• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O ilk hareketleri hissetmek

Ben de artık bebeğimi hissetmek istiyorum ama daha 15. haftayız:anneadayı:
Ben 15 16 arasinda hisstmistim ilk belli olmaz belki bu aralar hissedersin ilk baskarda segirme gibi oluyo pit pit :)) smdi 22.haftaya giricegim dah la bole lop diye atmaya basladi:)) uzulme en yakin zamanda duyarsin bence

Seninki biraz anormal bir durum bence. İlk hamilelikte geç hissediliyor ama o da 16-20 haftalar arasında hissetmeye başlıyor. Senin bebeğin çok hareketli olmayabilir ya da çok uykucuHoppa. Doktoruna bi sor bence. Çünkü 20. haftadan sonra hareketleri azalırsa sıkıntı olabiliyor, doktor bu konuda uyarmıştı beni.
Anormal değil canım kişiye göre değişiklik gösterebiliyor.zayıf insanlar daha erken hissedebiliyor ben 3 aylığım bunu ayırt edebilecek durumdayım ve hissediyorum çok şükür.benim bi tanıdığım 6aylık neredeyse 2 hafta öncesine kadar hiç hissetmiyordu .

Kizlar ilk gebeligim ve 12. Haftada minik tireeme seklinde 1-2 defa hissettim barsak degil ayirabiliyorum onu. Sonra gunlerce olmadi. 15. Haftaya yeni girdik ve ben 2-3 gundur minik minik titresimler hissediyorum. Hatta gecen dersteydim biri icerden tik tik yapti resmen kalkamadim yerimden tekrar olsun diye tuttum nefesimi ama bi daha olmadi. Cok derinlerde birseyin tekme gibi degil ama saga sola dondugunu fark ediyorum, ama iste emin olamiuorum hic...

Selam kızlar bende pazar gunu hissettim ilk gebeligim. Emin olamamistim ama bugünde aynı sey oldu artık eminim hepimiz sağlıkla alalim kucaklarimiza insallah

Back