- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
-
Bazıları daha geç hissedermiş canım. Seninki de öyle belki de ya da karın için geniş rahat rahat hareket ediyor içeride sende hissetmiyorsun. Zaten o aylarda çok güçlü hareketleri hissediliyor sadece.18+4 hala duymuyorum ben mi anlamiyorum o mu benim gibi uyuşuk anlamadim ahhhaahha :) bekliyorummmm bekliyorummm :)
Bazıları daha geç hissedermiş canım. Seninki de öyle belki de ya da karın için geniş rahat rahat hareket ediyor içeride sende hissetmiyorsun. Zaten o aylarda çok güçlü hareketleri hissediliyor sadece.
Hiç endişelenme yaniKarnim genis sanirim komsum var ayniyiz onun karni daha buyudu benim ki daha az :) ben 1 kilo aldim o 4 kilo aldibende mi sorun var eheheh. İyi olsun da gec hissedeyim hic sorun degil :) tesekkur ederim yorumun icin :kocamankalpsana
ne kadar guzel ınsallah bende oyle olurum kaç kılosunuz suan hamıle arkadaslarKarnim genis sanirim komsum var ayniyiz onun karni daha buyudu benim ki daha az :) ben 1 kilo aldim o 4 kilo aldibende mi sorun var eheheh. İyi olsun da gec hissedeyim hic sorun degil :) tesekkur ederim yorumun icin :kocamankalpsana
Bebeğinin hareketleridir canımBeni doktor tartmadi en son gittigimde. sanirim yine ayni gordu haha evde de tarti yok bi alamiyoruz soyle seyleri :) ve sanirim bu arada dun gece 12.30 siralari sinemadan gelmistik.. 3 kere gobegimin orda pit pit pit sanki biri vurdu icerden insallah hareketleridir
Benimde 20. haftam guclu tekmeleri heyecanla bekliyorum
Aslında şuanda sadece güçlü hareketlerini hissetmen gerekir. Ama seninki çok güçlü vurmuyor demek ki :) 2-3 haftaya kadar daha net hissedersin canımKizlar benimde 20.hafta , 16 .haftadan beri pit pir olarak hissediyorum sadece acaba ne zaman daha guclu hissederim bir fikri olan var mi
Aslında şuanda sadece güçlü hareketlerini hissetmen gerekir. Ama seninki çok güçlü vurmuyor demek ki :) 2-3 haftaya kadar daha net hissedersin canım
Olabilir tatlımPrensesim biraz nazli galiba
Aslında şuanda sadece güçlü hareketlerini hissetmen gerekir. Ama seninki çok güçlü vurmuyor demek ki :) 2-3 haftaya kadar daha net hissedersin canım[senın cınsıyetı ne canım en cok ne yedınız ıctınız ılk aylarda
3. ayda canımkızlar cınsıyetlerı ne zaman öğrendınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?