- 21 Ocak 2016
- 134
- 171
- 23
- 44
- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
-
Canım ilk hareketler seğirme şeklinde onu hissettim de geçen haftalarda şimdilerde nasıl bir his benim ara ara saniyelik batmaları oluyor sağlı sollu bebek hareketi mi anlayamıyorum :)Benim ki 1 haftadır kipirdiyor çok şükür çok tatlı ama 2 gündür esimde dokunup hissediyor yaramaz oğlum benim:))) çikolata yiyin kızlar o zaman hareketleniyor babyler:))
Kelebek geziyor gibi eşim hissetmiyordu artık o da hissediyor seyirmeden biraz daha kuvvetli olmaya başladı gezdiğini hissediyorum yani canım bir haftaya sende hissedersin tekmeyi merak ediyorum ama inşallah çok acitmaz:))Canım ilk hareketler seğirme şeklinde onu hissettim de geçen haftalarda şimdilerde nasıl bir his benim ara ara saniyelik batmaları oluyor sağlı sollu bebek hareketi mi anlayamıyorum :)
Aynı dert bende de var isim düşün düşün olmuyorMerhaba arkadaslar bende yeni uyeyim. 16 haftalikken ogrenmistim.harika bir durum
. Elimi gobegimden cekemiyorum hala . Suan 25+4haftaligim . Birerkek annesi olarak . Isim bulamiyorum
17.haftamdan beri hissediyorum bebeğimi çok şükür hatta ilk 18.haftada dışarıdan bile göründü
İlk gebeliğiniz mi ikinci gebeliğiniz mi?
dün bişeyler hissettim ama bebeğim mi değil mi anlam veremiyorum.gaz dolaşımı gibi bişey mı damar atması mı bu süreç geçmeyecek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?