- 25 Haziran 2016
- 520
- 301
- 53
- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
senınkı erkek ozaman en cok ilk aylarda ne yedın ne içtin3. ayda canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senınkı erkek ozaman en cok ilk aylarda ne yedın ne içtin3. ayda canım
Bilemedin canım, bebeğim kız olacak İlk aylarda koku hassasiyetim çoktu. Et-tavuk falan görmek istemiyordum. Daha cok sebze yemeği, meyve yiyiyordum. Ama benim sabahları ac karnına bulantım oluyordu. Bir de yağlı şeyler yediğimde. Bol bol tuzlu cubuk kraker yedim bulandıkça. Sonra geçti zaten.senınkı erkek ozaman en cok ilk aylarda ne yedın ne içtin
Bilemedin canım, bebeğim kız olacak İlk aylarda koku hassasiyetim çoktu. Et-tavuk falan görmek istemiyordum. Daha cok sebze yemeği, meyve yiyiyordum. Ama benim sabahları ac karnına bulantım oluyordu. Bir de yağlı şeyler yediğimde. Bol bol tuzlu cubuk kraker yedim bulandıkça. Sonra geçti zaten.
Canım haftana göre normal, en güçlü hareketleri hissediyorsun sadece Biraz daha büyüsün bak, her hareketini hissedeceksinAy kendimi gordum resmen :) et ve tavuktan nefret eden baskalari da varmis resmen midem bulaniyordu son 2 haftadir yiyorum :) ama benim erkek olacak
Bu arada bir kere hissettim hareketlerini hala tık yok cok usengec cikti bizimki
demekki kız erkek bellı olmuyor ben sımdı 8. haftanın ıcındeyım cınsıyetını cok merak edıyoruz. bende boyle bır arastırmaya gttım bende et ve tavuk yıyemıyorum bıde yanık yumurta mıdemı bulandırıyor. tulu ve acı eksı hoşuma gıdıyorAy kendimi gordum resmen :) et ve tavuktan nefret eden baskalari da varmis resmen midem bulaniyordu son 2 haftadir yiyorum :) ama benim erkek olacak
Bu arada bir kere hissettim hareketlerini hala tık yok cok usengec cikti bizimki
Sende benim gibisin valla. Bak benimki kız. Seninkinin cinsiyeti de kız olacak bence. Öğrenince beni etiketleyip paylaşmayı unutma. Merak ettim ne olacakdemekki kız erkek bellı olmuyor ben sımdı 8. haftanın ıcındeyım cınsıyetını cok merak edıyoruz. bende boyle bır arastırmaya gttım bende et ve tavuk yıyemıyorum bıde yanık yumurta mıdemı bulandırıyor. tulu ve acı eksı hoşuma gıdıyor
tamam bakalım öğrenınce yapacagım.hemenSende benim gibisin valla. Bak benimki kız. Seninkinin cinsiyeti de kız olacak bence. Öğrenince beni etiketleyip paylaşmayı unutma. Merak ettim ne olacak
Neyi söyler mi canım?10 hafta da randevum ar söylermı doktor
Seninki biraz anormal bir durum bence. İlk hamilelikte geç hissediliyor ama o da 16-20 haftalar arasında hissetmeye başlıyor. Senin bebeğin çok hareketli olmayabilir ya da çok uykucu. Doktoruna bi sor bence. Çünkü 20. haftadan sonra hareketleri azalırsa sıkıntı olabiliyor, doktor bu konuda uyarmıştı beni.Arkadaşlar merhaba ben 20haftalık hamileyim fakat karnımda hiç bir ha
raket kıpırdama hissetmiyorum bu normal mi benim gibi olan var mı.
Kaç haftalık tam olarak canımBen ilk defa dün hissetmeye başladım ve muhteşem birşey
bende son 2 haftadır hissedebiliyorum,bazen geç olabiliyor.azcık daha sabretArkadaşlar merhaba ben 20haftalık hamileyim fakat karnımda hiç bir ha
raket kıpırdama hissetmiyorum bu normal mi benim gibi olan var mı.
Canım bu haftalarda çok güçlü hareketlerini hissedersin aslında ama kişiden kişiye değişiyor bu durum. Ben 22. haftamda net hissetmiştim. Ondan önce içimde kelebek ucuyor gibi bir histi. Sonra netleşti hareketleri.Kaç haftalık tam olarak canım