar, bu hakki tekrar nisanlin veriyor onlara. Ve özelikle karsilikli oturacaksiniz, gerçekten bu evliligi unut. Nisanlin sana sevdigin gelinligi layik bile görmüyormus,..

Nisanlin ile evlenmek, bile bile lades demektir. Simdi susarsin, biraz geçinirsin fakat evlilik bambaska. Bir noktadan sonra artik insan alttan alamaz. Gerçekten, lütfen tekrar düsün bu evliligi. Bir aglarsin, iki aglarsin, biter, ama evlendiginde o kadar kolay degil bosanmak.

karisina eziyet etmedigi icin erkek olmamakla suclanacaksa, varsin suclansin kuzum, bosver.. karisini dovdugu icin annesinden ovgu alan erkekten bin kat erkek senin esin, hic gitmesin zoruna
öyle canımda ben eşim üzülüyor diye üzülüyorum.2 yıldır görüşmüyoruz ailesiyle biliyorsun ama etraftan kulağımıza laflar geliyor.öyle ağır sözler diyorki eşimle ilgili duyunca içim sızlıyor.eşim ağlıyor o sözleri duyunca.dediğin gibi eşim bana kötü davransa annesinin gözünde 1 numara olurdu.eşime attığı iftiralar,ettiği sözler ayağına dolansın inşallah

Daha önceki konularınıda hatırladım tatlım ve senin bu adamla ve bu aileyle mutlu olacağına inanmıyorum.eşya almaya giderken annenin gelmesini sorun eden müstakbel eşin,yarın birgün annenin evine gelip gitmesini hayli hayli sorun eder.iyi düşün,daha nişanlıyken birsürü konu açmışın,evlenince siteyi çökertir dertlerin

Aaahhh ahhh! Bilemedik bilemediiiiik.
düşünemedik şu kırmızı cümleler gibi!!!! Çoooook doğru...
Biz Yandık eller yanmasııııın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…