o kadar ağrıma gittiki

Ne ironisi o kanıya nerden vardiniz?
birebir katılıyor ve debreşen acımla yanitliyorum
"Çoook doğru" dememden de mi anlamadiniz ?

Ne bileyim artik. Su siralar yorumlardan memnun olmayan çok konu sahibi var. Ki niye yaniyorsun ki? Sonuçta yüzügü halen atabilirsin. Bu imkansiz degil. Yani dügünden 1 gün önce atan insanlar var. Ki bu en iyisi.

Anliyorum, çeyiz hazir, kim bilir ev döseme hazir fakat bunlar faso fiso isler. Mutlulugun, psikolojik saglin, herseyden daha önemli. Evlendikten sonra bosanirsan dahi, psikolojik hasarin daha büyük olur. Ki zaten bosanmak zor, ve üstelik farz et ki bi de çoçuk var? Yapma bu kötülügü kendine

İste bu dusunce yaktı ya başımızı!. Ailesi yuzunden adama haksızlık etmeyelim,güven, inanç,vs. Yaktı ya başımızı... Ailesi ne b.k sa o b.k un kokusu oluyor adamda da.

Evli gibi ayriyim canım.

Hadi ya uzuldum, ailesi yuzunden galiba bu ayrilik.
Oylemi?

Ben niye yaniyorum saniyorsun...son cumlelerindeki örneklemelerden biriyim
Başta dedigin gibi olsam dururmuyum. Uhhuuuuwwww ne yüzüğü tekmeyi atardim!
Nezaman bi rakam görsem tarih görsem bu gözle bakiyorum ayyy diyorum ozamanda şuan olaydimda hic bir türlü merak bile etmeden herr yerden engeller arkama bakmadan def eder ve defolurdum.

Bu nasil bir Aile ?
Eger bunlarla yakin yasayacaksan cok zorluklar cekersin evliliginde ..

En iyisi muhatap olmamak bulasmamak dicem ama evlenincr malesef ailelerde evleniyor ..
Tepkimi koydum demissin ama bence sen fazla suskun davraniyosun bunlara.

Hiç birsey düşünemiyorum tek bildiğim kurtulmak ama temelli kurtulmak istedigim ve bana 'benim hayatım' denen biesey yok gibi gelmesi ve evladım icin bata çıka yaşıyor olmam..

Cocugunda var demek.
Canim hakkinda hayirlisi olsun Allahim tum kadinlarimiza en guzel kapilari acsin.
Evladin icin dik durma vakti.
Eger kocansiz bi evde daha mutluysan, daha bi 'bnim hayatim" cumlesini kurabiliyorsan bagimli olma o kocaya.
Guzellik senin ve evldinin olsun insallah.

bağımlı hic degilim de kurtulamiyorum iste hayatimda omur boyu
Onsuz cok cok mutlu özgür (bi okadarda para açısından fakir)
Su halimde mutlu sayilmasamda onsuz cok cok iyiyim. Fotografina es kaza denk gelsem hemen kapatip engelleme yollari ariyorum gormek bir yana bian gözüm önüne gelsin istemiyorum.
Suan bi suru dert yaninda en birincil ve önemli derdim çocuğum\cigerparem evladim korkusu. Ayirirlarsa korkusu...
Sağol kardeşim dualarin temennilerin icin.... destin valla beni :)

Ya daha iyi değil mi işte? Uzak ol gitsin.Evlenirken aileyle bu kadar içli dışlı olunmasını anlamıyorum.Ne güzel uzak davranıyorlar işte.Karakterleri de belli.Böyle insanlar sana merhaba dese ne demese ne.

siz bunları görerek bilerek yaşayarak evleniyorsunuz

silkelenin ve evlenmekte kararlıysanız kendinizi üzmeyin.... Artık bunlara alışın.. evlendiğinizde daha da kötü olacak

kendinizi üzmeyin... ve evlenince de bu şkilde devam edecekleri için nişanlınızla kavga etmeyin onlar yüzünden tabiki ağır birşey olduğunda edin... ama bunun için gidip de nişanlına kavga etme mesela ama laf arasında söyle böyle oldu diye gayet sakiin bir tavırla önemli olan kavga etmememiz bu şekilde devam etmezler de inşallah birgün hep beraber sorunsuz yaşamaya başlarız... tarzı yapıcı konuşun ama genel olarak asla ailesi hakkında konuşimamaya çalışın

canım aynı durumları ben yaşadım, en azından sana gelinlik diktiriliyormuş bana onu bile yapmadılar.Bohçaya konacak bi geceliğin hesabını yapıp bohça yapmadılar.
Naıl başlarsa öyle gidiyor, benimde eşimin yanında iyi davranırlardı sonrasında suratıma bile bakmazlardı..En son kopardık ipleri ama naparsan yap kayınvalden hiç düzelmeyecek bunu bil.
Karşılıklı oturacakmışsın nasıl görüşmeyebilirsin ki?

Allah yardımcınız olsun...düzelmesini hayal bile etmeyin..başka dicek birşey bulamadım valla...

ve haftaya nikahım var mı diyosun ...hmm geçmiş olsun o vakit.

Boşuna demiyorlar sadece adamla değil sülalesiylede evleniyorsun diye. Allah yardımcın olsun entrikalar entriklar aman aman ya

Canım kayın validenle değil nişanlınla evleneceksin. eğer nişanlını seviyosan kayınvalidenin tavırlarını umursama bile. benim kayınvalidem de seninkine benzer şekilde davranır hep. fakat birilerinin yanında ondan meleği yoktur:) eğer sana göre kayın valideni umursamadan bu işi başarabileceksen hiç üzülme derim ben başkaları yüzünden mutluluğunu engelleme. zamanla o da hatasını farkedecektir.

böyle durumda o yüzüğü atmak en iyisi.. baştan nasılsa öyle gider iki yüzlü aileyle ömür geçer mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…