O Eskiden Bir Kazaktı :)

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
45
Evet kızlar o 1 saat öncesine kadar yaşamına bir kazak olarak devam ediyordu.. ta ki ben el atana kadar :) süprizzzzz

nasıl? olmuş mu :))

ben içerisine terlikleri koydum.. mobilya ile uyumlu oldu.. Dilerseniz içerisine yünlerinizi veya çocuklarınızın oyuncaklarını da yerleştirebilirsiniz. tek ihtiyacınız olan bir kazak ve orta boy bir koli.. kolay gelsin

Tatlım kazağı kutuya yapıştırdın değil mi?Çok gusel olmuş:)

hayır canım kazağı yapıştırmadım..
kazağın kollarını ve boğaz kısmını çıkarttıktan sonra koliye giydirdim,( boğaz kısmı kolinin altına yani taban kısmına gelecek) daha sonra kol kısmından açık kalan yerleri birbirine dikerek birleştirdim en sonunda da kazağın etek kısmını kolinin içine doğru katlayıp hafif bir teyel geçtim ki kirlenme durumunda çıkartıp kolayca yıkayayım.ayrıca kazakla kullandığım kolinin ebatları bir birine uygundu o yüzden sıkı sıkı sardı diyebilirim

sersoy canım fikrini ilk üye olduğum günlerde farketmiştim ve çok hoşuma gitmişti.terliklerin ayakabılıkta yer kaplaması canımı sıkıyordu :) yorum bırakmamamın sebebi ise ,deneyip resmini eklemek istemem di .sonunda başardım bende
işte terlik kutum;

bu arada bende bi kazak giydirdim canımm kutucuğa

güzelde oldu soran olursada arakadaşım sağolsun diyorum yani senide unutmuyorum heee opuyorumnanaktan

bu arada bende bi kazak giydirdim canımm kutucuğa

güzelde oldu soran olursada arakadaşım sağolsun diyorum yani senide unutmuyorum heee opuyorumnanaktan

ay sahiden mi? keşke foto ekleseydin ya çok merak ettim
yaptıklarımın denenmesi çok guzel bir duygu, amacıma ulaşıyorum demekki opuyorumnanaktan

ellerinize saglik fistiklar
güle güle kullanin
yine bir sersoy klasigi
yine süper bir fikir

çoook güzel bir fikir ya ellerine sağlık bende kısa sürede bunu deniyeceğim

Zavalli kocanin sen o güzelim kazagini al, parca pincik yap, sonrada güzel birsey ciksin ortaya.
Ne yaptida kazagini bu hale getirdin?
Saka saka, gercekten cok güzel olmus, eline saglik :))) canim

valla çok değişik bir tarzın fikrin ve becerin var becerinn yarısınn bende olmasını isterdim ellerine sağlıkkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…