- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.259
Aaahhh ahhh! Bilemedik bilemediiiiik.
düşünemedik şu kırmızı cümleler gibi!!!! Çoooook doğru...
Biz Yandık eller yanmasııııın...
Ironimi yapiyorsun??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaahhh ahhh! Bilemedik bilemediiiiik.
düşünemedik şu kırmızı cümleler gibi!!!! Çoooook doğru...
Biz Yandık eller yanmasııııın...
Ne ironisi o kanıya nerden vardiniz?Ironimi yapiyorsun??
Ne ironisi o kanıya nerden vardiniz?
birebir katılıyor ve debreşen acımla yanitliyorum
"Çoook doğru" dememden de mi anlamadiniz ?
İste bu dusunce yaktı ya başımızı!. Ailesi yuzunden adama haksızlık etmeyelim,güven, inanç,vs. Yaktı ya başımızı... Ailesi ne b.k sa o b.k un kokusu oluyor adamda da.
Evli gibi ayriyim canım.
Ben niye yaniyorum saniyorsun...son cumlelerindeki örneklemelerden biriyimNe bileyim artik. Su siralar yorumlardan memnun olmayan çok konu sahibi var. Ki niye yaniyorsun ki? Sonuçta yüzügü halen atabilirsin. Bu imkansiz degil. Yani dügünden 1 gün önce atan insanlar var. Ki bu en iyisi.
Anliyorum, çeyiz hazir, kim bilir ev döseme hazir fakat bunlar faso fiso isler. Mutlulugun, psikolojik saglin, herseyden daha önemli. Evlendikten sonra bosanirsan dahi, psikolojik hasarin daha büyük olur. Ki zaten bosanmak zor, ve üstelik farz et ki bi de çoçuk var? Yapma bu kötülügü kendine
Adam adam olursa Ailesi yuzunden bir sey olmaz kardes.Hadi ya uzuldum, ailesi yuzunden galiba bu ayrilik.
Oylemi?
Adam adam olursa Ailesi yuzunden bir sey olmaz kardes.
Hiç birsey düşünemiyorum tek bildiğim kurtulmak ama temelli kurtulmak istedigim ve bana 'benim hayatım' denen biesey yok gibi gelmesi ve evladım icin bata çıka yaşıyor olmam..Bosanmayimi dusunuyorsun canim?
Hicmi geri donus yok?
Hiç birsey düşünemiyorum tek bildiğim kurtulmak ama temelli kurtulmak istedigim ve bana 'benim hayatım' denen biesey yok gibi gelmesi ve evladım icin bata çıka yaşıyor olmam..
bağımlı hic degilim de kurtulamiyorum iste hayatimda omur boyuCocugunda var demek.
Canim hakkinda hayirlisi olsun Allahim tum kadinlarimiza en guzel kapilari acsin.
Evladin icin dik durma vakti.
Eger kocansiz bi evde daha mutluysan, daha bi 'bnim hayatim" cumlesini kurabiliyorsan bagimli olma o kocaya.
Guzellik senin ve evldinin olsun insallah.
ve haftaya nikahım var mı diyosun ...hmm geçmiş olsun o vakit.Kvdemle sorunlarim vardi bana cok karisiyorlardi maddi anlamda kızıyla bir olup yuz tlnin hesabini yaparlardi bnm icin kendileri bin tlyi iki saatte harcar lar. Bende tepkimi ortaya koydum ve uzaklastim .bbugun mevlut vardi nisanlimin amcasinin 40 i nisanlimn hatirina gittim benim eltimde nisanli ve istenmeyendi. NamusuNamusunua laf solediler yüzüne ailesine solediler. Eltimde onlara hakaretler etmiş.asla onunla iyi olmicaz o cirkin yuzune bakmicaz dediler. Bugun bi baktim su sizmiyor aralarindan beni disliyolar. Gorumcm onu odays cekiyor falan. Kaynanam ayağına hosgeldin demek icin gidiyor. Annen niye gelmedi kizim ggelseydi ya diyor benim annemi sormuyor bile haftaya nikahim var napcaz diye aramiyor bile bizi evine davet etmek zorunda kalmasin diye nikaha onlardan kimse gelmiyor. Gelinlik provalarima annmle gidiyorum nisanlim anlamiyor diye onun evinin dibindr bize cok uzak hadi gelin caya demiyor bile eltimin ailesini cagiriyor o kadar agrima gittiki bn hep sustum naptilarsa laf solenedim nisanlimin yaninda da tam tersi davraniliyor o kızmasın diye nisanlim a soledigimde sana cok iyiler diyor
Canım kayın validenle değil nişanlınla evleneceksin. eğer nişanlını seviyosan kayınvalidenin tavırlarını umursama bile. benim kayınvalidem de seninkine benzer şekilde davranır hep. fakat birilerinin yanında ondan meleği yoktur:) eğer sana göre kayın valideni umursamadan bu işi başarabileceksen hiç üzülme derim ben başkaları yüzünden mutluluğunu engelleme. zamanla o da hatasını farkedecektir.Kvdemle sorunlarim vardi bana cok karisiyorlardi maddi anlamda kızıyla bir olup yuz tlnin hesabini yaparlardi bnm icin kendileri bin tlyi iki saatte harcar lar. Bende tepkimi ortaya koydum ve uzaklastim .bbugun mevlut vardi nisanlimin amcasinin 40 i nisanlimn hatirina gittim benim eltimde nisanli ve istenmeyendi. NamusuNamusunua laf solediler yüzüne ailesine solediler. Eltimde onlara hakaretler etmiş.asla onunla iyi olmicaz o cirkin yuzune bakmicaz dediler. Bugun bi baktim su sizmiyor aralarindan beni disliyolar. Gorumcm onu odays cekiyor falan. Kaynanam ayağına hosgeldin demek icin gidiyor. Annen niye gelmedi kizim ggelseydi ya diyor benim annemi sormuyor bile haftaya nikahim var napcaz diye aramiyor bile bizi evine davet etmek zorunda kalmasin diye nikaha onlardan kimse gelmiyor. Gelinlik provalarima annmle gidiyorum nisanlim anlamiyor diye onun evinin dibindr bize cok uzak hadi gelin caya demiyor bile eltimin ailesini cagiriyor o kadar agrima gittiki bn hep sustum naptilarsa laf solenedim nisanlimin yaninda da tam tersi davraniliyor o kızmasın diye nisanlim a soledigimde sana cok iyiler diyor
Kvdemle sorunlarim vardi bana cok karisiyorlardi maddi anlamda kızıyla bir olup yuz tlnin hesabini yaparlardi bnm icin kendileri bin tlyi iki saatte harcar lar. Bende tepkimi ortaya koydum ve uzaklastim .bbugun mevlut vardi nisanlimin amcasinin 40 i nisanlimn hatirina gittim benim eltimde nisanli ve istenmeyendi. NamusuNamusunua laf solediler yüzüne ailesine solediler. Eltimde onlara hakaretler etmiş.asla onunla iyi olmicaz o cirkin yuzune bakmicaz dediler. Bugun bi baktim su sizmiyor aralarindan beni disliyolar. Gorumcm onu odays cekiyor falan. Kaynanam ayağına hosgeldin demek icin gidiyor. Annen niye gelmedi kizim ggelseydi ya diyor benim annemi sormuyor bile haftaya nikahim var napcaz diye aramiyor bile bizi evine davet etmek zorunda kalmasin diye nikaha onlardan kimse gelmiyor. Gelinlik provalarima annmle gidiyorum nisanlim anlamiyor diye onun evinin dibindr bize cok uzak hadi gelin caya demiyor bile eltimin ailesini cagiriyor o kadar agrima gittiki bn hep sustum naptilarsa laf solenedim nisanlimin yaninda da tam tersi davraniliyor o kızmasın diye nisanlim a soledigimde sana cok iyiler diyor