- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
Çok yakında hissetmeye başlarsın canımBen de artık bebeğimi hissetmek istiyorum ama daha 15. haftayız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok yakında hissetmeye başlarsın canımBen de artık bebeğimi hissetmek istiyorum ama daha 15. haftayız
5 haftalık cnmkızlar merhaba bugün öğrendim bende değer 704.26 kafam durdu anlayamıyorum okuduğumdan yazdığımdan ne kadarlık aceba
Canım bebek hareketi olduğunu sanmıyorum, yani bebek illaki hareket ediyor ama onu hissetmen çok zor. Bağırsak hareketleridir o.kızlar benım 9 haftalıkdün küçük bir kıpırtı hısseettim olabilirmi sizce
olabilir be onu bebek sandım çok sevindim :) ama bağırsak haraketini biliyorum :) öyle birşey değil seyrime gibi o an kalbim çok hızlı atıyorCanım bebek hareketi olduğunu sanmıyorum, yani bebek illaki hareket ediyor ama onu hissetmen çok zor. Bağırsak hareketleridir o.
Belki de bebek hareketidir o zamanolabilir be onu bebek sandım çok sevindim :) ama bağırsak haraketini biliyorum :) öyle birşey değil seyrime gibi o an kalbim çok hızlı atıyor
Ben 15 16 arasinda hisstmistim ilk belli olmaz belki bu aralar hissedersin ilk baskarda segirme gibi oluyo pit pit :)) smdi 22.haftaya giricegim dah la bole lop diye atmaya basladi:)) uzulme en yakin zamanda duyarsin benceBen de artık bebeğimi hissetmek istiyorum ama daha 15. haftayız
3 haftaya yakin gakibakızlar merhaba bugün öğrendim bende değer 704.26 kafam durdu anlayamıyorum okuduğumdan yazdığımdan ne kadarlık aceba
Anormal değil canım kişiye göre değişiklik gösterebiliyor.zayıf insanlar daha erken hissedebiliyor ben 3 aylığım bunu ayırt edebilecek durumdayım ve hissediyorum çok şükür.benim bi tanıdığım 6aylık neredeyse 2 hafta öncesine kadar hiç hissetmiyordu .Seninki biraz anormal bir durum bence. İlk hamilelikte geç hissediliyor ama o da 16-20 haftalar arasında hissetmeye başlıyor. Senin bebeğin çok hareketli olmayabilir ya da çok uykucu. Doktoruna bi sor bence. Çünkü 20. haftadan sonra hareketleri azalırsa sıkıntı olabiliyor, doktor bu konuda uyarmıştı beni.
Ne kadarlıksın canım sağlıkla geçer ve kucağına alırsın inşallahMerhaba ben ne sanki hissediyorum gibi ama daha cok erken degil mi yoksa 2.hamilelikte daha mi cabuk hissediliyor?
11 haftaligim henuz ama sanki arasira kasiklarimda balik cirpiniyorrrNe kadarlıksın canım sağlıkla geçer ve kucağına alırsın inşallah
Çokk güzel bir duyguBen 7+4 günlük hamileyim. Daha hareketlerini hissetmeme çok var. Çok heyecanlıyım nasıl bir duygu çok merak ediyorum.