• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O ilk hareketleri hissetmek

18+4 hala duymuyorum ben mi anlamiyorum o mu benim gibi uyuşuk anlamadim ahhhaahha :) bekliyorummmm bekliyorummm :)
Bazıları daha geç hissedermiş canım. Seninki de öyle belki de ya da karın için geniş rahat rahat hareket ediyor içeride sende hissetmiyorsun. Zaten o aylarda çok güçlü hareketleri hissediliyor sadece.

Bazıları daha geç hissedermiş canım. Seninki de öyle belki de ya da karın için geniş rahat rahat hareket ediyor içeride sende hissetmiyorsun. Zaten o aylarda çok güçlü hareketleri hissediliyor sadece.

Karnim genis sanirim komsum var ayniyiz onun karni daha buyudu benim ki daha az :) ben 1 kilo aldim o 4 kilo aldi :D bende mi sorun var eheheh. İyi olsun da gec hissedeyim hic sorun degil :) tesekkur ederim yorumun icin :kocamankalpsana

Karnim genis sanirim komsum var ayniyiz onun karni daha buyudu benim ki daha az :) ben 1 kilo aldim o 4 kilo aldi :KK70: bende mi sorun var eheheh. İyi olsun da gec hissedeyim hic sorun degil :) tesekkur ederim yorumun icin :kocamankalpsana
ne kadar guzel ınsallah bende oyle olurum kaç kılosunuz suan hamıle arkadaslar

Beni doktor tartmadi en son gittigimde. sanirim yine ayni gordu haha evde de tarti yok bi alamiyoruz soyle seyleri :) ve sanirim bu arada dun gece 12.30 siralari sinemadan gelmistik.. 3 kere gobegimin orda pit pit pit sanki biri vurdu icerden insallah hareketleridir :halay:

Beni doktor tartmadi en son gittigimde. sanirim yine ayni gordu haha evde de tarti yok bi alamiyoruz soyle seyleri :) ve sanirim bu arada dun gece 12.30 siralari sinemadan gelmistik.. 3 kere gobegimin orda pit pit pit sanki biri vurdu icerden insallah hareketleridir :halay:
Bebeğinin hareketleridir canım :KK36:

Kizlar benimde 20.hafta , 16 .haftadan beri pit pir olarak hissediyorum sadece acaba ne zaman daha guclu hissederim bir fikri olan var mi

merhaba kizlar ben 9 haftada hissetmeye basladim bu karin kaslariniz ve karin ici yapisiyla alakali bir durum. ilk kuvvetli tekmeyide 22 haftadamda hissetmiştim simdi hareket ettiginde vurduugunda kipirdayamiyorum bile canimi okuyo yaramaz ogluss

Yavaş yavaş tekmeleri de hissediyorum . Bir kadının yaşayacağı en güzel duygu bu bence . Rabbimin mucizesi . İnşallah sağ salim kucağımiza alırız :anneadayı::KK200:

Kizlar benimde 20.hafta , 16 .haftadan beri pit pir olarak hissediyorum sadece acaba ne zaman daha guclu hissederim bir fikri olan var mi
Aslında şuanda sadece güçlü hareketlerini hissetmen gerekir. Ama seninki çok güçlü vurmuyor demek ki :) 2-3 haftaya kadar daha net hissedersin canım :KK39:

Back